selam canım.. ben yazarım sna adresimi özelden sende aldığında haber veririsin.. yavrumla ilgili ne bilmek istiyon ona göre yazayım..
Selam ben de seni takip ediyodum kaydirigubbakcemile5 burda olduğunu gördüm benimde özelden msj atma şansım yok napıcaz siyahinciye sölim de sana özel msj la benim msn adresimi versin napalım 50 msj olana kadar aracı kullanıcaz sanırım sırnaşık şey sırnaşık şey
Çinegene aldım adresini sağol bişeye ihtiyacın varsa bildir cidden bilgileri aldım en kısa zamanda hediyeni göndericem a.s.
sağol canım ya çok şükür herşeyi var miniğim.. içinden ne geçiyosa onu al zaten amaç hatıra kalsın..[/QUO
Hüsniye merhaba canım bugün gönderdim hediyeni Y.içi Kargoyla sanırım hafta içi elinde olur, umarım memnun kalırsın iyi günlerde giysin minik kuş...
Şeniz
sağol canım ya çok şükür herşeyi var miniğim.. içinden ne geçiyosa onu al zaten amaç hatıra kalsın..[/QUO
Hüsniye merhaba canım bugün gönderdim hediyeni Y.içi Kargoyla sanırım hafta içi elinde olur, umarım memnun kalırsın iyi günlerde giysin minik kuş...
Şeniz
sağol canım şimdiden çokkk teşekkür ediyoz kızımla..