2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

Mozijiku

Editör
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
6.892
0
Sevgili arkadaşlarım,

Bebeklerimiz ilk yılbaşını bir ay sonra kutlayacaklar. Onlardan birbirlerine hatıra kalması için yılbaşı çekilişi yapalım diyorum. Varmısınız yokmusunuz :)))))

Katılacak arkadaşlarımızın isimlerini aşağıya sıralıyorum kızlar. Sizde lütfen listeye isminizi ekletin. Çekilişi 7 aralıkta yapalım diyorum. Eğer uygun görürseniz ben ve aranızdan gönüllü olan bir arkadaşımız msn yoluyla bu çekilişi yapabilir.. ısterseniz birde limit koyalım hediyeler için. Düşüncelerinizi bekliyorum...

Mozijiku
Msms
Dilekakal
Gülüncani
Sivaslı58
aqualotus2000
sido
mysweetgirl
Fesleğen79
emsal35
eslem
sngl7
ayfersmu
baharcık
aussie
cingene00
fussilet
baharcik
karanfil28-5848BL
salihas
emel
petibör
fatoşgül
huysuz80
kedinihal
tubaok
ecem87
mawiekim
sakura
fairyblue
sad
nino
asos1980

Son düzenleme:
başlıgı görünce daldım da<ha topiğe bile bakmadım ayy süper olur özgecim benim de aklıma gelmişti başka topıklerde görünce iii düşünmüşsün harika valla bende varım ama ben kıza çocugana almak istiyorum böle bi talebim var kız cicilerini görünce içim gidiyoopuyorumnanaktan

İsmini ekliyorum canımm. Bencede güzel olacak. İnş. çekilişte bir kız bebek çıkar bahtına kaydirigubbakcemile3 çıkmazsada bu talebini değerlendiririz cnm bnm sen üzülme yeterki

özgem benim adımıda cızarmısın listeye... benim için kız oğlan farketmez önemli olan yarışmaya katılmak :)))))))))))))))))

beni de cızın listeye kızlar, ben de varım..... ay ne güzel fotoları da koyarız giydirip buraya... oyyyyyyyyy

ösgeeeemmmm benide cızıve gari listeye :)))))
bakem kim çıkacak bana tahmin yürütmek isterim emmee ayıp olur mu ki :))))

ayy heyecanlandım bak, benide koyuverin boş yere :)))
bakiim kime yollicaz hediyemizi kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…