- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun gene de geçmiş olsun mınığe:)herkese hayırlı cumalar biz bugün ilk düşme deneyimini tattık duru hnm koltuktan aşşağı cumburlop mutfaktan sesini duydum ve koştum bi baktım koltuk bomboşş yerde bi fare ağlıyo :) ay hem üzücü hem sevindirici valla allahtan yer çok sert değildi bişeyciği yok düşe kalka büyümeye başladık biz teyzeleri
Günaydın kızlar!
Emelcim Yeşimin sorduğu sorulara acil cevap bende istiyprum :) Aybaşında çalışmaya başlayacağım, hala nasıl yapacağım bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Her an bilmem ne yapayım kariyerine diyerek ev hanımı olabilirim. :hulya: Hergün 5 posta ağlıyprum. İyice dramatik hale getirdim. Gerçekçi bakmaya çalışıyorum yok olmuyor. :gitme:
Bİzde sebze maratonumuza başladık. İki gün havuç verdim, sevdi yedi. Dünde patates püresi verdim onu da yedi. Bugünde patates püresi vericem. Yarın da ikisini karıştırıp pirinç atıp çorba yapmayı planlıyorum. İki gün çorbayı verdikten sonra brokoli ilave edicem. Bakalım sonuç ne olucak. Hepsinin tadını önce ayrı ayrı alsın istedim.
Dün patates püresi katı oldu. Ben de biraz içme suyu döküp sulandırdım. Sorun olmaz dimi kızlar?
Bİ de kayısı püresi yaptım.Malum Elif HAnım zaten 6 güne bi yapıo. Bİ de patetes yemeye başladı ki.... Bu kayısı püresini buzdolabında mı yoksa normal oda ısısında mı saklayacağız? Kayısıları haşlayıp, rondodan geçirdim. BAşka bi numarası yok dimi?Amma soru sordum. :kedi:
Bugün ev gezmesine çağırdılar bizi. Şu domuz gribinden korkumdan gidemiycem galiba. Offf valla eve kapandık iyice. Aslında hava çok güsel. Bİ de geçen çıktığımızda ELif arka koltukta kıyameti kopardı. Araba mı kullanıyım ona mı bakayım şaşırdım. Yine aynısını yapmasından korkuyorum. :uhm:
evde çorba yapıp,püre yapıp yemeyen bebeklerin annelerinin dikkatine... hihoyyyt
irem milupanın karışık sebzeli çorbasından yaptım yedi cokacimcoook
OZZGE
2,5 AY OLDU BEN İŞE BAŞLAYALI.HALA AĞLIYORUM KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORUM.ANNEMDE KAYNANAMDA GÖRÜMCEMDE DE KALSA BEBEĞİM HEP AKLIMDA Benden daha iyi kimse bakamaz diyorum.Ya hastalanırsa,ya boğazına bişey kaçarsa ya lar bitmiyor.Bide keşkeler neden daha fazla paramız yok.Neden kocam daha iyi bir iş bulmuyor.Ben neden üniversite okudum.Ev hanımı olsaydım bu hayata alışırdım.Yavrumun her anında yanında olurdum.Belki ben yokken anne diycek belki ilk adımını bensiz atacak : ))))))))))))))))))))))))))
ya yine ağlarım belki de kendisine bakan annemi kayınvalidemi benden çok sevecek :)))))))
Allah ım çok zor çok.bak yine ağladım ben.Şans o ki bölümde kimse yok herkes izinli.Aslında hıçkıra hıçkıra ağlamakta var da olmazki of of.Allah ım isyan değil bu kusuruma bakma ama çok zoruma gidiyor.Lüks için değil zaruret için çalışıyorum ama çok zor çok
canlarım yaaa haftaya işe başlıcam yarama tuz bastınız resmen, annem bakıcak ama hep aklıma geliyo, mamasını kahvaltısını o yediricek, uyanınca ilk onu görücek, oooff off,
ama bi tek şeyden eminim nolursa olsun en çok beni sevicek, akşama kadar beraberiz, babası akşam gelip aldığında onun kucağında bile gözü hep beni arıyo, gözümün içine bakınca hemen kocaman bi gülücük veriyo, bence hiç merak etmeyin en çok bizi sevicekler