2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

sizide listeye cızdım gari :) kargoyla yollarız hediyelerimizi. Tahmin et bakem emsallll :)

hadi tahmin et şeker merak ettim.

hani ben içimi ace ile yıkadım yaa :roflol::roflol:
içimden bi kaç isim geçiyor yazayım size şekerler
özge sen çıkabilirsin dilek ayfer bahar gülcan olabiler yadaaaa gülay olmadı gamze çıkabiler bana kaydirigubbakcemile3 ama tabii kim çıkarsa baaşım üstüne opuyorumnanaktan

oooo nasıl tahmin böyle bu tüm isimleri saydın nerdeyse avrupa yakasındaki idrise benzedin olabilurda olmayabilurda :roflol:

oooo nasıl tahmin böyle bu tüm isimleri saydın nerdeyse avrupa yakasındaki idrise benzedin olabilurda olmayabilurda :roflol:

yok tatlım ya tüm isimleri saymadım daha çookkk kişi var :))
bu saydıklarımdan biri çıkarrsa görürsün bak :)))))))

benide eklermsin özgecim...yarışmacı arkadaşlara başarılarrrropuyorumnanaktan

ohhh liste baya kabardı ne güselllllllllllllll..şuan itibariyle 17 kişi olduk ama bence daha katılmak isteyenler vardır ama duymamışlardır...duyuralım :)

Son düzenleme:
ayy heyecanlandım bak, benide koyuverin boş yere :)))
bakiim kime yollicaz hediyemizi kızımla

benim başım kel mi ben de varım

eee bensiz olmaz gareee:icecream:
cızıverın bagaaam

beni de ekleyin analar bacılar allahınıza gurban :)))

bende varım beni de cizin bakiiiimmm

aşk olsun bensiz olurmu hatunlar.. bende varım..

benide eklermsin özgecim...yarışmacı arkadaşlara başarılarrrropuyorumnanaktan

ekledim canlarım

benide ekle canım.öğrencilerimle yapmıştık zamanında ne heyecanla bekliyorlardı o günn gelmesini bizde o heyecanla bekleriz artık.

özgecim valla cok guzel bisey bu çok heyecanlandım simdiden beni de ekle canım :))

aaa evet yaa neden olmasinkikaydirigubbakcemile5 kizlar kabul ederse benim icin sorun yok.bu sayfadan takip etcez dimi yilbasi olaylarini falan?

seker biz birbirimize gonderelim daha uygun olur postdan dolayi bende isvicredeyim yaaaaaaaaaa

ok kızlar o zaman ikinizi eşleştirelim biz diğer kızlar içinde sorun olmazsa... ikinizde yurtdışındasınız nede olsa..

benide ekle canım.öğrencilerimle yapmıştık zamanında ne heyecanla bekliyorlardı o günn gelmesini bizde o heyecanla bekleriz artık.

ємєℓ;10240930 .!.:
özgecim valla cok guzel bisey bu çok heyecanlandım simdiden beni de ekle canım :))

ekledim kızlar

limit ne kadar arkadaşlar

para limiti belirlemedik ama belirlesekmi belirlemesekmi bilmiyorum? Düşüncelerinizi yazın sizde kızlar

evet para limitini kastediyorum :)
bir de kıyafet mi alacağız?
eğer öyleyse bebişlerin bedenlerini yazalım ona göre alalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…