kızlar emzik kullanan varmı??
kizlr bizim oglan beni bu gece asker etti
gece 3 ten beri ayaktayim uyumadi da uyumadi
alttan surekli gaz cikartiyor yine de gazdan oldu cocuk surekli ikindi sesler cikardi
ne kendi uyudu ne beni uyuttu
nolcak b is boyle yaaa hava karardi mi beni de afakanlar basiyor acaba bu gece uyucak mi diye
kizlar yaaa ne zaman altini acsam isiyor ve kakasini yapiyor her taraf batiyor
var mi bunu onlemenin bir yolu
ay surekli kaka temizler oldum
iyiki can bebenin kullan atlik alt acmalarini almisim ama bez gibi mubarek her acmada bir tanesi gidiyor nasil yetistircez bilmem
Canım göğsünü sağarken ellerinle sıka sıka sağ o zaman daha çok süt çıkıyor.
Bende de tam tersi bi durum var.Ben sütüm yok diye mamayı dayıyorum çocuğa.Az önce bi sağıyim dedim 140 ml süt çıktı gözlerime inanamadım.2 saat sonra tekrar sağmayı deniycem bakalım kaç çıkacak.Emzirmeyi mi beceremiyorum acaba çünkü çocuk 10 dk emiyor sonra ağzında sıkmaya başlıyor göğsümü çok canım yanıyor diye alıyorum bu sefer yine aranıyor.Böyle yaklaşık 1 saat uğraşıyorum ve çoğu kez de mamayla takviye yapıyorum.Şimdi anlamadım sütüm varmış sanırım bu istisna değilse eğer.O zaman benim oğlan niye doymuyor?????????????????
selam kızlar ben geldim hastaneden dün çıktık esir kampı gibiydi 21 eylül de genel anesteziyle 3200gr 52 cm boyunda bi oğluşum oldu geçmişe göz atamadım malum umarım herkes iyidir ben zor bi operasyon geçirdim genel anestezi bana göre değilmiş ayılmada çok sorun yaşandı allah a şükür o günleri atlattım 4 tane dişimi kırmışlar boruyu çıkarırken sıkışmış neyse geride kaldı herşey şimdi bebişimle evimizdeyiz darısı isteyen herkesin başına
üff gene işitme testimiz problemli çıktı..3 hafta sonra tekrar gidicez..eğer gene sorun çıkarsa marmara ünv hastanesine sevk edicekmiş...bu ne böyle ya...içinizde bu sorunu başka yaşayan var mı?
kızlar emzik kullanan varmı??
iyiki can bebenin kullan atlik alt acmalarini almisim ama bez gibi mubarek her acmada bir tanesi gidiyor nasil yetistircez bilmem
Benim kızımda aynıydı canım dün gece aynı saatte bizi ayağa dikmiş bizim minikler. Saat 09:30'a kadar yalnızca bir saat uyudu geri kalan zamanda ya süt içti yada kucağımda salladım sanırım benimkininde ara sıra gaz sıkıntıları oluyor bende bunun için metsil kullanıyorum.İyi geliyor gibi ama olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum çok mecbur kalmadıkça vermiyorum. Ahh Ebrucum aynı dertten bende muzdarabim kakasını yve çişini yapmadığı yer kalmadı evde dün gece 4 tane bezi üstüste değiştirdim takıyorum kakasını yapıyor bekliyorum bir süre tekrar yapsın diye yok sonra bitti herhalde diyorum tekrar bağlıyorum hadi yine başa dön bazıen bu alt değiştirme seanslarımız yarım saat alıyor , bende can bebe kullan at alt değiştirme bezi kullanıyorum ama çok pahalı yaa para yetişecek gibi değil, ben şey yaptım ortasından makasla ikiye bölüyorum böylece tek bezi iki kez kullanmış oluyorum.
Canım benim kızımda aynıydı sütüm olmasına rağmen ememiyordu artık sağıp veriyorum böyle çok rahatım dün gece mememi verdim bakalım unutmuşmu emmeyi diye tatlım hemen tuttu:))) Sağarak biberonla verdiğimde ne kadar içtiğini de görüyorum ii oluyor böyle belki artık emebilir çene kasları gelişmiştir ama bu şekilde( biberonla vererek) iyi kilo aldığını görünce cesaret edemiyorum tekrar meme vermeye.
Çok geçmiş olsun canım neyse hayırlısıyla kucağına almışsın yaa önemli olan o. Güle güle büyütün inş bebeğinizi.
Ecemcim çok geçmiş olsun yaaa umarım 3 hafta sonraki kontrolde bir problem çıkmaz.
Ben kullanıyorum canım büyük rahatlık bazen alıyor bazen almıyor ama yinede emziksiz olmuyor.
Kızlar yaaa ben bu gidişle pimpiriklikten hasta olucam.Kızımın yüzünde bir sürü isilik çıktı çok öpmekten, sıcaktan falan olurmuş. Yeni yeni ben ve babası öpmeye başlamıştık o da ellerinden ve boğazından ben birkaç kez de yanaklarından öptüm((
Ne düşüncesiz anneyim(( Çok moralim bozuldu birde düşünmeden edemiyorum acaba annem ve kayınvalidem benden gizli öpüyor mu kafayı yiyicem bunları düşünmekten... mafoldumben Zaten kimsenin kucağına verdirmiyorum asla. Dün gece esniyor babam parmağıyla hani esnerken ağznı kapatırsın öyle yapıyor hemen kızdım yapma baba öyle dedim. Annem desen ellerinden öpüyor , zaten ellerinden öpmenin yanaklarını ve dudaklarını öpmekten ne farkı var ki?Elleri sürekli yanağında ve ağzında zaten. Bugün kayınvalidem ben geliyorum diye aradı hemen eldiven geçirdim eline öpmesin diye, o da bir ara düştü kayınvalidemle gelen kadın hemen öptü ellerinden yaaa tabi yine ben hemen eldiveni geçirdim uyansın yıkıycam şimdi elllerini.... İsilik sorunu yaşayan var mı ben gibi neler yapıyorsunuz...Siz de benim gibi kafayı yemek üzeremisiniz???
kıslar kızım 20gÜnlÜk 35haftalık dogdu 2710 gr 400gr almıŞ 3110 olmuŞ ve boyu 48cm dİ 51 olmuŞ normalmİ azmı bu kİl oartıŞıııı emmeye yenİ baŞladı kÜÇÜk dİe sarılıgı agır geÇİyo Çok
iyi tabi annesi maşşallah bundan sonra daha hızlı kilo alır merak etme..bu arada tickerini sen yapmışsın kusura bakma o gün acil çıkmak zorunda kaldım..
önemli değil bitanem senden gördüm becerdim hehe sagol yinede cnm nebilim okudum geçmişi herkes 15günde 1kil oalmış bebekler benimki çok az ama uyuyo gündüz uyandırıyom almıyo memei napcam şaşırdım gec full ayaktayız gaz sorunu deva mediyo çok var gazı ve metsili içerken ögürüyo
bizde aynı sorunlar var canım.. Bu bebişlerin derdi hep aynı gazdan kıvranıyo yavrum üstüne birde kakasını yaparken zorlanıyo ... Ne yapcamı şaşırdım...
aynen cnm bende öyleyim ya ayaklarını kaldırıyom ortalıgı btırıyo pırt die etrafa mıçıyo yavrum rahatlıyo gülüyo zilloş bu kilo jkafama takıldı az geldi bana ya napsam acaba aptamil 1de veriyom doktor ver dedi
mrb kızlar nasılsınız.ben bugün cok kötüyüm.bugün sağlık ocagına gittik kilo kontrolü için kızım bir haftada hiç kilo almamış.sütüm zaten yok denecek kadar az mamayıda günde 3-4 kez veriyordum.ama yetmiyor.mamayı arttırmamı söylediler bu gidişle sütü unutacak kızım.moralim cok bozuk kendimide cok yetersiz hissediyorum.tebriğe her gelen niye mama veriyosun.sütün niye yok beni iyice bunalıma sokuyor.bugünde kilo almadığını duymak beni iyice yıktı.ne yapacagımı bilemiyorum.kızımı emzirmeyi cok istiyorum ama sütüm yetmedikçe kendimi cok yetersiz hissediyorum.ağlamak çözüm değil biliyorum ama kendimi tutamıyorum artık.zatenn ham,ileliğim cok zor gecmişti.üstüne bu durum.bebeğim nasıl kilo alacak benim.cözümü olan varmıııııııııı