kızlar, size biseyler sorucam..
bu işitme-tarama testi kaçınçı gün yaptırılıyor ??
rezene çayını ve zinco damlayı ne kadar kullanıyorsunuz günde?
mesela rezene çayını kaç kere ve her defasında kaç çay kaşıgı içiriyorsunuz?
ayrıca emzirme ve uyku düzeni nasıl oluşturucazz? yapabilen var mııı ??
Kızlaaar sonunda ben de doğurdum :)
cumartesi akşamı normal doğumla kızım Su aramıza katıldı
tekrar aranıza katılmak çok güzel
herkese sevgilerr
ємєℓ;9349624 .!.:herkese selamlar . . . . .bu sabah kızımı okula gondermek için kalktıgımda yaklasık saat 6.30 gibiydi kar yağıyordu kızlar . . . .çok sasırdım bu yıl buraya erken dustu kar . . . .tam kar denemezdi gerçi sulu falandı ama tepeler beyazlamıstı ........sasırdım kaldım anlayacagınız bu kış erken geldi bizim buralara
sormayın evde herkes grip odum kopuyo oğluma gececek diye . . .once kızım grip oldu tabi yanına yaklastırmadım simdi iyi . . .bu seferde annem oldu . . . .elim ayağımdı benim o olmayınca bebekle tek ben ilgilenmek zorunda kaldım dun o kadar zordu ki . . . . bugun eczaneden maske aldım artık bebekle ilgilenmesi gerekirse onu taksın diye . . . .
bu arada kızlar dun gece resmen kabustu benim icin . . aksam 7 gibi babamız isten geldi o zamandan beri gece 12 kadar benim oğlan agla agla bi hal oldu kafayı yemek uzereydim ne yaptıysak olmadı meme veriyorum onu bile ıkına sıkıla emdi kucagımıza alıyoz pıspıslıyoz yok . . . .babamızla kavga ettik artık siz bu çocugu usuttunumuz mu yok kulagına su mu kacırdınız yok altı kirli de ondan mı aglıyo ayyyyyy fenalıklar geldi sankı on tane çocuk buyuttu . . . . .gecenin o vakti valla alıp basımı dısarı cıkcaktım....epey bi battaniyede salladık tam yatırıoz 5 dk sonra uyanıyo en son uçuncusunde yatagımıza yattı uyudu sabahta 10.30 du kalktıgımızda
selam kizlar
bizde dun doktora gittik doktor kuzumun gazini ve yuzunde cikan dokuntuleri alerji olaraak yorumladi ve bana sut urunlerini domates inek eti kuruyemis tahin ve kirmizi renkli meyvalari yasakladi/ ama ben hic sevemedim doktoru dedikleride tatmin etmedi o yuzden bugunde baska bir doktora gittik
o yuzundeki kizariklik ve sivilcelerin cok normal oldugunu bunlarin dis dunyaya alisirken mikroplarla tanisan bebeklerde ciktigini hic bir sey yapmamiza gerek olmadigini soyledi
bebegin gazini da normal dedi ve ilac vermedi
uzun uzun muayene etti kuzum 15 gunde 1 kilo almis ve boyuda 4 cm uzamis cok iyi sutun yeterli baska birsey verme dedi
gazini nasil cikartacagimi gosterdi emzirmeye ara ver gazini cikar sonra devam et dedi
emzik ve biberon kesinlikle kullanma dedi biberonu ise donmeye yakin ver bebege dedi yani uzunca bir sure sadece memeden sutu icecek ya da olmadi kasikla vereceksin dedi
bu doktordan cok memnun kaldim devam edicem ama bizim hala bir gaz ilacimiz yok doktor kullanma dedigi icinde artik basa gelen cekilir deyip bu gaz sancilarini cekicez yapcak bisey yok
kızlar, size biseyler sorucam..
bu işitme-tarama testi kaçınçı gün yaptırılıyor ??
rezene çayını ve zinco damlayı ne kadar kullanıyorsunuz günde?
mesela rezene çayını kaç kere ve her defasında kaç çay kaşıgı içiriyorsunuz?
ayrıca emzirme ve uyku düzeni nasıl oluşturucazz? yapabilen var mııı ??
iyi akşamlar kızlar girmeye pek vaktım olmuyo sizleri çok özledim aslında bebegım huysuz degıl,yaw bu annelik nasıl bişey yaaa inanın kafayı yemek üzeriyim psıkolojım alt üst oldu hiç mutlu degılım zır zır aglıyorum sütüm hala çok gelmıyo öle azar azar gelıyo ek mama veriyoruz günde 4 sefer falan 30 ml ar ml veriyoruz yetıyomu yetmıyo bılmıyorum açlıktan ölcek gibi gelıyo yavrum çok veripte memeyi bırakmasını ıstemıyorum azmı sizce yaaa bıde benım yavrum nerdeyse günün20- 22 saati uyuyo paso bu nedir bılmıyorum zorla kaldırıyom offf çok zor bu işler bugun topuk kanı alındı sonrada hast. sarılık için bıdaha kan alındı sarılıgı 9,7 çıktı artmasından cok korkuyorum karnımdayken gayet iyi bakıyodum yaaa dışarda bakmak çok daha zor:(((((((((((((
tatlım ben işitme testini 24.gün yaptırdım. çünkü bana erken yaptır dediler..bir problem varsa erkenden çözümü bulunsun diye..yaptırdığımızda .sağ kulağımız normal çıktı..ama sol kulağımızda problem var.şimdi oksijenli suyla günde 3 kere temizliyoruz..çarşamba günü tekrar gidicez....
Kızlaaar sonunda ben de doğurdum :)
cumartesi akşamı normal doğumla kızım Su aramıza katıldı
tekrar aranıza katılmak çok güzel
herkese sevgilerr
ємєℓ;9349624 .!.:
bu arada kızlar dun gece resmen kabustu benim icin . . aksam 7 gibi babamız isten geldi o zamandan beri gece 12 kadar benim oğlan agla agla bi hal oldu kafayı yemek uzereydim ne yaptıysak olmadı meme veriyorum onu bile ıkına sıkıla emdi kucagımıza alıyoz pıspıslıyoz yok . . . .babamızla kavga ettik artık siz bu çocugu usuttunumuz mu yok kulagına su mu kacırdınız yok altı kirli de ondan mı aglıyo ayyyyyy fenalıklar geldi sankı on tane çocuk buyuttu . . . . .gecenin o vakti valla alıp basımı dısarı cıkcaktım....epey bi battaniyede salladık tam yatırıoz 5 dk sonra uyanıyo en son uçuncusunde yatagımıza yattı uyudu sabahta 10.30 du kalktıgımızda
kızlar bırde hangı meyvalar gaz yapmıyor ben hiç meyva yemıyorum korkumdan
selam kizlar
bizde dun doktora gittik doktor kuzumun gazini ve yuzunde cikan dokuntuleri alerji olaraak yorumladi ve bana sut urunlerini domates inek eti kuruyemis tahin ve kirmizi renkli meyvalari yasakladi/ ama ben hic sevemedim doktoru dedikleride tatmin etmedi o yuzden bugunde baska bir doktora gittik
o yuzundeki kizariklik ve sivilcelerin cok normal oldugunu bunlarin dis dunyaya alisirken mikroplarla tanisan bebeklerde ciktigini hic bir sey yapmamiza gerek olmadigini soyledi
bebegin gazini da normal dedi ve ilac vermedi
uzun uzun muayene etti kuzum 15 gunde 1 kilo almis ve boyuda 4 cm uzamis cok iyi sutun yeterli baska birsey verme dedi
gazini nasil cikartacagimi gosterdi emzirmeye ara ver gazini cikar sonra devam et dedi
emzik ve biberon kesinlikle kullanma dedi biberonu ise donmeye yakin ver bebege dedi yani uzunca bir sure sadece memeden sutu icecek ya da olmadi kasikla vereceksin dedi
bu doktordan cok memnun kaldim devam edicem ama bizim hala bir gaz ilacimiz yok doktor kullanma dedigi icinde artik basa gelen cekilir deyip bu gaz sancilarini cekicez yapcak bisey yok
meryemcim elma armut muz ve yesil uzum yiyebilirmisiz dun gittigim doktor oyle dedi
nar kirmizi uzum incir cilek ahududu felan gaz yaparmis
ємєℓ;9350220 .!.:meryemcim ben iki cocukla ugrasmak zorunda kalıyorum ...geride birde kızım var . . .kardes oldugundan beri o kadar hırcın kı anlatamam okulada basladı bu sene oda ilgi istiyo ben ikiye bolunmek zorunda kalıyorum . . .valla ikinci cocuk icin bin dusunun derim ben o kadar zormus ki 6 yıl ara verdikten sonra
kızlar iyi akşamlar.. benim kızımda bugün bi haller var öğlen 12 den beri kızım toplam 1 saat uyumuştur.. ağlamıo ama gözler açık gezdirin beni dio pışpışlayın dio.. faltaşı gibi gözler heryere uzun uzun bakıo bide kendnce mimikler yapıo bakarken... ne oluoyozz anlamıorum
Nihalcim benim kızımda bazen öyle bütün gün trbe giriyo :)
Merhaba güzel anneler,
Bu bizim 4. günümüz ve gaz sancılarına merhaba dedikama neyse ki rezene çayı imdadıma yetişti ama bir yandan da vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.
Bu arada doğumundan kısa görüntüleri buraya ekleyemedim ama Ela bebek sitesinden bakabilirsiniz.
Hepinize çok kolay gelsin
kızlar merhaba...
kızımla 4 saat süren emzirme ve uyku savaşından saat 11 de galip geldim vede bi bakayım burada neler oluyo dedim :)))
cadı artık daha uzun uyanık kalmaya başladı emiyo kusuyo yine emiyo bi kısırdöngüye girdik :)))
ama yinede çok güzel Allah kimseye evlat aratmasın her isteyene kısmet etsin kucaklamak koklamak çok güzel birşey.....