2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

çok şekersin yaaa :)

ayyyyyy hiççç gülecegim yoktu baharrr allah iyligini versin.....
özgemmmmmmmmmmmmmm benideeeee ekle tatlımmmm hoşş hepimiz bahara alcezz ama olsunnnn:)
:kedi:
klava:

alemsınıs yaaa valla ıyıkı varsınız ıyıkı varıs heeee:icecream: bencede lımıt olmasın kımın gonlunden ne koparsa olur ya

ya bana kim çıkcak çok merak ediyommmm??????
özge çekiliş noter huzurunda mı olcek ??? he heee
lülülülülülü

özgecimmm ben de varımm tatlım

daha hiç bir detay bilmiyorum ama başlığı görünce daldım.

bir ara okuyacagım inşallah detayları.

yaa bende heyecanlandım bak sımdı .... hamılelik, doğum, bebek bakımı derken bakın yılbası cekılısımız bıle var artık:) ıyıkı aranızdayım kızlar:)

bende varım eklerseniz sevinirim..birde bişi dicem kıyafetten çok kullandıkça eskimicek saklanabilir bişiler daha mı ii olur acaba ?

bende varım eklerseniz sevinirim..birde bişi dicem kıyafetten çok kullandıkça eskimicek saklanabilir bişiler daha mı ii olur acaba ?

Merhaba cnm. Sanırım seninle yeni tanışıyoruz. Senide listeye ekliyorum o halde. Hediyede sınırlama yapmadık. Artık herkes istediğini alacak ve gönderecek. İstersen sende aşağıdaki topiğe uğra ve senide tanıyalım..

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/331229-2009-eylul-anneleri-yeniden-tanisiyorrrrr.html

bensiz olur mu yaa, hayatımın en tatlı dönemini paylaştığım ve paylaşmaya devam ettiğim canım arkadaşlarımla böyle bişeyi daha paylaşmadan olur mu özgecimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…