2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

oooh maşallah ne yaratıcısınız yahu

az once eşime soyledim de aştınız artık diyorr kaydirigubbakcemile3

ben de heyecanla bekliyorum... kaydirigubbakcemile5

tubacım bende eşime söyledim NEYİN ÇEKİLİŞİ BU NE GÖNDERİCEKSİNİZ BİRBİRİNİZE DEDİ...!!!!!!
"ÇEKİLİŞE GÖRE BEBEKLERİMİZİ TAKAS EDİCEZ" dedim... adam bana 1 saat kadar boş boş baktı ve sonunda sapıttığıma karar verdi :)))))
ya böyle saçma soru olurmu hediye yollucaz işte belli değilmi aaa cinlendirdi beni yine bakk :))))))

Sende bulmuşsun kuzu gibi adamı yiyip duruyosun gamze yakışıyomu sana naniknanik

az kalmış heyecanla bekliyorum.peki kızlar adreslerimizi özeldenmi vericez birbirimize

kızlar inşallah bana bir kız cıkar. içimdeki kız kıyafetleri aşkını sizikilere alarak dindirmek istiyorum:)

bencede banada bı kız cıksında ogluma alısverıs yaparken gozumun kaldıgı cıcılerı hevesle alabıleyım bır tatlı prensese :) hadı artık ya............

yavrular bakım varmıs sıtede ıkı gundur gıremedım uyuz oldum yaaa.msnden mı yapıcas cekılusu anlamadım yaf ozge benım numaram su anda bulgar numarası ben mesaj atarım sana varsayalım msnden ulasamazsak.

bende çok heyecanlıyım kim çıkacak acep:dance::dance:

özgecim çekilişi sabahtan yapın bari çok beklemeyelimsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…