2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allahım kafayı yicem ne yemek yiyor ne uyuyor sürekli ağlıyor.şimdi bile yıortıyor kendini of derdi ne ya
emelcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Ben pek güvenemedim bu siteye

.... Taze sebzelerin yanı sıra konserve ve dondurulmuş sebzelerde kullanılabilir. Bunlar güvenilir, kullanımı kolay, ekonomik ürünlerdir....

yazmışlar, külliyen yanlış... :umursamaz:

Haklısın canım ama kafamıza yatanları uygulayabiliriz, mesela patates püresinde bahsettiği şey doğru bence.

allahım kafayı yicem ne yemek yiyor ne uyuyor sürekli ağlıyor.şimdi bile yıortıyor kendini of derdi ne ya
emelcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Benimkide 3 gündür delirdi, emiyor ama uyku saatlerimiz tam bir işkence, doktora götürdüm uyumak istemiyor ama uyku bastırıncada dayanamıyor ağlıyor dedi yorulana kadar avutuyorum ondan sonra uyutuyorum.

Özgecim, Dünürüm sağolun canlarım
Neslihancım Allah şifa versin bebeğine, biraz daha fazla dikkat etmen gerekecek
Hülyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ..
Kızlar bebek emerken çeşmeden akar gibi gelirmiş ağzına, pompayla aynı olmuyor az önce yarım saat uğraştım 90 cc çıktı , ama evde yusuf kayra emince fazlasını çıkarıyor bile

slm herkese, bütün bebekler aynı demek ki iştahsızlık, uykusuzluk yeni bir dönem mi acaba bu ? umarım kısa zamanda düzelir yorgunluktan sinirlerim de çok bozuluyor artk.. bir de acayip unutkanlık oldu bende doğumddan sonra, eşimle bile tartışıyoruz bu yüzden yaptığını söylediğimi unutur oldum.. ocağa birşe koyunca başında beklemem lazım yoksa koyduğumu da unutuyorum kaç kere yaktım tencereleri.. sizde de var mı böyle bir sorun?

slm herkese, bütün bebekler aynı demek ki iştahsızlık, uykusuzluk yeni bir dönem mi acaba bu ? umarım kısa zamanda düzelir yorgunluktan sinirlerim de çok bozuluyor artk.. bir de acayip unutkanlık oldu bende doğumddan sonra, eşimle bile tartışıyoruz bu yüzden yaptığını söylediğimi unutur oldum.. ocağa birşe koyunca başında beklemem lazım yoksa koyduğumu da unutuyorum kaç kere yaktım tencereleri.. sizde de var mı böyle bir sorun?

aynen canım bende çok unutkan oldum kaçdefa ocakta emzik kaynatırken unuttum tencereye yapıştı sürekli eşime bu nerde şu nerde diye sorup duruyorum bu bebeler akıl bırakmadı bizde.şuan çok sinirliyim uyumuyor yemiyor allahtan sabır diliyorum

gece 3 kadar uyumadı 3de yattı 5 de kalktı çok sinirledim başım zaten çok ağrıyor.emzirdim verdim babasına gönderdim ikisinide odadan 7 ye kadar kociş oyaladı sonra uyuttuk yarım saatte tekrar ayakta

ah saadetcim temizlik yapıyosun heralde benimde yapmam lazım ama nerde zeynep sürekli mızıldanma halinde inan evden elektrik alamıyorum evi öyle gördükçe daha çok sinirleniyorum eşim sagolsun elinden geldiğince yapar ama işte.

Fatoşçum anneme sordum ama tabi kardeşim 28 yaşında ilacı hatırlamıyor annem, ilaç verdi onu kullandık geçti dedi
çok kaşınır çocuk durmaz demiş doktor öyle söyledi
ama maşallah aslan gibi kardeşim bişey kalmadı üzülme canım, Allah şifalar versin kuzuna,
Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize..

pompa konusunda bende de medela var, onla sağıyorum işyerinde, ama akmıyor diye bırakmamak lazım, biraz bekledikten sonra 5-10 dakika olabiliyor ozaman akmaya başlıyor
sık sık sağınca artıyor benim 100-110 arası çıkıyor az bu aralar sütüm
ayangel aventin alıştırma bardağını almıştım ben onla su içmeyi seviyor benim oğlum
hatta çorba içmesse onuda bardakla içiriyorum
bir dene istersen
bende aventin bardağını aldım ama efe daha onu anlayamadı biberon kullanmayı bilmediği için sanırım çekemiyor..
merhaba kızlar ben çayımı aldım kızımda beşiğinde oyun oynuyo bende burda keyif yapıyorum dün temizliğimi yaptım sabah nisa uyuyo uyuyunca yapıyorum bide dün biraz geç başladım evi süpürmeye felan bide baktım kendiliğinden uyumuş bugünde hiç ellemicem öğrensin artık uyusun kendiliğinden yavaş yavaş öğrenir şu mutfağımı toplayayımda komşuya gidicem saadetcim bende dün yorgunluktan öldüm ama bugün keyif sürüyorumm ohh bi akşama yemek yapıcam belki eşim bi süpriz yapar bugün dışarda yeriz yemeği evlilik yıldönümü diye ama sanmam ondan öle bi meziyet yok ilk senemizi bile kutlmamıştık 3. yılımızımı kutlıcaz ayy bak gene sinir oldum kaydirigubbakcemile3
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hülyacım...
Evet canım benİmkİde 25 mayıs dogumlu valla ben sekİz tahıllı kullanıyorum İyİ oluyo bİbreon almıyo eekaŞıkla zor oluyo sıvı vermek okatı yapıyo
hülyacım nasılsın canım?
kız aradan 1 sene geçti hala karman çorman yazıyosun fıstığım:)))
kocaman öptüm seni ve kızını..
aynen canım bende çok unutkan oldum kaçdefa ocakta emzik kaynatırken unuttum tencereye yapıştı sürekli eşime bu nerde şu nerde diye sorup duruyorum bu bebeler akıl bırakmadı bizde.şuan çok sinirliyim uyumuyor yemiyor allahtan sabır diliyorum

gece 3 kadar uyumadı 3de yattı 5 de kalktı çok sinirledim başım zaten çok ağrıyor.emzirdim verdim babasına gönderdim ikisinide odadan 7 ye kadar kociş oyaladı sonra uyuttuk yarım saatte tekrar ayakta

ayy canım ya neden uyumadı acaba bir derdimi vardı ki?
bende çok unutkan oldum ahh eskiden cin gibiydim efeden akılmı kaldı artık...-tatlicadiarzu-

saadetcim sanada kolay gelsin canım
ben rutin her pazartesi günü kesin temizlik yapıyorum bütün haftada rahat ediyorum sonra..

merhaba kızlar ben çayımı aldım kızımda beşiğinde oyun oynuyo bende burda keyif yapıyorum dün temizliğimi yaptım sabah nisa uyuyo uyuyunca yapıyorum bide dün biraz geç başladım evi süpürmeye felan bide baktım kendiliğinden uyumuş bugünde hiç ellemicem öğrensin artık uyusun kendiliğinden yavaş yavaş öğrenir şu mutfağımı toplayayımda komşuya gidicem saadetcim bende dün yorgunluktan öldüm ama bugün keyif sürüyorumm ohh bi akşama yemek yapıcam belki eşim bi süpriz yapar bugün dışarda yeriz yemeği evlilik yıldönümü diye ama sanmam ondan öle bi meziyet yok ilk senemizi bile kutlmamıştık 3. yılımızımı kutlıcaz ayy bak gene sinir oldum kaydirigubbakcemile3
aynne canım koştur koştur bitik durumdayımmm
bende yarın gtcem öğleden sonra,bide akşam gezmesineee
gtcemmm bayanlarala ee bide küçük bayan irem le :ecrin_bebek:
burdanda yazım nice senelere canımmm
yapar bence canım süprizz ya

Özgecim, Dünürüm sağolun canlarım
Neslihancım Allah şifa versin bebeğine, biraz daha fazla dikkat etmen gerekecek
Hülyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ..
Kızlar bebek emerken çeşmeden akar gibi gelirmiş ağzına, pompayla aynı olmuyor az önce yarım saat uğraştım 90 cc çıktı , ama evde yusuf kayra emince fazlasını çıkarıyor bile
emelcim irem başından beri emmediği içinn bende sağdığım için hemen geliyooo sütt zorlanmıyorum 5 dakkada sağıyorum

ah saadetcim temizlik yapıyosun heralde benimde yapmam lazım ama nerde zeynep sürekli mızıldanma halinde inan evden elektrik alamıyorum evi öyle gördükçe daha çok sinirleniyorum eşim sagolsun elinden geldiğince yapar ama işte.
evet cnm toz,wc lavobosu bide çamaşır toplama kaldııı
inş onlarıda hallederimmm
iroş uyandı uyuduğundaaa artıkkk :)
aynen fıstık ev pis olunca benim psikoloji darmadağın oluyorrr
sıkma canını zeynep fırsat verdiğinde yaparsınn cnmmm

saadetcim sanada kolay gelsin canım
ben rutin her pazartesi günü kesin temizlik yapıyorum bütün haftada rahat ediyorum sonra..

sağol nilaycım ben de her hafta yapıyorum ama gün değişiyorrr duruma göree kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar çok mutluyum huzurluyum bugünlerde allahım bozmasın kızımında maşallahı var hiç üzmüyor beni hiçkimseye demiyorum herkese durmuyo yaramaz diyorum nazar değecek diye korkuyorum

kızlar narkoz aldıkya sezeryan doğumda oda unutkanlık yapıyormuş diye duydum,
bende çok unutkan oldum

emelcim ben skalyoz ameliyatımda da almıştım narkoz
sezeryanın dışındaa...
benim bilinç şimdilik ii maşallah unutkanlık yokkk :))

yanlız bu aralar saçlarım çok dökülüyor avuç avuçç kafayı yiycem ferrumu içmeyi bırakmıştım geri başlayım bariii

slm kızlar...
bız bugun doktora gıttık masallahı var oglumun 650 gr almıs 1 ayda.
artık herseyı verıyoruz dedı doktor listede verdı. bı kac sey dısında herseyı tattırın dedi.
suyada bu ay baslıyoruz ...
bızden bole sızler nasılsınızzz bu arada bugun hava cok gusel ızmırde :)

ay giriyorum okuyorum tam bişey yazıcam Ahmet koparıyo bağırtıyı...
dün misafir vardı nazar değdi kuzumasenağlama
milletin yanında sesi çıkmıyo sıpanın, ne mülayim maşallahı var, hemende herkese gülüyo deyip durdular bi de bugün görseler...tam ikizler bizim oğlan tammm

bu saç dökülme olayı benide delirtecek saadetcim kalçama kadar olan saçlarımı toka takılacak kadar kısa kestirdimmm yine avuç avuç dökülüyoo yaaaa.... canım saçımı kuafördekiler kaptı valla
bebekler anneyi tanımaya başlayınca annenin saçı dökülürmüş burda çok kişiden duydum bennn ne alakası varsa bilmiyorum :)))))

selaaaaam evet izmirde hava guzel ben de aldım kızımı çıktık denız kenarına gıttık dolaştık parkta oturduk geldık.ikimize de iyi geldi yavrum kaç gundur evde bunaldı çocuk.b yememe meselesı dönemsel sanırım çünkü bakıyorum hep 7.ayındakı bebeklerde.inşallah bır an önce bıter.bizim de pazar gunu 6.ayımız bıtyıo kısmetse:

yerelması çorbası yaptım ama 10 kaşık anca aldı, öğün oluşturamadık daha hala her öğün beni emiyor.

ask kıırntısı canım benım doktorum artık saat saat alıstır dedi sureklı ek gıda ver dedı cunku anne sutu yetersızmıs artık... yanı sen ızın verme emmesıne herseyı tattır bı corba bı sebze yemegı hemen kucuk cezvede yap blenderdan gecırıp ver canım:)

selaaaaam evet izmirde hava guzel ben de aldım kızımı çıktık denız kenarına gıttık dolaştık parkta oturduk geldık.ikimize de iyi geldi yavrum kaç gundur evde bunaldı çocuk.b yememe meselesı dönemsel sanırım çünkü bakıyorum hep 7.ayındakı bebeklerde.inşallah bır an önce bıter.bizim de pazar gunu 6.ayımız bıtyıo kısmetse:

oh ıyı yapmıssınız valla canım :) ne tarafta oturuyosun ?
ben evka 3 te oldugum ıcın denız kenarı bıze bayag uzak malesefff

X