Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh zzuzum eskisi gibi nerdeeee boshayallersmilesaadet bir,ilke iki gezmeciler sizi. gez ilkecim yerimizede gez.
cnm ya çok geçmiş olsunselam kızlar geçmişi okuyum dedim ama o kadar çok ki okuyamadım(
hülyacım hala hastasın geçmiş olsun, ne yarışmasına katılacağını yakalayamadım ama başarılar.
gülincim size de geçmiş olsun...
nida havalardan mı yoksa neden bilmiyorum ama biz şeyimizi doğrultamıyoruz!!! Oğlum yine hastaaaaa. Önce balgam atmaya çalışıyodu burnu tıkalıydı, öksürüyodu. Dün akşamdan beri de iki gözü, burnu ağzı kısacası yüzünden su gelebilecek heryeri şıpır şıpır akıyoooo..
uyudu da sizden yardım almaya geldim. üşüttümü, dişten mi bilemedim.İki hafta oldu atlatmıştı hastalığı şimdi yine başladı siz ne yapıyosunuz tavsiyelerinizi bekliyorum.Ya da ben nerde yanlış yapıyorum zırt pırt hastalanıyo anlamadım.
bırakır ikisini de kaçarız delikafadulden:roflol::roflol:ah ne güzel olur canım
ama benim kıza kim bakcak
kayınvalden bakarmı zeynebe :) kadın kafayı yermiş başlarım çocuklarınıza uleynnnnnnnnn
dermiş
canım göz kararı bir kaç parça balkabağını doğra tencereye, üstünü geçecek kadar su, 2 kaşık kadar bulgur, hepsi yumuşlayıncaya kadar pişir kısık ateşte, blendırdan geçir zeytinyağı ekle bu kadar, afiyet olsun yarasın fıstık gelinimekabak çorbasını nasıl yapıyorsun canım
Deniyim bende canım sağol, benimde çok azaldı sütüm, artık bişey kar etmiyor :a015:teşekkürler saadet darısı iremin başına....biraz zor oluyo ama patlar patlamaz rahatlıyo kuzucuklar
canım çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen bütün oylarımız senn
emel inşallah dediğin gibi bişey olmamıştır kuzuma...
kızlar sütü azalana anneler vardı dimi benimde keza azalmıştı dün milupanın stel tea adlı emziren annelere özel bi çayı varmış ondan aldım ek gıdadan sora ilk kez sütüm bu kadar çok oldu sizde deneyin bakın memnun kalıcaksınız.
Geçmiş olsun canım, ıhlamur dene istersen biselam kızlar geçmişi okuyum dedim ama o kadar çok ki okuyamadım(
hülyacım hala hastasın geçmiş olsun, ne yarışmasına katılacağını yakalayamadım ama başarılar.
nida havalardan mı yoksa neden bilmiyorum ama biz şeyimizi doğrultamıyoruz!!! Oğlum yine hastaaaaa. Önce balgam atmaya çalışıyodu burnu tıkalıydı, öksürüyodu. Dün akşamdan beri de iki gözü, burnu ağzı kısacası yüzünden su gelebilecek heryeri şıpır şıpır akıyoooo..
uyudu da sizden yardım almaya geldim. üşüttümü, dişten mi bilemedim.İki hafta oldu atlatmıştı hastalığı şimdi yine başladı siz ne yapıyosunuz tavsiyelerinizi bekliyorum.Ya da ben nerde yanlış yapıyorum zırt pırt hastalanıyo anlamadım.
Diş buğdayını bende merak ediyorum nasıl yapılıyor kızlar bilen varmıbiliyorum bizde de diş hediği denir canım bende daha yapmadım cuma günü annem gelcek o yapıcak nasıl olurki çok merak ediyorum.bencede yap bir anı olur ne güzel
Nazcım Didem vardı Adanada değilmiydi o, bayadır da girmiyo iyimi acaba ?ohh ghülin ne güzel buluşma var desene cok özendim yaaa burda kimse yok ( bbende buluşmak istiyorum hehe:)
şimdiden keyifli buluşma olsun
Duru prensese de afiyet şeker olsun , yarasın ..kızlar bende çıkıyorum saat kaç olmuş evimi toparlayım kızımın çorbasını yapmam lazım gene görüşürüz..
bu arada ilk kez balkabağı çorbası yapıcam inşallah Duru beğenir...
ya kızlar ben ireme muhallebi falan vermiyorum gerek var mı ki acaba
bizim öğünler şöyle artıkk
sabah kahvaltı(anne sütü,kayısı kurusu,ceviz,yumurta,peynir,pekmez,cici bebe yada ekmeği)
4 saat sonra sebze püresi yarım kaseden fazla miktarı
4 saat sonra anne sütü
3 yada 4 saat sonra (içtitği süt miktarına göre değişiyo çnkü)
(miktar yarım kaseden fazla) yoğurt ve 2 yada 3 çeşitli meyve püresini karıştırarak yediriyorum
4 saat sonra anne sütü
ve tekrar sabah ki kahvaltısına kadar 4 saat arayla anne sütü alıyor..
zaten cnm anca kavonaz lardan alırsam verebilirim
içinde domatesde olan pürelerden varda karar veremedim
ben yeşil fasulye -domates veriyorum kavanozdakilerden.. hiçbir zararını görmedim zaten severek yediği tek sebze püresi..
kızlar size yine bişey sorcamm??:uhm:
şimdi biz kurban bayramındaki etleri kuşbaşı yapıp kavurup cam kavanozlara koyuyoruz.buzdolabının normal yerinde muhafaza ediyoruz.içinden alıp alıp yemeklere ekliyoruz.
soruma geleyim.asyanın pürelerinede bu etlerden bi iki parça atsam olurmuki???
ne kadar oranda domates varmış baktın mı hiç cnm dışına
bnmki maşalalh hazır kavonaz sebze meyve pürelerinden ne verdiysem yedi şimdiye kadar
sabah kahvaltı(anne sütü,kayısı kurusu,ceviz,yumurta,peynir,pekmez,cici bebe yada ekmeği)
4 saat sonra anne sütü
(miktar yarım kaseden fazla) yoğurt ve 2 yada 3 çeşitli meyve püresini karıştırarak yediriyorum
4 saat sonra anne sütü
bizdende tünaydın
gerçi bize gün 5te başladı ama neyse
dün uyumak bilmedi saat başı kalktı
sabahta hortladı 5 te uyumak bilmedi babasını da uyandırdı kıkır kıkır bi de
ama diş çıkartıcak ben biliyorum ama alttan mı üsttenmi kestiremedim heryerini kaşıyooo
salya o biçim kusmalarda sıklaştı azcık azcık çıkartıyooo
iştahımız azaldı bu hafta içinde 3ncü çıkar
bu oğlan uyurken bile tam tur dönüyo yatakta kıpırtısı hiç bitmiyooo
hülyacık geçmiş olsunnn sanada nisanura da
gülincim inşallah bişeyi yokturrr endişelenmee
nidacım hoşgeldin şekerrrrr
bi beni götürmedin istanbulaaaa
işte bizden böleeee
şu an yerde ııı ıııı aaaa ıııı of bitmedi kuzumun derdiii
selam kızlar geçmişi okuyum dedim ama o kadar çok ki okuyamadım(
4 saat sonra anne sütü
4 saat sonra anne sütü