2009 Eylül Anneleri

neyse kızlar erdem anca uyudu dr hediye göndermek istiyorum ne uygun olur o gün enver hiç bişrey vermemişş bahşiş falan ayıp oldu

selam güzel hatunlar ben geldim..
bade hanımla oyun oynamaktan bilg başına geçemiyom bir türlü...bu aralar çok nazlı ayrılmıyo benden bir türlü..
nazanım koaly gelsin keşke anneni göndermeseydim azcık daha kalsaydı.. j

2.kez doğumumu yaptırıyo çok samimi değiliz ama yine de çok emeği var çok anlayışlı yaklaştı doğuma girerken çok heyecanlıydım ve korkuyodum çiçek yada çikolata gönderiyim o zaman

nazan senin kaç tane görümcen var kızz...sanki ogün kadın bana 17 yaşında kızı var kendide öyleydi evlendiğinde falan diyordu...amaannn boşver (sümeyyee moduna takılalım azcık...:KK51:)
kaç gündür ders çalışamıyorumm...hastayım azcık toparlıyımm...en kısa sürede başlıcam yine...

sümeyye bebeğim ordamısın bişey sorcam..sende ı pone 3 vardı sanki yanılmıyorsamm..kocam banada almışta...rica etsem bana nasıl yüklendiği hakkında bilgi verirsen...memnun olurumm...

günaydınnn ünv ingilizce hocamla yazışıyorum..bana alese yine gir sen zekisin daha okulda belliydi dedi ayyy şımardım azıcık:KK17:

benimkinde sınırsız internet özelliğ var.orada tlfda app store özelliğ var oradan yüklüyorsun ama öncellikle bilgisyarına itune programı olmalı kendine kullanıcı adın olmalı..
az uzun iş yani..

benimkinde sınırsız internet özelliğ var.orada tlfda app store özelliğ var oradan yüklüyorsun ama öncellikle bilgisyarına itune programı olmalı kendine kullanıcı adın olmalı..
az uzun iş yani..

hımm anladım şekerimm...benim gibi pc özürlü zor yapar bunu...hayır yanı eşim timden almış bunu timin herhangi merkezine gidin ücretsiz yüklerler demiş benden para istiyor ne parası bee dedim sinir oldum fırsatçılar...
ben en iyisi bi araştıtma yapayım bende net alayım kız...kaç lira veriyon faturanamı yansıyor...

waaawww süpersin sümeyye...bende alayımdaa evdende görüşürük ozaman süper olurr...
ay dedim eşime ne zahmet ettin ayol..oda bana dedi bu seneki tüm özel günler adına aldım bende çok mütevazi davrandım ve dedimkii sana 10 sene tüm özel günler peşin ödendi..sonra pişman oldum 10 sene çook mu attım ne???:26:

günaydın bebişi yıkadık göbeği düştü egemen dün akşamdan sonra bir kriz çıkardı uyudu akşam 10 gibi uyandı 3te yattı anca atlatıcaz ama bu günlerde geçicek dua ediyorum sabır istiyorum kuvvet istiyorum allahtan birde hep şükür ediyorum sağlıkları iyi şükür geçicek bu günlerde alışıcaklar daha çok erken yenliğe alışmasına 1 hafta oldu benim kayınvalidemin yaş gün mefhumu yoktur okuna yazma bilmediğinden mi? bilmiyorum ama :) genelde kızlarıyla ilgili şeyleri hep az hatırlar küçük hatırlar 2 kızı var ikiside 25 den sonra evlenmiş

öyledir nazancımm:KK1:tuhaf geldi şincik bana neyse boşver....
akşama tavuk çıkardım bütün tavuk iç pilav yapmayı düşünüyoryumm....kaburga dolması gibi...:44:daha önce yapan varmı?

selam güzel hatunlar.. bu ne ıphone çılgınlığı böyle yaa kıskandım bende istiyorumm..ama benim telfonlarla pek aram yok.. konuşmayıda mesaj atmayıda pek sevmem..iletişim özürlüyüm sanırım...

nazanım valla işin çok zor Allah kolaylık versin canım.. ama bugünlerde geçer merak etme.sabırlı ol..

hg çingenem çingenem kara gözlü çingenem aşkınla tutuşup yandım çingenem....:118:

ıpone bende nedir bilmezdim eşim almışş ee alınan hediyeye cukk diye atlamak lazımm...bende aynını yaptımm...sen nasılsın balbademmim nasıll...

ohh güle güle kullan o zaman..valla zevkli adammış ne diyeyim.. benimki hediye almasa ben daha mutlu oluyorum.. insan karısını hiçmi tanımaz nerde benim nefret ettiğim şeyler var gider onu alır bana.. bu yüzden eşini kutluyom..güzel bir tavuğu hakketti..
napayım aylinim tatildeyim evdeyim kızımla bol bol oyun oynyoz.. hava kötü zaten evdeyiz hasret gideriyoz kuşumla.. ama badenin iştahı iyice sıfırladı hiçbirşey yemiyor iki gündür ne yapacağımı şaşaırdım valla...
ablam rahatsız bu arada kızlar dularını bekliyorum kol damarında tıkanma varmış sol kolunda hiç can yok.. şimdi hastaneledeler onlardan haber bekliyorum..

hüsniyecimm çook geçmiş olsun canım ya..bi haber alırsan bizide haberdar et olurmu?
bu arada iyi tatiller öğretmen olmak varmış şu dünyada çok istedik ama olmadı...:KK31:

X