2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

selam canım.. ben yazarım sna adresimi özelden sende aldığında haber veririsin.. yavrumla ilgili ne bilmek istiyon ona göre yazayım..

Valla nebilim boyu posu endamı dicem sırnaşık şey kızın olduğunu gördüm eksik bişeyi varmı ya da almayı düşünüpte alamadığın işine yarayacak bişey olsun isterim ama bilmem bebeğe de ne alınır ki fisfisfis fisfisfis

Selam ben de seni takip ediyodum kaydirigubbakcemile5 burda olduğunu gördüm benimde özelden msj atma şansım yok napıcaz siyahinciye sölim de sana özel msj la benim msn adresimi versin napalım 50 msj olana kadar aracı kullanıcaz sanırım sırnaşık şey sırnaşık şey

senin kızın varmıs yasasın.....:)rabbime sükürler olsn oğlum var ama kıza da alışveriş yapmak bambaska yawww:1hug:

Çinegene aldım adresini sağol bişeye ihtiyacın varsa bildir cidden bilgileri aldım en kısa zamanda hediyeni göndericem a.s.

sağol canım ya çok şükür herşeyi var miniğim.. içinden ne geçiyosa onu al zaten amaç hatıra kalsın..[/QUO

Hüsniye merhaba canım bugün gönderdim hediyeni Y.içi Kargoyla sanırım hafta içi elinde olur, umarım memnun kalırsın iyi günlerde giysin minik kuş...
Şeniz

Son düzenleme:
sağol canım ya çok şükür herşeyi var miniğim.. içinden ne geçiyosa onu al zaten amaç hatıra kalsın..[/QUO

Hüsniye merhaba canım bugün gönderdim hediyeni Y.içi Kargoyla sanırım hafta içi elinde olur, umarım memnun kalırsın iyi günlerde giysin minik kuş...
Şeniz

sağol canım şimdiden çokkk teşekkür ediyoz kızımla..

Hüsniye cim canm kargon geldi senin tlf nun olmadığı için beni aradılar, elektrikler kesikmiş Aydında apartmana girememişler cama vurun açsınlar kapıyı dedim ama vurulcak cam yok dediler ? Not bırakcaklardı 2 gün sonra tekrar uğrucaz dediler olmazsa sengit al acentelikten geri dönmesin çok üzülürüm yaaaa. Bugünümü buldu elektrik kesintisi ne aksilik...

bu arada hedıyesını gonderelı 15 gun oldu ama ben gec kaldım yazmayı.emınecıgımı aramıstım ama buradanda tesekkur edıyım resımlerı koyamadım ama kırmızı bır zarf ıcınde noel babalı kutlama kartımızda yazan guzel dılekler eslıgınde tomy ruya arkadası gondermıs muzıklı ve almayı dusundugum bıseydı sagolsun varolsun.elıne saglık keselerıne bereket.

X