2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.nevergiveup bende demir damlası santafer ve vtaminde acd3 10 damla kullanıorum cnm.
bizimde dr bunları werdi endişenlenmee..bizde kahvaltımızı yapıp gelelim geç kaldık bugün temizlik yapıcammm.ewdeyim yani bugünnkaydirigubbakcemile3
valla gözlerim yaşardı:a015:ne zaman baksam ya gezmeye gdyosun ya çarşıya ya pazara:sm_cool: kolay gelsin yardıma gelellim istersen
kızlar vitamin+devit3+kan damlası veren varmı

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

filizcim ben devit 3,acd3,d flor,ferro sanol veriyorum yaani 4 tane damla kullanyoruz

nesihancım saol cnmm bakalım işin içinden nasıl çıkıcam bugün bir sürü iş var..
napayım cnmm ya hava güzel yağmuru koyuyorum arabasına çıkyorumm.sıkılıyorum ewde.
iyi oluyoo walla hem kendim hemde bebeğim için..
teklifin için saol cnm..bu arada acd3 ile devit aynı değilmi yaa sen çok kullanmıyosun ??**CADIARZU

acd3 ile d flor nedir canım?
d flor dişleri içinmiş doktorumuz geçen ay başlattı acd3 de a vitamini c vitamini ve d3 vitamini bi arada 10 damla veriyorum devit3 ü 4 damla d flor uda 4 damla veriyorum diş ve kemik gelişimi içinmiş

nesihancım saol cnmm bakalım işin içinden nasıl çıkıcam bugün bir sürü iş var..
napayım cnmm ya hava güzel yağmuru koyuyorum arabasına çıkyorumm.sıkılıyorum ewde.
iyi oluyoo walla hem kendim hemde bebeğim için..
teklifin için saol cnm..bu arada acd3 ile devit aynı değilmi yaa sen çok kullanmıyosun ??**CADIARZU

canım batuhanın bıngıldağı hala çok yumuşak olduğu için doktorum ekstradan devit 3 vermemi önerdi bid haa konak var bizimkinin kafasında yoksa acd3 yeterli tabiki

bende altlı üstlü yaşıyorum kaynanamla bebeğime bakıyor.Yavruma bakacak kimseyi bulamayınca güvenilir.Bende evimi buraya taşıdım.Yaklaşık 4 aydır böyle.Çok içli dışlıyız.Bide mahallede heryer eşimin akrabası.Bunaldım aslında ama yavrum için katlanıyorum.En iyi bakıcı bile babaannesinden iyi davranamaz sonuçta.Kızım bu fedakarlığımı hakediyor ne yapayım.Bizde birlikte yemek yiyoruz.Kaynanam yapıyor.Kapım hiç kitli değil ben evde olmasamda eve giriyorlar.Bende bişey diyemiyorum.Çünkü yine bana yardım etmek için giriyorlar.Hayırlısı olsun kreşe gidecek yaşa gelsin ayrılıcam yine ordan

canım ben zaten çalışmıorum evdeyim bide bizim kendi evimiz sürekli burdayız yani yeme içmeyi ayırsam biraz daha rahat olucam ama eşim askerden gelince olacak benim evimin anahtarını evlenmeden önce almış ben bi yere gidince hemen evime girip karıştırırdı anahtarıda isteyemezdim ben avdeyken ansızın açardı kapıyı ama artık kapının üst kilidini kitliyorum açamıyo mecbur bıraktı beni bizde çok içli dışlıyıoz ama fazlada iyi olmuyokafamçokkarıştı

kızlar vitamin+devit3+kan damlası veren varmı

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

canım ben devit3 ve kan damlası veriyorum:emir_bebek:

nasılsınız biz çok kötüyüz kızım çok hastalandı 2 şişe serum iğnelere ragmen ara ara ateşleniyo kusmayla başladı akabinde ishal ve ateşş çok zor günler geçiriyoruz
inanmazsınız ama kızım 4 günde 1.5 kilo verdi minicik kaldı yavrumm
hiç kimsenin yavrusu hastalanmasın yarı ömrüm gitti desem yeri varr hepinizden dua bekliyorum inş kızım biran önce toparlarrr bize dua edin olurmu herkesi çok öptümm

nasılsınız biz çok kötüyüz kızım çok hastalandı 2 şişe serum iğnelere ragmen ara ara ateşleniyo kusmayla başladı akabinde ishal ve ateşş çok zor günler geçiriyoruz
hiç kimsenin yavrusu hastalanmasın yarı ömrüm gitti desem yeri varr hepinizden dua bekliyorum inş kızım biran önce toparlarrr bize dua edin olurmu herkesi çok öptümm

Binnur canim cok gecmis olsun...Allah yardimciniz olsun...dualarim kizinla canim ...

çok çok geçmiş olsun binnurcum Rabbim şifa versin yavruna ne oldu üşüttü mü yavrucak

filizcim ben devit 3,acd3,d flor,ferro sanol veriyorum yaani 4 tane damla kullanyoruz

canım d vitaminini çok fazla kullanıyosun, acd 3 deki d vitamini yeterli zaten, d viti kesmen gerekiyo, d flor u bilmiyorum tam ama , fazla d vitamini zararlı olur bebişine

çok geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşir küçük kuşun, kıyamam yaa :teselli:

meraba herkesee, işten erken kaçtım bugün ama evde de sunum hazırlıyorum, ooff off

kızlar benim asyamda düzelmedi.
fitilde kullanmama ragmen ateşi 5-6saat sonra tekrarlıyor.
babamızı bekliyoruz dra gidicez artık.
zaten iştahsızdı.şimdi hiç bişey yemiyo.off ya öldüm valla.. yaşlandıgımı hissediyorumm
ne olur bizede dua edinn

kıyamam ben ona yaaa geçmiş olsun allah acil şifalar versin çok kötü oluyo bebişler hastalanınca çaresiz kalıyo insan ve çok üzülüyoo inşallah en kısa zamanda toparlar kendini sen kendine dikkat et fazla yıpratmamaya çalış kendini(nasıl olcaksa artık)ki bebişine yararın olsun herşeyi hissediyolar biliyosunki dualarımız sizinle:1hug::teselli:

zaten iştahsızdı.şimdi hiç bişey yemiyo.off ya öldüm valla.. yaşlandıgımı hissediyorumm
ne olur bizede dua edinn

canım sakin olmaya çalış çok yıpratmamaya çalış kendini manevi olarakda destek olman lazım bebeğine umarım en kısa zamanda düzelir kıyamıyorum ben hiç bebeklere onar hasta olcağına biz olalım mutlaka doktora gidin ateş ciddi olabilir allah şifalar versin dualarım sizinle

geçmiş olsun canım hastalığı geçsinde yine kilo alır annesi üzülme noldu grip felanmı canım dualarım sizinle inş biran önce toparlar fıstıkopuyorumnanaktan

ne olur bizede dua edinn

aman canım götürün dr geç kalmyın ateş kötü yapar bebişi canım daha dur ne yaşlanması daha 2. bebişleri yapacaz:roflol:

binnurcum arzucum geçmş olsunnn inşallah hemencecik iyileşirlerrr...dularımız siiziinlee

ah canım çok geçmiş olsun.dualarım sizinle.inşllah çabucak iyileşip tekrar toparlar kendini.bende çok kötüyüm ama kendimi telkin etmeye çalışyorum.bebişlerimiz büyürken hastalanıcaklar düşücekler.bizde alışmalıyız bu duruma.allahım beterlerinden korusun

canım sakin olmaya çalış çok yıpratmamaya çalış kendini manevi olarakda destek olman lazım bebeğine umarım en kısa zamanda düzelir kıyamıyorum ben hiç bebeklere onar hasta olcağına biz olalım mutlaka doktora gidin ateş ciddi olabilir allah şifalar versin dualarım sizinle

aman canım götürün dr geç kalmyın ateş kötü yapar bebişi canım daha dur ne yaşlanması daha 2. bebişleri yapacaz:roflol:

tşk ederim kızlar.ateşi bi çıkıyo bi iniyo.şimdi üzerini soydum.ilaç vermeden yine düştü ateşi.uykuya geçti.

arzucum asya ya da çok çok geçmiş olsun kıyamam ya nazar mı oldu güzel bebişlerimiz

X