2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

selam canım.. ben yazarım sna adresimi özelden sende aldığında haber veririsin.. yavrumla ilgili ne bilmek istiyon ona göre yazayım..

Valla nebilim boyu posu endamı dicem sırnaşık şey kızın olduğunu gördüm eksik bişeyi varmı ya da almayı düşünüpte alamadığın işine yarayacak bişey olsun isterim ama bilmem bebeğe de ne alınır ki fisfisfis fisfisfis

senin kızın varmıs yasasın.....:)rabbime sükürler olsn oğlum var ama kıza da alışveriş yapmak bambaska yawww:1hug:

Çinegene aldım adresini sağol bişeye ihtiyacın varsa bildir cidden bilgileri aldım en kısa zamanda hediyeni göndericem a.s.

Son düzenleme:

Hüsniye cim canm kargon geldi senin tlf nun olmadığı için beni aradılar, elektrikler kesikmiş Aydında apartmana girememişler cama vurun açsınlar kapıyı dedim ama vurulcak cam yok dediler ? Not bırakcaklardı 2 gün sonra tekrar uğrucaz dediler olmazsa sengit al acentelikten geri dönmesin çok üzülürüm yaaaa. Bugünümü buldu elektrik kesintisi ne aksilik...

bu arada hedıyesını gonderelı 15 gun oldu ama ben gec kaldım yazmayı.emınecıgımı aramıstım ama buradanda tesekkur edıyım resımlerı koyamadım ama kırmızı bır zarf ıcınde noel babalı kutlama kartımızda yazan guzel dılekler eslıgınde tomy ruya arkadası gondermıs muzıklı ve almayı dusundugum bıseydı sagolsun varolsun.elıne saglık keselerıne bereket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…