2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler, kızı uyutayım dersler beni bekler, ömür boyu oku oku oku, dizi mizi yok bize boshayallersmile

afıyet olsun gülincim bende askı memnuyu ızlıyorum bendemı kahve yapsam ya canım çekti -tatlicadiarzu-

ne olmuş buraya..
herbirinize çok teşekkür ediyorum kıslarrr
neyse biz bugün doktordan geldik tüm tektikleri yaptık rota röntgen vs. temiz çıktı evden cıkmıyorum nerden kaptı bu virüsü çıldırcam yaaa
az önce yine kustu :KK43:( ishalide deam:KK43:(
bi düzelse hemen bi kan akıtcam allah kimseyi evladıyla sınamasınn..

binnurcum olcağı varsa oluyor işte canımm
acil şifa diliyorum mavişimee,
hemencik iileşsin inş :Saruboceq:

binnurcum feysine de yazdım inan cok üzüldüm yavrum inşallah hemencik iileşir allahım başka dert vermesin görüp göreceğiniz bu olsun

kızlar bizde drdan geldik..
hafif bi bogaz kızarıklıgı varmış.ateşlenmesi ondanmış.
azro diye bi antibiyotik verdi.aranızda bunu kullanan varmı.çok farklı bi ilaç.hiç duymamıştım
dışlerinden ateşlendiğini düşünmüştük ama değilmiş.ilk dışını çıkarmıştı.dr ilk dışı ateş yapmadıgsa diğerleride yapmaz dedi:sm_confused:

arzucum size de gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda iileşir ben hiç duymadım ve kullanmadım o ilaçtan netten baksana bi

binnurcum feysine de yazdım inan cok üzüldüm yavrum inşallah hemencik iileşir allahım başka dert vermesin görüp göreceğiniz bu olsun

canım benim gördüm inşallah hayatım allah razı olsun hepinizdenn
neye üzülceğmi şaşırmış durumdayım narencim ben hastayken zehrayı 4 gün emzirememiştim ardından zehra hastalandı ve çekmeye zorlandı emmeyi bırakıyor gibi bişey
şuan milupanın ishal hd25 mamasını alıyo benim en kortuğum şey beni bırakmasıydı gerçi sağlığı yerinde olsun artık bırakırsada bıraksın demek istiyorum ama yapamıyorum psikojim berbat durumda 1 haftada acayip yıprandım

azro diye bi antibiyotik verdi.aranızda bunu kullanan varmı.çok farklı bi ilaç.hiç duymamıştım
dışlerinden ateşlendiğini düşünmüştük ama değilmiş.ilk dışını çıkarmıştı.dr ilk dışı ateş yapmadıgsa diğerleride yapmaz dedi:sm_confused:
bende duymadım arzucum
çok geçmiş olsun tekrardann
oh ne gzll ağrısız çıkarsın incilerini asyacık

canım artık emdiği kadaremdi diip sakinleşmen lazım kuruntu yapma bak bir daha hastalanırsan zehramıza kim bakacak atlatın hele hastalığınızı allahın izniyle saga saga coğaltırsın sütünü mamayla büyüyen bebekler de var sen elinden geleni yaptın hastalıkta sağlıkta allahtan gelen bişey bizim yapabileceğimiz koruyup esirgemek o da allahın izniyle yine kaldıki kimse istemez yavrusu hastalansın die bakmamazlık nolur bunları düşünme bak düşündükçe sütün azalır sen pozitif düşün sütüm olcak kızım emecek de oldu mu bitanem

mevlana409kiyv5.jpg
:teytey:

k
kıyamam yaaa iyi barı en aından derdını bılıyosunuz aertık.

ne olmuş buraya..
herbirinize çok teşekkür ediyorum kıslarrr
neyse biz bugün doktordan geldik tüm tektikleri yaptık rota röntgen vs. temiz çıktı evden cıkmıyorum nerden kaptı bu virüsü çıldırcam yaaa
az önce yine kustu :KK43:( ishalide deam:KK43:(
bi düzelse hemen bi kan akıtcam allah kimseyi evladıyla sınamasınn..

kıyamam ben güzel zehrama.kızım olacağı varsa oluyo.ama izmirde de buyuk küçük delı gıbı salgın var bılıyo musun.ishal ateş kusma.Allah beterınden saklasın.:Saruboceq:
bi de yalnızsın kıyamam sana da.

geçmiş olsun arzucum iyikide gitmişsin dr a
canım benim gördüm inşallah hayatım allah razı olsun hepinizdenn
neye üzülceğmi şaşırmış durumdayım narencim ben hastayken zehrayı 4 gün emzirememiştim ardından zehra hastalandı ve çekmeye zorlandı emmeyi bırakıyor gibi bişey
şuan milupanın ishal hd25 mamasını alıyo benim en kortuğum şey beni bırakmasıydı gerçi sağlığı yerinde olsun artık bırakırsada bıraksın demek istiyorum ama yapamıyorum psikojim berbat durumda 1 haftada acayip yıprandım

kıyamam size geçmiş olsun sağlığı yerine gelsinde gerekirse sağarsın canım.tez zaman da atlatın işallah canım

bizim dedoşumuz daha yeni incek 22.10 da biz gidiyoruzz dedemizi almaya
yeter artık bu kadar rotarr :))

ohh gdin valla saadetcim iremde dedisiyle oyansın dursun artık sende az dinlenirsin

müminecim özelden attım sna aldınmı şeker msn iii
şu an açık ekleyebilirsin okişşşş

X