2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

kızlar ben de katılmayı çok isterim çekilişe
her ne kadar sürekli yazanlardan olmasam da çok keyifle okudum ve çok faydasını gördüm bu sitenin, burdaki herkesin desteğini yanımda hissetmiş gibiyim; ortak şeyleri paylaşmak çok güzel
yani beni de çekilşe alın lütfeeeeeeeen

adım Nihan bu arada :)

kızlar ben de katılmayı çok isterim çekilişe
her ne kadar sürekli yazanlardan olmasam da çok keyifle okudum ve çok faydasını gördüm bu sitenin, burdaki herkesin desteğini yanımda hissetmiş gibiyim; ortak şeyleri paylaşmak çok güzel
yani beni de çekilşe alın lütfeeeeeeeen

adım Nihan bu arada :)

ok cnm ekliyorum

yaaaaaaaaaaaaaaaa ben girememiştim fransız kaldımm yaaa.. şimdi bittimiçekiliş öfff...

ıyı geceler kızlar..uyku tutmadı benı.düsündüm baya.sonunda suna karar verdım.bu hedıyelesmek bı gönül işi. istemeden olmaz.bu yuzden kımseyı rahatsız etmemek ıcın ben cekılısten vazgectım.ama yazmaya devam edıcem yıne fırsatım oldukca.eger kabul edersenız.tesekkurler.

ahanda sonuçlarımız:
kim alıyor kime alıyor
petibor eslem
asos emel
nino çingene
ecem87 ayfer
fairyblue kedinihal
fatoşgül sido
tubaok salihas
feslegen fussilet
baharcikk aussie
çingene dilekakal
ayfer guluncani
aqualotus sad
sngl7 sakura
huysuz80 emsal
guluncani fatosgul
mozijiku huysuz80
sakura baharcik
dilekakal sivaslı
mysweetgirl fairyblue
emsall feslegen
kedinihal mysweetgirl
sido petibor
maviekim mozijiku
sad ecem87
aussie nino
msms aqualotus
sivasli asos
eslem sngl7
emel tubaok
salihas maviekim
fussilet msms

Son düzenleme:
kIZlar acayip hır çıkarırım valla oturur ağlarım çabuk bana biri hediye alsın bende ona alcam yavrusuna yani :p

kIZlar acayip hır çıkarırım valla oturur ağlarım çabuk bana biri hediye alsın bende ona alcam yavrusuna yani :p

ağlama sen tatlım yaa kıyamam sana bennnnnn opuyorumnanaktan
ben alırım doğama kızımın aakadaşına hediyesi hatırası olsun :)))))

kızlar bircan gamma ve pushing de vardı acaba onların haberi yokmu..sonra onlarda üzülmesinler tuba gibi...

Son düzenleme:
X