2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bılgınız varmı bılmıyorum benım yoktukaydirigubbakcemile3 paylaşmak ıstedım tel suzgec konusunu cok takıyodum zaman kaybı ve cok ugrastırıcı dıye.
doktoruma sordum palavra dedi eskıden blendr olmadıgı ıcın kullanılıyodu alşagelmış bısey sadece ezıyet etme kedndıne ve kullan dedı..sonucta telde vıtamını ölduryor o zaman ..tamaman uydrma yen kullana bılırsınız
opuyorumnanaktan

slm kızlar...
bayagdır gıremıodum cemın alt ıkı dısı cıktı uzadı huzursuzdu neysekı atlattık:)
gecmısı cok okuyamadım umarım herkes ıyıdır
yesımnurcum cokcok gecmıs olsun bebegıne , umarım hersey ii olur.
buarada yılbasında napıosunuz kızlar..
bız ızmırdeyız dusunuyoruz bebekle napsak dıye
fıkrı olan varsa ???

sağol teyzesi çok seviyoz hoppalayı. tatlım zıplamaya bayılıyo
yalnız mı bakıyon canım yalnız bakmak gerçekten çok zor bende 2 haftadır yalnız bakıyom izin aldım da. annemin gelmesini dört gözle bekliyom ben çalışırken annem bakıyo akşamları da biz bakıyoz o dinleniyo rahat oluyo du

selam kızlar.nasılsınız bebişler nasıl?geçmişi okuyamadım zamanım yok.arzucum hediyeler için tekrr saol.ewe gidince eklerim resimleri.müminee adresini gönderirmiisn cnm özelime hediyeler hazır yarın gönderirim cnmm.hepinizi öpüoruzz hoşçaklaınn...

selam arkadaşlar..

oğluşumun öksürüğü azaldı şükür.ama hiperaktif mi olacak ne bilmiyorum sürekli el ayak hareket halinde bi de bize laf yetiştiriyo sormayın.
evde ahmetçe konuşuyoruz artık. o bişeyler söylüyo susuyo ben cevap veriyorum ben susunca o, sırayla devam ediyo bu:)
bazende bizim sesimiz yükseldikçe o daha da yükseltiyo biz yükseltiyoruz o daha da bağırarak cevap veriyo sıpacık.
oturma konusuna değinmişsiniz bizimkide keyfi gelirse destekli-desteksiz oturuyo ama istemezse destekleri itip kendini kaydırıyo ve sırt üstü yatıyo. yada kendini ikiye katlıyo ayaklarına doğru uzanıp emekleme pozisyonuna düşürüyo kendini
ek gıdalarda tam gaz devam, ama gece geç yatıp öğlen kalktığı için kahvaltıyı 12-13de yapıyo..hiçbirşeyi karıştırmadan teker teker veriyorum.tatlara alışsın. ve kendi ağzında çok güzel eziyo, peyniri ezmeden küçük küçük koparıp ağzına veriyorum yiyo yutuyocokacimcoook

bu arada dün akşam meyvaları karıştırıp verdim bayıldı. elma armut verlülülülülülümekten sıkıldıysa bebişler tavsiye ederim.elma-armut-kayısı püresi- muz verdim şimdilik. mandalinayı ahmet çok seviyo ama vermemeye çalışıyoruz. limon yalattım çektim diye kızdı illa onu istiyolülülülülülü

arkadaslar bızım oğlana ben yogurt verıyodum...arada bunun yuzunde acayıp kızarmalar basladı bu ara...ve bugun farkettımkı yogurt verırken yogurdun degdıgı yerler kızarıyo ....bıde cocuk devamlı yuzunu ovusturdu tum yuzune yayıldı kızarıklık gozlerının ıcıne bıle...hemen dr u aradım ınek sutu allerjısı var dedı........1 yasına kadar yogurt vermıycez anlayacagınız...bu tabı bızımkının ısıne gelıcek ...cunku yogurdı hıc sevmöemıstı...boyle guzel bır besınden mahrıum kalacagı ıcın uzuluyorum

canım göndermiştim ama tekrar yollarım

keçi sütünden yapsan olurmu acaba, sordun mu canım, hazır pakette keçi sütleri var

dr da oyle dedı ama onunda mayasını bulmak zorkeçi sütü yoğurdu gormedım hıc ama ınternetten bıraz arastırınca gozum korktu bızım oğlanın kusmalarıda o yuzden olabılır...ben cok yogurt tuketıyom bebegıme sutumden gecıpte o yuzdenmı kusuyor acaba

incileriniz hayırlı olsun cnm..
bşy sorcam sana diş çıkarmadsn önce geceleri uykusunda ağlıyıp mızmızlanıyor muydu durduk yere?

dişler hayırlı olsun ya benimkinde hala bişeyyok sallasıda akmıyo ama beya kabarmış ne oluyo çıkarken belirtileri

saadetcim, hülya diş olayını sormuşsunuz..

bizim dişler çıkalı malum bir ay oldu, tecrübeliyiz:))

önce vücudu zayıf düşüp hastalandı ben üşüttük ondan dedim ama dişler 2 hafta sonra çıktı.salyalanma çok oluyo diş çıkınca azaldı salyası, huysuzluk diz boyu, gece uykusunda acı çekerek ağlamalarda çok oluyodu, bide herşeyi kemirmek istiyodu hala da öyle. yüzümü iki eliyle kavrayıp yanağımı çenemi yakalayıp kemirmeye çalışıyo sıpacıkk

sagol ccanım salya yok bizde dah 7 aylıkolduk ama yokdaha bişey

slm kızlar benim bebişinde dişleri daha çıkmadı ama herşeyi ısırmaya çalışıyo bugün poyrazla bim'e gittim oyuncak gelmiş poyraz görünce çığlığı bastı eline verdim bidaha geri vermedi müzikli ışıklı araba çok seviyo yere koyunca gidiyo oda öyle peşinden gitmeye çalışıyo

incileriniz hayırlı olsun cnm..
bşy sorcam sana diş çıkarmadsn önce geceleri uykusunda ağlıyıp mızmızlanıyor muydu durduk yere?

tesekkur ederız saadetcim...
uykusunda mızmızlanmıyor sadece uyku duzenımız bozulmustu tamamen .
mesela 9 da yatıo 11 de kalkıo ve 2 de uyuyo hep garıp garıp ti..
şu 3-5 gundur gene duzene gırdı cok sukur....
uyudugunda rahattı yanı cnm

Kızlar günaydın,
çok fena uykusuzum , uykusundan uyanıp ağladı bütün gece, 7 dede kalktım işe geldim
bugün yine kahve manyağı olucam ayakta durabilmek için,
çıksın artık bu dişler yaa

kızlar akşam çorbasını içmedi, daha kaşığı görünce sımsıkı kapatıyor ağzını açmak ne mümkün
bende çorbayı su bardağına doldurdum, bu bu yapa yapa şapır şapır içti, tabi üstüne başına ve mama sandalyesine döktüklerini saymassak :)
olsun karnına çorba gitti ya bana yeter :) bizim sorunumuz kaşıkla

günaydın tatlımı tatlı annişler huzurlu sakin güzel bir gün diliyorum size

emelcim benim kızımda iki gün öle hiç uyumadı sabaha karşı kalktı kakasını yapamıyomuş meğer kabızlıkda yok ama yaparken öok zorlanıyodu uykusundan uynaıp ağlıyodu mızmızlanıyodu insan salak gibi oluyo benim kızımında dişleri baya şişti ama hemen çıkmıcak gibi 8 9 aylıkken felan çıkıcak gibime geliyo bide göstermiydo dişlerini diliyle kapatıyo :):)

sağolun kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…