2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizden de gunaydın sağolsun babamız işe gıderken uyandırdı hortladık sabah sabah.öppptüm hepinizi.

kızlar havıcın suyunu cıkaramıyommm..sumu yok bu merette ya:hulya:
rendeledım tulbentten 1 damlaaaa akmadııııı :gitme:

Benim kzında daha dişlerinden bir şey yok.. Salya kaşıntı var.. Herşey ağzında beni bile ağznıa sokacak nerdeyse::))ama görünürde bişi yok.. Geceleri mzımızlanıyor çok.. Iştahı da azaldı.. Bir çıksada rahatlasak inşş..

havuçu plastik süzgeçten geçiriyorum.olmadı elim zaten yıkanmış oluyor.elimle sıkıp suyunu çıkarıyorum.maksat vitamini gitmesin ama ne kadar elimi yıkasamda huzursuz oluyorum elimle sıkınca.

kivi ben verdim ama yarım kivi, biraz pekmez karıştırdım ekşi olmasın diye, sevdi yedi
ertesi gün yemedi
havuç suyunu ancak katı meyve presi çıkarır canım

arkadaslar kıvı verılıyor..dr um ıcındekı sıyah cekırdeklerın bagoırsaklaı calıstırdıgını soyledı..ben havucu cam rendede rendelıyorum o zaman suyu cıkıyor..ya arkadaslar bebeğinde ınek sutu allerjısı olan varmı. moralım cok bozuk...cocuk gastrolojısıne mı gıtmelıyım..

kızlar benimkız bu akşam yine hiç dumadı çok agladı sancısımı vardı nedir 6yattım 11de kalktım çok yorgunum insanın ailesin den uzak olmak çok zormuş

arkadaslar kıvı verılıyor..dr um ıcındekı sıyah cekırdeklerın bagoırsaklaı calıstırdıgını soyledı..ben havucu cam rendede rendelıyorum o zaman suyu cıkıyor..ya arkadaslar bebeğinde ınek sutu allerjısı olan varmı. moralım cok bozuk...cocuk gastrolojısıne mı gıtmelıyım..

canım benım oglumunda var. bende emzırırken ınek sutu ve ınek sutu ıceren seyler yemedım hoş sımdıde yemıyorum emzırdıgım ıcın hala ...
korkulcak bısey degıl ne dertler var allahım korusun kafaya takma sen

canım benim yegenimde vardı dokunuyodu hatta cicibebeniniçindede süt varya obile dokunuyodu sank böyle tıkalıgibi nefes alıyodu 1yaşına kadar idare edeeksin bak yengemede soruyorum şimdi dur bakalım bak bisküvü ve süt ürünleri vermemiş 1yaşına kadar ve şurup vermiş ama ismini hatırlamıyo 1yaşından sonra azar azar deneyerek vermiş doktora gtisin diyo

Yok yemiyor ya Elif hanım hiçbişi yemiyo. Mutfak tezgahı doldu. Sabahtan beri 3 çeşit meyva püresi iki çeşit çorba yaptım yokkk yemedi. ılla emicem diyo. Hayırlısı bakalım.. Ama bu ek gıdalar zorlayacak beni.

independent26 canım 6 aydan sonra anne sütünün besleyiciliği azalıyormuş, koruyuculuğu artıyormuş. Benim sütüm çok yaramasına ve allaha şükür bol olmasına rağmen doktor bu ay kesinlikle ek gıdalara başlanacak dedi. Bu ay geç kalınırsa ileride daha çok red ediyorlarmış. Yani artık öğün haline gelmesi lazım ek gıdaların. Bu arada ismnin neydi? Böyle zor oluyor.

Kiviyi bizim doktor 1 yaşına kadar verme dedi, ben vermiyorum.

bugün o kadar yoruldumki sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım sonra nisa uyandı nisayı doyurdum yatırdım evimi topladım sildim süpürdüm toz aldım sonra nisayı aşıya götürdüm şimdide uyutmaya çalışıyorum ve daha yemek yapıcam öff hiç iş güç bitmiyo bugün bi ilki yaşadık nisa ilk defa sallanmadan yanında beni istemeden kendi başına uyudu şok oldum görünce :)

X