- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar, yine sohbet koyulaşmış.
Bizimde monovitimiz bitti, eşimi sağlık ocağına gönderdim alsın diye, oadaki ebe, çocuğu getirin bakalım bıngıldağı sertleştiyse vermeyin zararlı olabilir demiş, başka bir sağlık ocağındaki ebede 1 yaşına kadar kullan demişti.Size bişey söyleyen oldumu bu konuda.
monoviti de ne ki? ben ilk defa duyuyorum
semacım bu kadar ilacı nasıl içiriyorsun valla ben vitamini demiri zorla veriyorum.neye katıyorsun yada direkt ağzına mı veriyorsun?
canım hoşgeldinhoşbulduk tatlım benim,
evetya valla bebişler hep büyümüş resimlere baktım fark inanılmaz
bizde sizi çok özledik vallahi
yokluğunuzu hissettik gerçekten
süprizzzzz
günaydınnn off dedemizin uçağı rotarlı gelcekmiş
canım sıkıldı yaaa
nese her işte vardır bi hayır diyelimm
sağsağlim gelsinde :Saruboceq:
sadetçim sıkma cnaını.. geç olsunda güç olmasın.. dediğin gibi varıdrı bir hayır..
canım küçük bi şırınga aldım direk ağzına sıkıyorum geriye doğru hemende çekmiyorum o şırıngayı ısırmaya çalışırkennn hoopp mideye
tabi herzaman böle kolay olmuyo ama kaşıkla çok zor oluyo elime vuruyo ağzını sıkı sıkı kapatıyo
canım hoşgeldin
özlettin kendini
bidaha ayrılmamak niyetiyle öptüm seni
canım ya gözün aydın geç olsun güç olmasın demişlerrrr
günaydın diyene kadar acıktık bizzzz
oğluşuma bişeler yedireyim öptük sizi
yazamıyoz ama takibe devamm
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ya kızlar benim oğlan hiçbişey yemiyo ya yardım edin
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile:içelim::teselli::1hug:Şenizopuyorumnanaktan
ya kızlar benim oğlan hiçbişey yemiyo ya yardım edin
yoğurt meyve flndamı yemiyo cnm?
bizimkide sebze yemiyo yoğurda karıştırıp veriyorum meyvesine pekmez koy sebzesine yoğurt koymayı dene bide bakalım allah kolaylıklar versin canımolumunekankayizsmile
bide daha bizim kuzucuklarımızı anne sütü ldukça besliyomuş çokda ihtiyaç hissetmiyo olabilir bazen batuhanda yemiyo hiç zorlamıyorum direk atlıyorum o öğünü msela bu sabah kahvaltısından iki kaşık aldı bi daha açmadı ağzını hmen bıraktım artık öğlen yicek
Selam kızlar, yine sohbet koyulaşmış.
Bizimde monovitimiz bitti, eşimi sağlık ocağına gönderdim alsın diye, oadaki ebe, çocuğu getirin bakalım bıngıldağı sertleştiyse vermeyin zararlı olabilir demiş, başka bir sağlık ocağındaki ebede 1 yaşına kadar kullan demişti.Size bişey söyleyen oldumu bu konuda.
monoviti de ne ki? ben ilk defa duyuyorum
d3 vitamin ilacı canım, kemik gelişimi için
hmmm ben devit diye bişey kullanıyorum canım.d3 vitamin ilacı canım, kemik gelişimi için