2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol müminecim hem usluyuz hem yaramaz nasıl oluyosa o nisada herşey var şimdide gözlerini açmış bana bakıyo bide şu kalkma çabaları beni deli ediyo yaa nasıl çabalıyo yavrum ama tamamen kalkıcak bi kaç ay sonra çok fena zillim :)

nasılsınız kıslar giremiyorum misafir trafiğim yoğun
ahh bende bişi yedirmiyorum haliyle kiloda almaıyo yicem kafayıı eşim üzelme dio ama eldemi
benimde agzımda aft çıktı biraz yayıldı hiç bişi yiyemiyorum inanım kurudum 53 kiloyum ki eşim kilo vermemi istemiyo ana kız eriyozzz

binnur, hülya geçmişolsun kızlar, tuzlu suyla gargara iyi gelebilir, umarım çabuk geçer,

bizim de ek gıdalarala başımız dertte, cici bebeyi hiç sevmedi, yoğurt da öyle, cici bebenin ekmeğini aldık bakalım onu yicek mi, ıhlamura ekmek batırıp verince de ağzını kocaman açıyo, suya ıhlamura bayılıyo

kandırayım diyorum kaşığa su koyar gibi yapıyorum, bu numarayı en fazla bi kere yiyo, sonra yine kilitliyo ağzını, kaşığı tabağa götürüp verince sımsıkı kapıyo ağzını, bardaktan su aldığımı görünce hemen kocaman açıyo,
mama desen ona keza, sabahtan beridir 130 cc bi mama yedi toplam, bakalım birazdan muhaallebisini yiyecek mi, çok stresliymiş ek gıda olayı yaa ooooff off

iyi akşamlar kızlar mama sandalyesi kullanan varmı aranızda chicco polly ye iyi diyorlar ama çok pahalı kullanabilcez mi orası da malum ıkea nın mama sandalyesi 30 tl.kulllananlar da mennun aranızda kullanan var mı

şengül canım ben kraftın mama sandalyesini kullanıyorum, çok memnunum, hem mama yedirirken iyi oluyo, hem de kendimiz yemek yerken bebiş bizimle daha iyi vakit geçiriyo, ama içinde rahat oturabileceği tüm sandalyeler iyidir sanırım, ayrıca arkadaşlarımın ikizleri stork kullanıyodu o da çok memnundu

gülçincim ben önce ıkeanın mama sandalyesini aldım..tepsısıyle bırlıkte 45 falan oluyo galıba.ama pek guvenlı gelmedı bana..lazımlık gıbı bısey..esımde pek begenmedı...bıde bızımkı pek dengelı oturmadıgından oraya buraya devrılıyo...kenarlardan tutuyodu...sonra cihicconun poly çift kılıflısını aldık...o cocugu cok ıyı kavrıyo...ama tabı bıraz hantal ıkeanınkıne gore...ben memnunum ama artık salonumda bebek malzemesı alcak yer kalmadı ınan...

buarada özgecım adım neslıhan
ya arkadaslar kotu olan ne bılıyomusunuz ben bu sut allerjısı durumunu ek gıdalara gecınce anladım..bebegım cok kusuyodu kusar dedıler..kakası bazen mukoza gıbı oluyodu..arada oldugundan acıkcası hıc kotu bısey aklıma gelmedı...genelde kakada kanama oluyormus...bızımkınde hıc boyle bısey olmadı...gozlerının altında cokme ve kızarma oluyodu bunuda goz pınarı tıkanıklıgına baglıyodum...cock gazlı bır bebektı ama her bebekte olabılıyo...yanı benım sutume devamlı gecmıs yavrumdan ondan bu kadar sıkıntılıymıs..benkı eymen kaganı devamlı dr a goturdum...ınanın gecen 6 ayda bebegımın bu kadar zorluk yasaması ve bızım bunu anlamayısımız yıktı benı...neysekı daha gec olmadan anlayabıldık...ben dunden berı sut urunlerı yemedım ve eymen kagan oncekı gıbı kusmmuyo

merhaba kıslar nasılsınız? eğmen Kağana geçmiş olsun Neslihan....1 yaşından sora rahat ediceksiniz inşallah.Nisayada maşallah artık yavaş yavaş tek başına uyumaya alıştırmamız azım bebişleri nasıl olcak onuda bilemiyorum?
Mümine sende online sin azramızı öpüyorum Azra isminin bende çok önemli yeri vardır canım kaybettiğim kızımın adı Azra'ydı Rabbim senin bebeğine uzun ömürler versin

arkadaslar tahıllar malum bebek ıcın cok faydalı...mılupanın falan 7 tahıllı falan kasık mamaları var...mama vermek ıstemıyorum ben acıkcası tahılları bebegımıze ne sekılde verebılırız

yeşimnur canım, Rabbim inşallah tüm bebişlere hayırlı uzun ömür versin, senin Azran da sana şefaatçi olucak inşallah annesi, Allahım bu evladınla yüzünü hep güldürsün ve acılarını unuttursun

herkese iyi akşamlar umarım bebişler de siz de iyisinizdir
biz kızımla savaşmaya tam gaz ediyoz yemek yedircez diye.canı isterse güzel yiyor ama artık meyvelere ağzını hiç açmıyo.balık kemiksuyu veiyorum artık.köfteyi yutamıyo kıymayı nasıl vericeğimi şaşırdım köfte yapıp suda haşlamayı düşünüyorum bizden böyle bazen bizim salçalı yemeklerden de veriyorum yasak ama napıyım onları yiyo ağzının tadını biliyo bu veletler

ii akşamlarrr
bugün yeni kursum başladıı oraya gttmm..
daha sonrada market,pazar alışverişi derken yoruldum valla..
ek gıdadan bahsetmişsinizzz
ırem çok şükür kahvaltı,meyve püresi,suyu,yoğurt yiyor severekk..
evde yaptığım sebze çorbalarını ve püresini yemiyorr onuda şimdilik hazır alıyorumm
hazırı yiyiorrr...tabii yılmak yok bi gün yer ümidiyle...
bebekleri yemeyen anneler hazırları deneyin en azından tadlarına alışana kadar..
ırem bebelac ın (havuç,patates,pirinç unu) püresini yiyor
Milupanın(brokoli,patetes) püresini pekmez katarak yiyor..
Milupanın karışık sebze çorbasını da içyorr.. Önceden suyla yapıyordum şimdi ılıtılmış sütümle yapıyorum daha besleyici olsun aynı zamnda sütümden de alsın diye..
Bugünde hero babyin karışık meyveli,muz mandalina armut püreleirni aldımm.Farklı olsun diyee.
Cici bebenin kızartılmış ekmegi var bugün gördüm ondan da aldım kahvaltıya ve çorbalara konur diyorr..Hep cicibebe olmasın diee..
Sizlerde yazım dedimm arkadaşlarr fikir olsunn..

Son düzenleme:
bende aldım canım cici bebenin bebek ekmeğinden doktorumuz önerdi kahvaltısına katmak için..
gerçi efe hiç birşeyi sevmedi o ayrı..

iyi akşamlar kızlar mama sandalyesi kullanan varmı aranızda chicco polly ye iyi diyorlar ama çok pahalı kullanabilcez mi orası da malum ıkea nın mama sandalyesi 30 tl.kulllananlar da mennun aranızda kullanan var mı

efenin mama sandalyeside chicco polly canım çok memnunum ben hep onda oturarak yediriyorum yemeğini..doktorumuz kesinlikle mama sandalyesinde yedir dedi..
ıkeanınkilerine bizim bebişerimiz henüz oturamaz daha büyük bebekler için onlar

off kızalr canım çok sıkılıyo yaprak dökümünü izliyorum ama oda sarmıyo ben daha mama sandalyesi almadım erken diye düşünüyorum ama alsammıkı kızımın elleri hiç durmuyo mama yerken ama onda zor yer gibime geliyo

ya saadetcim bizim asya yogurt meyve püre ve kahvaltıyı seviyo.aynı irem gibi.ama sebze almıyo.ilk ay ne güzel yiyodu artık begenmiyo.hazır aldım ama onuda yemedi.bugün yogurt çorbası yaptım babymixle biraz onu yedi.bakalım yarında değişi bişey bulmam lazım.
bide bişey sorucamm sizeee...
kahvaltıda yumurtayı 2günde bi veriyosunuz demi.ben öyle yapıyorum.öyle duymuştum sanki

canım hazır sebze püresine pekmez katarak yedir az..
belki yer o zmn ..

yoo ben hergün yarım yumurta sarısı koyuyorum kahvaltısınaaa
hiç duymadım öyle bşy ben canımm

arkadaslar tahıllar malum bebek ıcın cok faydalı...mılupanın falan 7 tahıllı falan kasık mamaları var...mama vermek ıstemıyorum ben acıkcası tahılları bebegımıze ne sekılde verebılırız

Mercimeği zaten çorba yapıyoruz, fasulye ve nohutu haşlayıp kabuklarını soyup ezip bişeylerle karıştırabiliriz. Bende vermek istiyorum ama gaz yapacak diye korkuyorum.

selem kızlar nasılsınız
biz iyiyiz zeynep yerde debeleniyor yatıcak birazdan
saadetcim sen demiştin heralde sebze püresine pekmez katınca yedi diye.
bende haqvuç ve patates püresine pekmez kattım kasenin yarısını yedi
önerin için sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…