2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar buarada seda ve morboncuk hoşgelmiş.

Ben kızıma demir damlasını uyanır uyanmaz veriyorum.Birde acd3 veriyorum 10 damla.Ya çeşit çeşit damlalardan bahsediyorsunuz ben niye geri kaldım?Benim doktor bunları verdi sadece

günaydınnn off dedemizin uçağı rotarlı gelcekmiş:KK43:
canım sıkıldı yaaa
nese her işte vardır bi hayır diyelimm
sağsağlim gelsinde :Saruboceq:

Selam kızlar, yine sohbet koyulaşmış.
Bizimde monovitimiz bitti, eşimi sağlık ocağına gönderdim alsın diye, oadaki ebe, çocuğu getirin bakalım bıngıldağı sertleştiyse vermeyin zararlı olabilir demiş, başka bir sağlık ocağındaki ebede 1 yaşına kadar kullan demişti.Size bişey söyleyen oldumu bu konuda.

monoviti de ne ki? ben ilk defa duyuyorum

semacım bu kadar ilacı nasıl içiriyorsun valla ben vitamini demiri zorla veriyorum.neye katıyorsun yada direkt ağzına mı veriyorsun?:emir_bebek:

canım küçük bi şırınga aldım direk ağzına sıkıyorum geriye doğru hemende çekmiyorum o şırıngayı ısırmaya çalışırkennn hoopp mideye
tabi herzaman böle kolay olmuyo ama kaşıkla çok zor oluyo elime vuruyo ağzını sıkı sıkı kapatıyo

hoşbulduk tatlım benim,
evetya valla bebişler hep büyümüş resimlere baktım fark inanılmaz
bizde sizi çok özledik vallahi
yokluğunuzu hissettik gerçekten
süprizzzzz
canım hoşgeldin
özlettin kendini
bidaha ayrılmamak niyetiyle öptüm seni

günaydınnn off dedemizin uçağı rotarlı gelcekmiş:KK43:
canım sıkıldı yaaa
nese her işte vardır bi hayır diyelimm
sağsağlim gelsinde :Saruboceq:

canım ya gözün aydın geç olsun güç olmasın demişlerrrr

günaydın diyene kadar acıktık bizzzz
oğluşuma bişeler yedireyim öptük sizi
yazamıyoz ama takibe devamm

kızlar günaydın benim oğluş kahvaltısını yapmadı şimdi mızmızlanıyo uykusu geldi uyutup öyle gelem:)

sadetçim sıkma cnaını.. geç olsunda güç olmasın.. dediğin gibi varıdrı bir hayır..

canım küçük bi şırınga aldım direk ağzına sıkıyorum geriye doğru hemende çekmiyorum o şırıngayı ısırmaya çalışırkennn hoopp mideye
tabi herzaman böle kolay olmuyo ama kaşıkla çok zor oluyo elime vuruyo ağzını sıkı sıkı kapatıyo

canım hoşgeldin
özlettin kendini
bidaha ayrılmamak niyetiyle öptüm seni

canım ya gözün aydın geç olsun güç olmasın demişlerrrr

günaydın diyene kadar acıktık bizzzz
oğluşuma bişeler yedireyim öptük sizi
yazamıyoz ama takibe devamm

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ya kızlar benim oğlan hiçbişey yemiyo ya yardım edin

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

yoğurt meyve flndamı yemiyo cnm?
bizimkide sebze yemiyo yoğurda karıştırıp veriyorum meyvesine pekmez koy sebzesine yoğurt koymayı dene bide bakalım allah kolaylıklar versin canımolumunekankayizsmile

bide daha bizim kuzucuklarımızı anne sütü ldukça besliyomuş çokda ihtiyaç hissetmiyo olabilir bazen batuhanda yemiyo hiç zorlamıyorum direk atlıyorum o öğünü msela bu sabah kahvaltısından iki kaşık aldı bi daha açmadı ağzını hmen bıraktım artık öğlen yicek

semoşum sen face e üye olsana
çatoyu uyuturken çiftlik oyununu oynarsınn
mouse le sıkılmazsın daa :)
kendi adınla olmak istemiyorsan çatonun adıyla ol üye şekerimm :)

yoğurt meyve flndamı yemiyo cnm?
bizimkide sebze yemiyo yoğurda karıştırıp veriyorum meyvesine pekmez koy sebzesine yoğurt koymayı dene bide bakalım allah kolaylıklar versin canımolumunekankayizsmile

bide daha bizim kuzucuklarımızı anne sütü ldukça besliyomuş çokda ihtiyaç hissetmiyo olabilir bazen batuhanda yemiyo hiç zorlamıyorum direk atlıyorum o öğünü msela bu sabah kahvaltısından iki kaşık aldı bi daha açmadı ağzını hmen bıraktım artık öğlen yicek

tatlım 3 günden beri böyle kafasını bi o yana bi bu yana çeviriyo anne sütünü içte bişey demicem onu bile içmiyo ne yapacam bilmiyom ağlıcam geliyo ona bişey yedirirken

Selam kızlar, yine sohbet koyulaşmış.
Bizimde monovitimiz bitti, eşimi sağlık ocağına gönderdim alsın diye, oadaki ebe, çocuğu getirin bakalım bıngıldağı sertleştiyse vermeyin zararlı olabilir demiş, başka bir sağlık ocağındaki ebede 1 yaşına kadar kullan demişti.Size bişey söyleyen oldumu bu konuda.

monoviti de ne ki? ben ilk defa duyuyorum

d3 vitamin ilacı canım, kemik gelişimi için

günaydın kızlar.nevergiveup bende demir damlası santafer ve vtaminde acd3 10 damla kullanıorum cnm.
bizimde dr bunları werdi endişenlenmee..bizde kahvaltımızı yapıp gelelim geç kaldık bugün temizlik yapıcammm.ewdeyim yani bugünnkaydirigubbakcemile3

X