- 19 Temmuz 2008
- 1.828
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek güvenemedim bu siteye
.... Taze sebzelerin yanı sıra konserve ve dondurulmuş sebzelerde kullanılabilir. Bunlar güvenilir, kullanımı kolay, ekonomik ürünlerdir....
yazmışlar, külliyen yanlış... :umursamaz:
allahım kafayı yicem ne yemek yiyor ne uyuyor sürekli ağlıyor.şimdi bile yıortıyor kendini of derdi ne ya
emelcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
slm herkese, bütün bebekler aynı demek ki iştahsızlık, uykusuzluk yeni bir dönem mi acaba bu ? umarım kısa zamanda düzelir yorgunluktan sinirlerim de çok bozuluyor artk.. bir de acayip unutkanlık oldu bende doğumddan sonra, eşimle bile tartışıyoruz bu yüzden yaptığını söylediğimi unutur oldum.. ocağa birşe koyunca başında beklemem lazım yoksa koyduğumu da unutuyorum kaç kere yaktım tencereleri.. sizde de var mı böyle bir sorun?
bende aventin bardağını aldım ama efe daha onu anlayamadı biberon kullanmayı bilmediği için sanırım çekemiyor..Fatoşçum anneme sordum ama tabi kardeşim 28 yaşında ilacı hatırlamıyor annem, ilaç verdi onu kullandık geçti dedi
çok kaşınır çocuk durmaz demiş doktor öyle söyledi
ama maşallah aslan gibi kardeşim bişey kalmadı üzülme canım, Allah şifalar versin kuzuna,
Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize..
pompa konusunda bende de medela var, onla sağıyorum işyerinde, ama akmıyor diye bırakmamak lazım, biraz bekledikten sonra 5-10 dakika olabiliyor ozaman akmaya başlıyor
sık sık sağınca artıyor benim 100-110 arası çıkıyor az bu aralar sütüm
ayangel aventin alıştırma bardağını almıştım ben onla su içmeyi seviyor benim oğlum
hatta çorba içmesse onuda bardakla içiriyorum
bir dene istersen
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hülyacım...merhaba kızlar ben çayımı aldım kızımda beşiğinde oyun oynuyo bende burda keyif yapıyorum dün temizliğimi yaptım sabah nisa uyuyo uyuyunca yapıyorum bide dün biraz geç başladım evi süpürmeye felan bide baktım kendiliğinden uyumuş bugünde hiç ellemicem öğrensin artık uyusun kendiliğinden yavaş yavaş öğrenir şu mutfağımı toplayayımda komşuya gidicem saadetcim bende dün yorgunluktan öldüm ama bugün keyif sürüyorumm ohh bi akşama yemek yapıcam belki eşim bi süpriz yapar bugün dışarda yeriz yemeği evlilik yıldönümü diye ama sanmam ondan öle bi meziyet yok ilk senemizi bile kutlmamıştık 3. yılımızımı kutlıcaz ayy bak gene sinir oldum kaydirigubbakcemile3
hülyacım nasılsın canım?Evet canım benİmkİde 25 mayıs dogumlu valla ben sekİz tahıllı kullanıyorum İyİ oluyo bİbreon almıyo eekaŞıkla zor oluyo sıvı vermek okatı yapıyo
aynen canım bende çok unutkan oldum kaçdefa ocakta emzik kaynatırken unuttum tencereye yapıştı sürekli eşime bu nerde şu nerde diye sorup duruyorum bu bebeler akıl bırakmadı bizde.şuan çok sinirliyim uyumuyor yemiyor allahtan sabır diliyorum
gece 3 kadar uyumadı 3de yattı 5 de kalktı çok sinirledim başım zaten çok ağrıyor.emzirdim verdim babasına gönderdim ikisinide odadan 7 ye kadar kociş oyaladı sonra uyuttuk yarım saatte tekrar ayakta
aynne canım koştur koştur bitik durumdayımmmmerhaba kızlar ben çayımı aldım kızımda beşiğinde oyun oynuyo bende burda keyif yapıyorum dün temizliğimi yaptım sabah nisa uyuyo uyuyunca yapıyorum bide dün biraz geç başladım evi süpürmeye felan bide baktım kendiliğinden uyumuş bugünde hiç ellemicem öğrensin artık uyusun kendiliğinden yavaş yavaş öğrenir şu mutfağımı toplayayımda komşuya gidicem saadetcim bende dün yorgunluktan öldüm ama bugün keyif sürüyorumm ohh bi akşama yemek yapıcam belki eşim bi süpriz yapar bugün dışarda yeriz yemeği evlilik yıldönümü diye ama sanmam ondan öle bi meziyet yok ilk senemizi bile kutlmamıştık 3. yılımızımı kutlıcaz ayy bak gene sinir oldum kaydirigubbakcemile3
emelcim irem başından beri emmediği içinn bende sağdığım için hemen geliyooo sütt zorlanmıyorum 5 dakkada sağıyorumÖzgecim, Dünürüm sağolun canlarım
Neslihancım Allah şifa versin bebeğine, biraz daha fazla dikkat etmen gerekecek
Hülyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ..
Kızlar bebek emerken çeşmeden akar gibi gelirmiş ağzına, pompayla aynı olmuyor az önce yarım saat uğraştım 90 cc çıktı , ama evde yusuf kayra emince fazlasını çıkarıyor bile
evet cnm toz,wc lavobosu bide çamaşır toplama kaldıııah saadetcim temizlik yapıyosun heralde benimde yapmam lazım ama nerde zeynep sürekli mızıldanma halinde inan evden elektrik alamıyorum evi öyle gördükçe daha çok sinirleniyorum eşim sagolsun elinden geldiğince yapar ama işte.
saadetcim sanada kolay gelsin canım
ben rutin her pazartesi günü kesin temizlik yapıyorum bütün haftada rahat ediyorum sonra..
selaaaaam evet izmirde hava guzel ben de aldım kızımı çıktık denız kenarına gıttık dolaştık parkta oturduk geldık.ikimize de iyi geldi yavrum kaç gundur evde bunaldı çocuk.b yememe meselesı dönemsel sanırım çünkü bakıyorum hep 7.ayındakı bebeklerde.inşallah bır an önce bıter.bizim de pazar gunu 6.ayımız bıtyıo kısmetse: