yeşimnurcum geçmiş olsun canım küçücük kuzu nasıl kum dökerya
bizde dün kan ve idrar tahlili yaptırdık çok şükür bişeyimiz çıkmadı.
filizcim inan negüzel zıplıyor öyle ya çok tatlı kanguru gibi
off kızlar bitik durumdayım.dün aşımız vardı zeynep gece ateşlendi sabaha kadar uyumadı inledi yavrum şimdide keyfi yok ama ben ölüyorum uykusuzluktan.annemi aradım anne gel artık diye okullar tatil olmadan gelemem diyor.6.sınıfa giden kardeşim var of ya ne zormuş çocuk bakmak.
selam kızlar.nasılsınız bebişler nasıl?geçmişi okuyamadım zamanım yok.arzucum hediyeler için tekrr saol.ewe gidince eklerim resimleri.müminee adresini gönderirmiisn cnm özelime hediyeler hazır yarın gönderirim cnmm.hepinizi öpüoruzz hoşçaklaınn...
arkadaslar bızım oğlana ben yogurt verıyodum...arada bunun yuzunde acayıp kızarmalar basladı bu ara...ve bugun farkettımkı yogurt verırken yogurdun degdıgı yerler kızarıyo ....bıde cocuk devamlı yuzunu ovusturdu tum yuzune yayıldı kızarıklık gozlerının ıcıne bıle...hemen dr u aradım ınek sutu allerjısı var dedı........1 yasına kadar yogurt vermıycez anlayacagınız...bu tabı bızımkının ısıne gelıcek ...cunku yogurdı hıc sevmöemıstı...boyle guzel bır besınden mahrıum kalacagı ıcın uzuluyorum
slm kızlar...
bayagdır gıremıodum cemın alt ıkı dısı cıktı uzadı huzursuzdu neysekı atlattık:)
gecmısı cok okuyamadım umarım herkes ıyıdır
yesımnurcum cokcok gecmıs olsun bebegıne , umarım hersey ii olur.
buarada yılbasında napıosunuz kızlar..
bız ızmırdeyız dusunuyoruz bebekle napsak dıye
fıkrı olan varsa ???
saadetcim, hülya diş olayını sormuşsunuz..
bizim dişler çıkalı malum bir ay oldu, tecrübeliyiz:))
önce vücudu zayıf düşüp hastalandı ben üşüttük ondan dedim ama dişler 2 hafta sonra çıktı.salyalanma çok oluyo diş çıkınca azaldı salyası, huysuzluk diz boyu, gece uykusunda acı çekerek ağlamalarda çok oluyodu, bide herşeyi kemirmek istiyodu hala da öyle. yüzümü iki eliyle kavrayıp yanağımı çenemi yakalayıp kemirmeye çalışıyo sıpacıkk
incileriniz hayırlı olsun cnm..
bşy sorcam sana diş çıkarmadsn önce geceleri uykusunda ağlıyıp mızmızlanıyor muydu durduk yere?
saadetcim, hülya diş olayını sormuşsunuz..
bizim dişler çıkalı malum bir ay oldu, tecrübeliyiz:))
önce vücudu zayıf düşüp hastalandı ben üşüttük ondan dedim ama dişler 2 hafta sonra çıktı.salyalanma çok oluyo diş çıkınca azaldı salyası, huysuzluk diz boyu, gece uykusunda acı çekerek ağlamalarda çok oluyodu, bide herşeyi kemirmek istiyodu hala da öyle. yüzümü iki eliyle kavrayıp yanağımı çenemi yakalayıp kemirmeye çalışıyo sıpacıkk
tesekkur ederız saadetcim...
uykusunda mızmızlanmıyor sadece uyku duzenımız bozulmustu tamamen .
mesela 9 da yatıo 11 de kalkıo ve 2 de uyuyo hep garıp garıp ti..
şu 3-5 gundur gene duzene gırdı cok sukur....
uyudugunda rahattı yanı cnm