Merhaba güzel anneler,
Bu bizim 4. günümüz ve gaz sancılarına merhaba dedikama neyse ki rezene çayı imdadıma yetişti ama bir yandan da vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.
Bu arada doğumundan kısa görüntüleri buraya ekleyemedim ama Ela bebek sitesinden bakabilirsiniz.
Hepinize çok kolay gelsin
kizlr bizim oglan beni bu gece asker etti
gece 3 ten beri ayaktayim uyumadi da uyumadi
alttan surekli gaz cikartiyor yine de gazdan oldu cocuk surekli ikindi sesler cikardi
ne kendi uyudu ne beni uyuttu
nolcak b is boyle yaaa hava karardi mi beni de afakanlar basiyor acaba bu gece uyucak mi diye
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün evladın ve sana da geçmiş olsun. ağzına boru mu sokmuşlar alla alla. elin rusu işte ya. dişlerini de kırmışlar. zaten sevmezdim onları bak şimdi iyice sinir oldum. eee nasıl gidiyo annelik?
sağol canım allah a şükür herşey geride kaldı bebişime kavuştum dün gece hiç uyumadı emmek istiyo veriyorum 2 saniye sonra uyuyo memeyi çekip beşiğe koyuyorum bağırmaya başlıyo sabaha kadar böyleydi asker etti bizi minnoş
canım walla hepimiz askeriz bu aralar :)) ben gülaycığımın söylediği metsil damlasını verdim akşam 4 saat uyudu oğlum pek rahattı maşallah. sabah gene ıkınmaya başladı gene verdim şimdik uyuyor babanemin kucağında. bizimki de emdiğini bilmiyor bu aralar. emiyo kusuyo gene emiyo falan...
bende simdi emzirdim oglumu sutler agzindan tasiyor akiyor ama pompayla cikmiyor yaaa
yardim edin niye sagamiyorum ben sutumu
pompamda aventin elektriklisi
Kızlar dikkat edin sızma şeklinde değilde böyle fışkırtarak kusuyosa üşüyolar demekmiş bbekler.. karnına ve ayaklarına arada bi sıcak yapın bebişlerin :) havalar tam hastalkı havası malum