- 12 Kasım 2008
- 4.252
- 5
mrb kızlar nasılsınız.ben bugün cok kötüyüm.bugün sağlık ocagına gittik kilo kontrolü için kızım bir haftada hiç kilo almamış.sütüm zaten yok denecek kadar az mamayıda günde 3-4 kez veriyordum.ama yetmiyor.mamayı arttırmamı söylediler bu gidişle sütü unutacak kızım.moralim cok bozuk kendimide cok yetersiz hissediyorum.tebriğe her gelen niye mama veriyosun.sütün niye yok beni iyice bunalıma sokuyor.bugünde kilo almadığını duymak beni iyice yıktı.ne yapacagımı bilemiyorum.kızımı emzirmeyi cok istiyorum ama sütüm yetmedikçe kendimi cok yetersiz hissediyorum.ağlamak çözüm değil biliyorum ama kendimi tutamıyorum artık.zatenn ham,ileliğim cok zor gecmişti.üstüne bu durum.bebeğim nasıl kilo alacak benim.cözümü olan varmıııııııııı
canım benim üzme kendini bu kadar.. benimde sütüm yetmiyo günlük yediğinin 4/3 mama gerisi de anne sütü ama sağlığı da gelişimide yerinde çok şükür.. yetmiyosa mama miktarını artır.. tabi rn güzeli anne sütü sadece anne sütü içsin isterim ama elimde olan birşey değil ve telefisi var çok şükür.. ya telafisi olmayan bir hastalığı olsaydı.. bebekler iki haftadan sonra kilo almaya başlıyo hiç merak etme.. biz iki haftalıkken doktora gittiğimizde kızım doğum kilosunun altına düşmüştü ama şimdi maşşallah fazla bile kilo almış.. sıkma canınıı vereliniortak