Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizide listeye cızdım gari :) kargoyla yollarız hediyelerimizi. Tahmin et bakem emsallll :)
hadi tahmin et şeker merak ettim.
hani ben içimi ace ile yıkadım yaa :roflol::roflol:
içimden bi kaç isim geçiyor yazayım size şekerler
özge sen çıkabilirsin dilek ayfer bahar gülcan olabiler yadaaaa gülay olmadı gamze çıkabiler bana kaydirigubbakcemile3 ama tabii kim çıkarsa baaşım üstüne opuyorumnanaktan
oooo nasıl tahmin böyle bu tüm isimleri saydın nerdeyse avrupa yakasındaki idrise benzedin olabilurda olmayabilurda :roflol:
ayy heyecanlandım bak, benide koyuverin boş yere :)))
bakiim kime yollicaz hediyemizi kızımla
benim başım kel mi ben de varım
eee bensiz olmaz gareee:icecream:
cızıverın bagaaam
beni de ekleyin analar bacılar allahınıza gurban :)))
bende varım beni de cizin bakiiiimmm
aşk olsun bensiz olurmu hatunlar.. bende varım..
benide eklermsin özgecim...yarışmacı arkadaşlara başarılarrrropuyorumnanaktan
özgecim bende katilmak istiyorum ama almanyadayim ben.nasil olcak?katilabilirmiyim?
özgecim bende katilmak istiyorum ama almanyadayim ben.nasil olcak?katilabilirmiyim?
seker biz birbirimize gonderelim daha uygun olur postdan dolayi bende isvicredeyim yaaaaaaaaaa
aaa evet yaa neden olmasinkikaydirigubbakcemile5 kizlar kabul ederse benim icin sorun yok.bu sayfadan takip etcez dimi yilbasi olaylarini falan?
seker biz birbirimize gonderelim daha uygun olur postdan dolayi bende isvicredeyim yaaaaaaaaaa
benide ekle canım.öğrencilerimle yapmıştık zamanında ne heyecanla bekliyorlardı o günn gelmesini bizde o heyecanla bekleriz artık.
ємєℓ;10240930 .!.:özgecim valla cok guzel bisey bu çok heyecanlandım simdiden beni de ekle canım :))
limit ne kadar arkadaşlar