- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
bahara katılıyom :)
şimdi bişi dicem.mesela ben bahara aldıysam baharda banamı alacak yoksa öteki şekildemi olcak..ben bahara bahar gülcana nebileyim gülcan dilege dilek bana gibi mesela...
bence karşılıklı olmasın. sen bana al mesela, ben dileğe, dilek özgeye vs. ya da sen bana al, dilek bana alsın, özge de bana alsın gibi de olabilir kaydirigubbakcemile3
bence karşılıklı olmasın. sen bana al mesela, ben dileğe, dilek özgeye vs. ya da sen bana al, dilek bana alsın, özge de bana alsın gibi de olabilir kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy hiççç gülecegim yoktu baharrr allah iyligini versin.....
özgemmmmmmmmmmmmmm benideeeee ekle tatlımmmm hoşş hepimiz bahara alcezz ama olsunnnn:)
ama bencede karsılıklı olmasınnnnnnnnn yani herkes farklı birine yollasın... limitte olmasınnnnnn... buarada önerimmmm yurtdısı olan arkadaslar arasında ayrı cekilis olsunmuu demetinn dedigi gibi?
evet cnm onların ikisini birbirine eşleştirdim bencede daha iyi olur hemde kendileride öyle istedler
ok canım saollll buarada katılım nezaman bitcekk yani yılbaşından nekadar önce yollucazz hediyelerimizi?
kızlar ben olayların accık gerisinden gelipdurum.... (bodrumlular böyle diyo meali: geliyorum :))) )
kızlar limit olmasın bencede limitsiz olsun mesela siz bana alırken parayıı hiiçç düşünmeyin elceğizlerinizi korkak alıştırmayın ne bulursanız alın hatta baharı boşverin siz toplanıp bana hediye alın olmamı gııııı :)))))))))))))))))))))))))))))))))))...
birde eşleşmede olmasın bence.. herkes bir başkasına alsın karşılıklı olmasındansa..
yada herkes herkese hediye alsın artık herhalde 5 yaşına kadar bir ihtiyacı kalmaz çöcüklerimizinn :))))
7 nisan çekiliş tarihide iyi bencede yalnız ben yılbaşına 3 gün kala ancak alırım malum indirimler tavan yapmış olcak nezamanda yollarım bilmiyorum sıkı9ya gelemem öle ben...:)))))))))))))
ya şaka bir yana süper bir fikir bu yaa vallaha çocuğuma ilerde anlatırken çok duygulu çok güzel bir şekilde hatırlıcam bugünleri bu hediyeyi.... iyiki sizleri tanımışım iyiki sanal bile olsa hayatımdasınız en can arkadaşlarımsınız... sizleri seviyorum.....
ozgecim bende varim