2009 eylül anneleri yeniden tanışıyorrrrr....

slm ben ekim annelerine yazıyordum hamileyken ama oğluşum bacele edince 26.09.2009 tarihinde sezeryanla doğdu.yani eylül annelerine taşındım bende .25 yaşındayım memurum .kırşehire taşındık 15 gün önce eşimin ailesinin yanına tayin istedik geldik. hakkımızda hayırlı olur inşllh. herkesi kocamn öpüyorum

merkezden canım .. sen nerdesin.. görümcem yoktu artık sen görümcem sayılırsın yaaa ona göre opuyorumnanaktan

bak benim gibi görümce bulamazsın ona göre zemuszemus
ben karakoçanlıyım canım
ee yeğenim nasıl diye sorcam ama muhabbet yerine döner şimdi bu tanışma topici
sonrada beni bi güzel :eek:klava: kovalarlar, iyisimi gel yan odaya geçek kaydirigubbakcemile3:hulya:

ismim şennur,eskişehirliyim.yaşar ardam 01,09,09da spinal sezeryanla dünyaya gözlerini açtı.20gün bekleyemdi sabırsız oğlum.ev hanımıyım.

Ben çiğdem, istanbulluyum ama ankarada ikamet ediyorum 15.09.09 ankara tıp fakültesinde spinal sezeryanla doğum yaptım ve minik aşk böcüğümüz göktürk e kavuştuk.

ay nerdeyse cocuklar okula baslıcak benım bu topıkten yenı haberım oluo
neyse uzatmıyım ben ela.27 yasındayım.ögretmenim ama suan calısmıyıorum.suan esımın gorevı nedenıyle dogudayız.benım oglumda 38+0 da izmir sifa hastanesınde 3450gr ve 51 cm olarak genl anestezıyle 19 agustosta bıze merhaba dedi.adı eymen.eylul annesıyım her ne kdr agstostas dgrsamda..

Ben Yasemin 28 yaşındayım , ıç mimarım Ankara da yaşıyorum ...

Oğlum 06.09.09 tarihinde epidural sezeryanla dünyama katıldı , sabırsız ve inatçı bir oğlum olduğu karnımdayken dönmeyişinden belliydi ...

merhaba bende derya
bebişimin adı erdem
ev hanımıyım 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum
25.09.09 da 38+3 de sezeryanla doğum yaptım
oğluşum 51 cm. 3.560.gr. doğdu
bugün 4 ay 12 günlüğüz
bebişim şuanda 63cm.boyunda 7.490 kg.
Allaha çok şükürde sağlığımız yerinde.:)

slm ben ekim annelerine yazıyordum hamileyken ama oğluşum bacele edince 26.09.2009 tarihinde sezeryanla doğdu.yani eylül annelerine taşındım bende .25 yaşındayım memurum .kırşehire taşındık 15 gün önce eşimin ailesinin yanına tayin istedik geldik. hakkımızda hayırlı olur inşllh. herkesi kocamn öpüyorum

merhaba canım bebeğini sağlıkla büyüt 1 gün önce doğum yapmışım senden birde benimde eşim kırşehirli kamandan ama tanıştığıma memnun oldum seninle ve bütün eylül anneleriyle:)

selam ben zeynep 1 Eylül'de epidural sezeryanla doğum yaptım. anasınıfı öğretmeniyim. oğlumun adı Eren Arda Ankara' da yaşıyorum doğma büyüme İzmir köken Erzurum.

ohh maşallah nede cok eylül annesi varmış

selam bende tekirdağ çerkezköyden yasmin 09/09/2009 saat 10.10 dogumlu zeyneb ada isminde bıcır kızım var aslında 10ekimde dogcaktı 1ay erken geldi ev hanımıyım şuanlık genel anesteziyle dogum yaptım 1982 7kasım dogumluyum 2.5senelik evliyimm aslen istanbulluyum köken t.dag muratlı eşim erzurumlu dadaşşş

Merhaba Eylül anneleri.
Adım Nisa. 30 yaşındayım.İstanbul da yaşıyorum ve kamu personeliyim.
Oğlum Yiğit Eren, 40 + 0. haftada Nisa Hastanesi Yenibosna da bayram namazına yetişti.Saat 06 50 de normal doğum ile dünyaya geldi.(Çok şükür) Doğum kilosu 3,5 boyu 50 idi.Şu anda kilosu 8 boyu 63,5.Ücretsiz izindeyim ve Mart 15 gibi işbaşı yapmayı düşünüyorum. Oğluşum normalde hep kucağımda olduğundan yazmaya fırsatım olmadı, şu anda da anakucağında tatasını yapmaya çalışıyor yavrum beni kucağına al diye gözümün içine içine bakıyor. :))) Allahım herkese böyle güzellik nasip etsin inş.

slm ben hüreyra zeynep eylül'üm canım kızımın annesi 09.09.2009 saat 10.00 sipinal anestezi ile dünyaya geldi minik meleğim şu an herşey yolunda gidiyo allahıma şükürler olsun
hepinize merhaba umarım bebişşlerimizi büyütürken birbirimize yardımcı oluruz .

eh herzaman olduğu gıbı burayıda gec kesfettım
bucu ben 29 yasındym Adanalyım koaelınde yasıorum iş için Japonyadayız
kuzumun adıda Beren 05,09,09 da saat 05:00 da Adana Acıbadem'de normal doğumla annesını katlettı ama canı sagolsun
bı gun once dogsaydı evlılık yıldonumu hedıysı olacaktı ama 5 saat farkla kacırdık

Merhabalar ben Gülay , 34 yaşındayım Eskişehirliyim Kastamonuda yaşıyorum. 14.09.09 da kızım Ezel Neva spinal sezeryanla dünyaya geldi. 4 yaşında Eren isminde oğlum var.
Eren kreşe başladı , Ezelde şuan ananemiz biraz rahatsız olduğu için babanne ve bakıcı ile . Annem bir ay sonra gelicek inşallah o zaman ananeye devredicez bakım işini. Oğluma da annem bakmıştı inşallah kızımdada yanımda olur.
Ezel 3,440 kg , 50 cm doğdu. şimdiye kadar anne sütü ile beslendi 15 şubatta işe başlayınca sağdığım sütler , yoğurt , bide mamayla idare ediyoruz bakalım. İlk hafta biraz yadırgadı ama iki gündür iyi bakalım .

Merhaba
Ben de Nihan
bu siteyi her zaman çok sevdim boshayallersmile hamileliğimde sıkça girmiş olsam da nadiren yazdım; sonrasında çok nadir girdim; yılbaşı çekilişini kaçırdım (hala üzülüyorum) yani KK sicilim berbat :)
Adanalıyım, Adanada oturuyorum
Kızım 26 Eylül saat 23:10'da Adana Acıbadem'de doğdu. Normal doğum yaptım. aslında epiduralli olacaktı ama bir rivayete göre vücudumda çok ödem olduğundan benim iddiama göre de anestezistin beceriksizliğinden uyuşturulamadan doğumu yaklaşık 10 saatte yaptım :)
Kızımın ismi SU

eh herzaman olduğu gıbı burayıda gec kesfettım
bucu ben 29 yasındym Adanalyım koaelınde yasıorum iş için Japonyadayız
kuzumun adıda Beren 05,09,09 da saat 05:00 da Adana Acıbadem'de normal doğumla annesını katlettı ama canı sagolsun
bı gun once dogsaydı evlılık yıldonumu hedıysı olacaktı ama 5 saat farkla kacırdık

Burcu, ortak yanımız varmış, adanalılık haricinde benim de kızım 1 gün önce doğsa yıldönümü hediyesi olacaktı

Merhaba
Ben de Nihan
bu siteyi her zaman çok sevdim boshayallersmile hamileliğimde sıkça girmiş olsam da nadiren yazdım; sonrasında çok nadir girdim; yılbaşı çekilişini kaçırdım (hala üzülüyorum) yani KK sicilim berbat :)
Adanalıyım, Adanada oturuyorum
Kızım 26 Eylül saat 23:10'da Adana Acıbadem'de doğdu. Normal doğum yaptım. aslında epiduralli olacaktı ama bir rivayete göre vücudumda çok ödem olduğundan benim iddiama göre de anestezistin beceriksizliğinden uyuşturulamadan doğumu yaklaşık 10 saatte yaptım :)
Kızımın ismi SU

Burcu, ortak yanımız varmış, adanalılık haricinde benim de kızım 1 gün önce doğsa yıldönümü hediyesi olacaktı

bu kadar olur tesaduf yanı bızm kızlar anlasmıs bence
dr kımdı ben Mehmetali Vardar'a gıdıodum super bı dr
adanada nerdesın çok özledım memleketı

Merhabalar ben Pınar.. Ben de dönem dönem forumu ilgimi çeken konularda takip edip,bi türlü dahil olamayan, sonra da uzun süre girmeyi unutanlardanım.. Benim kuzum Duru, 19.09.2009'da epidural sezeryanla Ankara'da doğdu. Ben de kamuda çalışıyorum. Şu an ücretsiz izindeyim ve kızımın tadını çıkarıyorum..
29 yaşına giriyorum şaka maka:)

merhaba eylül annelerii:)) bizim bebişler 6 aylık oldu ben yeni gördüm bu topiği iyiki yasından once bulustuk..
adım BURCU 24 yaşındayım
oğluşumun adı ise RÜZGAR
03.09.09 de sa 17.55 dünyaya merhaba dedi:)
38+3 de normal doğumla 50 cm 3.180 gr dogdu.. suan 68 cm 9 kilo masallahh bebişime :)
mühendisim oglumdan ayrılamadıgım için ıse daha baslayamadım :KK43:

Son düzenleme:
X