2009 Eylül Anneleri

Merhaba güzel anneler,
Bu bizim 4. günümüz ve gaz sancılarına merhaba dedik :KK43: ama neyse ki rezene çayı imdadıma yetişti ama bir yandan da vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.
Bu arada doğumundan kısa görüntüleri buraya ekleyemedim ama Ela bebek sitesinden bakabilirsiniz.
Hepinize çok kolay gelsin

canım cok güzel olmus video bizimde böyle ameliyathanede cekimlerimiz var. güzel hatıralar.....

kızlar bugun oglum meme olayını iyice abarttı tam 2 saat memede kaldı. uyumadı bende emzik verdim uyuyunca kendiliginden cıkardı emzigi. zor zamanlarda kullanıcam valla. cunki doydugundan emin oluyorum. okadar cok emiyoki sonra yarısını kusuyoo hooooppp basa sarıyoruz sonra.

kizlr bizim oglan beni bu gece asker etti
gece 3 ten beri ayaktayim uyumadi da uyumadi
alttan surekli gaz cikartiyor yine de gazdan oldu cocuk surekli ikindi sesler cikardi
ne kendi uyudu ne beni uyuttu :KK43:
nolcak b is boyle yaaa hava karardi mi beni de afakanlar basiyor acaba bu gece uyucak mi diye

kizlr bizim oglan beni bu gece asker etti
gece 3 ten beri ayaktayim uyumadi da uyumadi
alttan surekli gaz cikartiyor yine de gazdan oldu cocuk surekli ikindi sesler cikardi
ne kendi uyudu ne beni uyuttu :KK43:
nolcak b is boyle yaaa hava karardi mi beni de afakanlar basiyor acaba bu gece uyucak mi diye

Seni çok iyi anlıyorum canım biz her gece böyleyiz.Bugun saat 4 30 da uyandı nasıl sevindim ablatamam geç uyandık diye.Bu gaz sancıları nedense geceleri ve ben yemek yerken tavan yapıyo.

of canim yaaaa aynen bizimkiin sancilari da gece 3 u gecti mi basliyor bi daha uyku bize haram
her gece saat 4 bucuktan sonra biz de uyumuyoruz zaten inleye inleye uyutmuyor ya kucagimda uyutmaya calisiyrum ya da emziriyorum

bi de bu sabah sutumu sagmak istedim pompayla hic gelmedi
pompayi mi yanlis kllaniyorum anlamadim gogsumu sikinca sut geliyor cunku zaten oglusta cork cork emiyor ama pompayla gelmiyor sut
cok moralim bozuldu napcam bilemiyorum

Canım göğsünü sağarken ellerinle sıka sıka sağ o zaman daha çok süt çıkıyor.

Bende de tam tersi bi durum var.Ben sütüm yok diye mamayı dayıyorum çocuğa.Az önce bi sağıyim dedim 140 ml süt çıktı gözlerime inanamadım.2 saat sonra tekrar sağmayı deniycem bakalım kaç çıkacak.Emzirmeyi mi beceremiyorum acaba çünkü çocuk 10 dk emiyor sonra ağzında sıkmaya başlıyor göğsümü çok canım yanıyor diye alıyorum bu sefer yine aranıyor.Böyle yaklaşık 1 saat uğraşıyorum ve çoğu kez de mamayla takviye yapıyorum.Şimdi anlamadım sütüm varmış sanırım bu istisna değilse eğer.O zaman benim oğlan niye doymuyor?????????????????

selam kızlar ben geldim hastaneden dün çıktık esir kampı gibiydi 21 eylül de genel anesteziyle 3200gr 52 cm boyunda bi oğluşum oldu geçmişe göz atamadım malum umarım herkes iyidir ben zor bi operasyon geçirdim genel anestezi bana göre değilmiş ayılmada çok sorun yaşandı allah a şükür o günleri atlattım 4 tane dişimi kırmışlar boruyu çıkarırken sıkışmış neyse geride kaldı herşey şimdi bebişimle evimizdeyiz darısı isteyen herkesin başına

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün evladın ve sana da geçmiş olsun. ağzına boru mu sokmuşlar alla alla. elin rusu işte ya. dişlerini de kırmışlar. zaten sevmezdim onları bak şimdi iyice sinir oldum. eee nasıl gidiyo annelik?

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün evladın ve sana da geçmiş olsun. ağzına boru mu sokmuşlar alla alla. elin rusu işte ya. dişlerini de kırmışlar. zaten sevmezdim onları bak şimdi iyice sinir oldum. eee nasıl gidiyo annelik?

sağol canım allah a şükür herşey geride kaldı bebişime kavuştum dün gece hiç uyumadı emmek istiyo veriyorum 2 saniye sonra uyuyo memeyi çekip beşiğe koyuyorum bağırmaya başlıyo sabaha kadar böyleydi asker etti bizi minnoş

sağol canım allah a şükür herşey geride kaldı bebişime kavuştum dün gece hiç uyumadı emmek istiyo veriyorum 2 saniye sonra uyuyo memeyi çekip beşiğe koyuyorum bağırmaya başlıyo sabaha kadar böyleydi asker etti bizi minnoş

canım walla hepimiz askeriz bu aralar :)) ben gülaycığımın söylediği metsil damlasını verdim akşam 4 saat uyudu oğlum pek rahattı maşallah. sabah gene ıkınmaya başladı gene verdim şimdik uyuyor babanemin kucağında. bizimki de emdiğini bilmiyor bu aralar. emiyo kusuyo gene emiyo falan...

canım walla hepimiz askeriz bu aralar :)) ben gülaycığımın söylediği metsil damlasını verdim akşam 4 saat uyudu oğlum pek rahattı maşallah. sabah gene ıkınmaya başladı gene verdim şimdik uyuyor babanemin kucağında. bizimki de emdiğini bilmiyor bu aralar. emiyo kusuyo gene emiyo falan...

Kızlar dikkat edin sızma şeklinde değilde böyle fışkırtarak kusuyosa üşüyolar demekmiş bbekler.. karnına ve ayaklarına arada bi sıcak yapın bebişlerin :) havalar tam hastalkı havası malum

bende simdi emzirdim oglumu sutler agzindan tasiyor akiyor ama pompayla cikmiyor yaaa
yardim edin niye sagamiyorum ben sutumu
pompamda aventin elektriklisi

yeni emzirdiysen sütün kalmamıştır belki.. bir kaç saat bekle bir daha dene.. birde süt miktarı her zaman aynı olmuyo bazen çok az oluyo bazen iyi çıkıyo.. sıkma canını

Kızlar dikkat edin sızma şeklinde değilde böyle fışkırtarak kusuyosa üşüyolar demekmiş bbekler.. karnına ve ayaklarına arada bi sıcak yapın bebişlerin :) havalar tam hastalkı havası malum

yaa bek bunu bilmiyodum.. söylediğin iyi oldu dikkat edelim miniklere..

üff gene işitme testimiz problemli çıktı..3 hafta sonra tekrar gidicez..eğer gene sorun çıkarsa marmara ünv hastanesine sevk edicekmiş...bu ne böyle ya...içinizde bu sorunu başka yaşayan var mı?

baharcım metsilin işe yaradığına sevindim tatlım, doktorumuz vermişti, ben de direk ağzına damlatıp sonra emziriyorum, ben de hemen gazını kesiyor metsil, Allahtan metsil damla var. sen de de işe yaradığına çok sevindim tatlım... ben günde bir kez o da geceleri veriyorum çok sancısı olunca... çok alıştırmayım diyorum ilaç etkisini yitirmesin diye.

ebrucum acaba sağarken aleti düzgün mü tutuyorsun. ben de medelanın var, sağan yeri kendinize paralel tutmazsanız çıkmaz demişti... arayıp avent e sorsana tatlım, danışma hattı yok mu, yada aldığın yeri telefonla arayıp bi sor bakalım. ben medelayı alırken satan bayan beni tembihlemişti, bu şekilde sağacaksınız diye, yoksa süt gelmez demişti....

dogru diyorsun gulaycim bencede yanlis tutuyorum su aleti artik arayip ogrenicem nasil sagacagimi
dun hastanede emzirme danismani gece bir gogsunu emzirdikten sonra digerini de sag ki sutun bol olsun azalmasin hemde sut depolamis olursun demisti

kizlar bebekleri aglamalarini kesmek icin sac kurutma makinasi calistirmayin cok fazla elektro manyetik alan olusturuyormus
onun yerine elektrik supurgesi ya da mutfaktaki davlumbazi kullanin

Kızlar 2 saatte bir göğsünüzü sağdığınızda ne kadar sütünüz çıkıyor.Bi de bebek kaç ml süt ile doyuyor

X