2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşk ederiz teyzoşalrımzı. biz 5,5 aylıktan beridir yiyioruz sebze çorbalaırnı daha doğrusu pürlerini.. çok sevdrek yiyiordu.. am aşu son zmanalrda pek siteksizid .. bende değişik olsun dedim.. yavşa yvaşa şehirye çorbasınada geçeicm:))

herkese hayırlı cumalar biz bugün ilk düşme deneyimini tattık duru hnm koltuktan aşşağı cumburlop mutfaktan sesini duydum ve koştum bi baktım koltuk bomboşş yerde bi fare ağlıyo :) ay hem üzücü hem sevindirici valla allahtan yer çok sert değildi bişeyciği yok düşe kalka büyümeye başladık biz teyzeleri

bizim aşımız haftayaymış ya şimdi aşı kartına baktımda 22 si yazıyo bende hazırladım gidiyodum amann zaten nisada huysuzdu iyi oldu bide aşı olsaydı yanmıştım benkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar!

Emelcim Yeşimin sorduğu sorulara acil cevap bende istiyprum :) Aybaşında çalışmaya başlayacağım, hala nasıl yapacağım bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Her an bilmem ne yapayım kariyerine diyerek ev hanımı olabilirim. :hulya: Hergün 5 posta ağlıyprum. İyice dramatik hale getirdim. Gerçekçi bakmaya çalışıyorum yok olmuyor. :gitme:

Bİzde sebze maratonumuza başladık. İki gün havuç verdim, sevdi yedi. Dünde patates püresi verdim onu da yedi. Bugünde patates püresi vericem. Yarın da ikisini karıştırıp pirinç atıp çorba yapmayı planlıyorum. İki gün çorbayı verdikten sonra brokoli ilave edicem. Bakalım sonuç ne olucak. Hepsinin tadını önce ayrı ayrı alsın istedim.

Dün patates püresi katı oldu. Ben de biraz içme suyu döküp sulandırdım. Sorun olmaz dimi kızlar?

Bİ de kayısı püresi yaptım.Malum Elif HAnım zaten 6 güne bi yapıo. Bİ de patetes yemeye başladı ki.... Bu kayısı püresini buzdolabında mı yoksa normal oda ısısında mı saklayacağız? Kayısıları haşlayıp, rondodan geçirdim. BAşka bi numarası yok dimi?Amma soru sordum. :kedi:

Bugün ev gezmesine çağırdılar bizi. Şu domuz gribinden korkumdan gidemiycem galiba. Offf valla eve kapandık iyice. Aslında hava çok güsel. Bİ de geçen çıktığımızda ELif arka koltukta kıyameti kopardı. Araba mı kullanıyım ona mı bakayım şaşırdım. Yine aynısını yapmasından korkuyorum. :uhm:

özge ne zor dimi çalışan anne olmak bazen profiilerdeki ev hanımı yazılarına gıptayla bakıyorum sora kendimi toparlıyorum onca seneni verdin çocuğunun geleceği için bu daha önemli diye.Çocukta yaparız kariyerde lafı sanki fasa fusa:KK43: hiç içimden çalışmak gelmiyo kuzumu anneme bile bırakmak gelmiyo içimden ona en iyi ben bakarım diye düşünüyorum hep:KK43:

herkese hayırlı cumalar biz bugün ilk düşme deneyimini tattık duru hnm koltuktan aşşağı cumburlop mutfaktan sesini duydum ve koştum bi baktım koltuk bomboşş yerde bi fare ağlıyo :) ay hem üzücü hem sevindirici valla allahtan yer çok sert değildi bişeyciği yok düşe kalka büyümeye başladık biz teyzeleri
olsun gene de geçmiş olsun mınığe:)

Günaydın kızlar!

Emelcim Yeşimin sorduğu sorulara acil cevap bende istiyprum :) Aybaşında çalışmaya başlayacağım, hala nasıl yapacağım bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Her an bilmem ne yapayım kariyerine diyerek ev hanımı olabilirim. :hulya: Hergün 5 posta ağlıyprum. İyice dramatik hale getirdim. Gerçekçi bakmaya çalışıyorum yok olmuyor. :gitme:

Bİzde sebze maratonumuza başladık. İki gün havuç verdim, sevdi yedi. Dünde patates püresi verdim onu da yedi. Bugünde patates püresi vericem. Yarın da ikisini karıştırıp pirinç atıp çorba yapmayı planlıyorum. İki gün çorbayı verdikten sonra brokoli ilave edicem. Bakalım sonuç ne olucak. Hepsinin tadını önce ayrı ayrı alsın istedim.

Dün patates püresi katı oldu. Ben de biraz içme suyu döküp sulandırdım. Sorun olmaz dimi kızlar?

Bİ de kayısı püresi yaptım.Malum Elif HAnım zaten 6 güne bi yapıo. Bİ de patetes yemeye başladı ki.... Bu kayısı püresini buzdolabında mı yoksa normal oda ısısında mı saklayacağız? Kayısıları haşlayıp, rondodan geçirdim. BAşka bi numarası yok dimi?Amma soru sordum. :kedi:

Bugün ev gezmesine çağırdılar bizi. Şu domuz gribinden korkumdan gidemiycem galiba. Offf valla eve kapandık iyice. Aslında hava çok güsel. Bİ de geçen çıktığımızda ELif arka koltukta kıyameti kopardı. Araba mı kullanıyım ona mı bakayım şaşırdım. Yine aynısını yapmasından korkuyorum. :uhm:

ofözge ya ben de valla.dun eşimin teyzesı geldı almanyadan kadın karşı apt.da korkumdan gıtmıyorum:)) derın de bazen ağlıyor arabada ben ya radyonuın sesını açıyorum ya da benım annem guzel annemı söyluyorum susuyo aklında bulunsun:)

evde çorba yapıp,püre yapıp yemeyen bebeklerin annelerinin dikkatine... hihoyyyt
irem milupanın karışık sebzeli çorbasından yaptım yedi cokacimcoook

OZZGE

2,5 AY OLDU BEN ıŞE BAŞLAYALI.HALA AĞLIYORUM KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORUM.ANNEMDE KAYNANAMDA GÖRÜMCEMDE DE KALSA BEBEĞıM HEP AKLIMDA Benden daha iyi kimse bakamaz diyorum.Ya hastalanırsa,ya boğazına bişey kaçarsa ya lar bitmiyor.Bide keşkeler neden daha fazla paramız yok.Neden kocam daha iyi bir iş bulmuyor.Ben neden üniversite okudum.Ev hanımı olsaydım bu hayata alışırdım.Yavrumun her anında yanında olurdum.Belki ben yokken anne diycek belki ilk adımını bensiz atacak : ))))))))))))))))))))))))))

ya yine ağlarım belki de kendisine bakan annemi kayınvalidemi benden çok sevecek :)))))))

Allah ım çok zor çok.bak yine ağladım ben.Şans o ki bölümde kimse yok herkes izinli.Aslında hıçkıra hıçkıra ağlamakta var da olmazki of of.Allah ım isyan değil bu kusuruma bakma ama çok zoruma gidiyor.Lüks için değil zaruret için çalışıyorum ama çok zor çok

afiyet olsun iremimize, öyle öyle alışır gider annesi, benim de püre biraz yoğun oldu galiba bi dahakine biraz daha sulu yapıcam, bugün çorbasını içtikten sonra azra gaz çıkarıyom derken boynumun içine kustu :))

canlarım yaaa haftaya işe başlıcam yarama tuz bastınız resmen, annem bakıcak ama hep aklıma geliyo, mamasını kahvaltısını o yediricek, uyanınca ilk onu görücek, oooff off,
ama bi tek şeyden eminim nolursa olsun en çok beni sevicek, akşama kadar beraberiz, babası akşam gelip aldığında onun kucağında bile gözü hep beni arıyo, gözümün içine bakınca hemen kocaman bi gülücük veriyo, bence hiç merak etmeyin en çok bizi sevicekler

evde çorba yapıp,püre yapıp yemeyen bebeklerin annelerinin dikkatine... hihoyyyt
irem milupanın karışık sebzeli çorbasından yaptım yedi cokacimcoook

ya bizimki de bu sebze işinde hazırcı çıktı, hazırlarda ne varki onu yiyolar. halbuki bizim yaptıklarımıza sevgimizi de katıyoruz daha lezzetli olması lazım

ben de hastayım ısrarla ev yapımı deneyemiyorum bıraktım hazır da vermiyorum. kahvaltı meyve püresi yoğurtla idare ediyo şimdilik.

OZZGE

2,5 AY OLDU BEN İŞE BAŞLAYALI.HALA AĞLIYORUM KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORUM.ANNEMDE KAYNANAMDA GÖRÜMCEMDE DE KALSA BEBEĞİM HEP AKLIMDA Benden daha iyi kimse bakamaz diyorum.Ya hastalanırsa,ya boğazına bişey kaçarsa ya lar bitmiyor.Bide keşkeler neden daha fazla paramız yok.Neden kocam daha iyi bir iş bulmuyor.Ben neden üniversite okudum.Ev hanımı olsaydım bu hayata alışırdım.Yavrumun her anında yanında olurdum.Belki ben yokken anne diycek belki ilk adımını bensiz atacak : ))))))))))))))))))))))))))

ya yine ağlarım belki de kendisine bakan annemi kayınvalidemi benden çok sevecek :)))))))

Allah ım çok zor çok.bak yine ağladım ben.Şans o ki bölümde kimse yok herkes izinli.Aslında hıçkıra hıçkıra ağlamakta var da olmazki of of.Allah ım isyan değil bu kusuruma bakma ama çok zoruma gidiyor.Lüks için değil zaruret için çalışıyorum ama çok zor çok

canlarım yaaa haftaya işe başlıcam yarama tuz bastınız resmen, annem bakıcak ama hep aklıma geliyo, mamasını kahvaltısını o yediricek, uyanınca ilk onu görücek, oooff off,
ama bi tek şeyden eminim nolursa olsun en çok beni sevicek, akşama kadar beraberiz, babası akşam gelip aldığında onun kucağında bile gözü hep beni arıyo, gözümün içine bakınca hemen kocaman bi gülücük veriyo, bence hiç merak etmeyin en çok bizi sevicekler

Arkadaşlar çalışma konusunu açmayın ben şimdiden düşündükce boğazım düğümleniyo ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Aile bütçemizi zorlayıp hazirana kadar dayanmayı ve oğlumla vakit geçirmeyi düşünüyorum. Daha var işe başlamama ama emin olun aynı acıyı hepimiz farklı zamanlarda tadıcaz.
Çocuk doktorumuz ne kadar yanında kalırsan o kadar iyi annesi uzatabildiğin kadar uzat izni dedi.
Ama psikiyatrist bi arkadaşım erken başlamanın daha doğru olduğunu ileride bebeğin ve benim bu duruma alışmamızın daha zor olacağını söylüyo. Bakıcısını daha zor kabullenirmiş.

Bu arada özge,mümine siz şanslısınız anneleriniz bakıcak ya "ellere" evladınızı bırakmanız gerekseydi?? Bunu düşünüp rahatlayın bence

nazcım benim annem de yaşına kadar bakcak malesef sonra bulucaz birini, inşalah merhametli birileri denk gelir :KK43:(

özgecim kayısı püresini ben buzdolabında koydum.asyaya vermeden 2saat önce kavanozdan bi kaşık kaseye koyuyorum.ılımış oluyo..

of of çalışma konusunda bende dertliyim.kızımın büyüdüğüne sevinemiyorum.çünkü o büyüdükçe izinler bitiyo ayrılma zamanı yaklaşıyo.son 3ayımız kaldı.napcam bilmiyorum.kimseye güvenememmki.bakıcak kimi bulcam.düşündükçe çıldırıyorum

X