2009 Eylül Anneleri

iyi akşamlar uyku düzenimiz bozuldu egemeni yoluna koyarsam gerisi iyi olucak inş. eşim gececi annemle kardeşim bende gece biraz zor geçiyo egemeni sallarken erdemi emziriyorum egemen istemiyo koy koy diyo uykudan geçtim zaten hamiliktede uyumadım kendi uyusa salla salla dikişlerim bacaklarım ağrıyo doğum yaptığım gün dahil yatmadım hep ayaktayım

günaydın hanımlarr....hastayım öksürüyorumm...kayınvalidemler geldi çok şükür...hafta sonum çok yoğundu...yorucuydu...neyseki iş başı..evde bir sürü işim var..görümcem evde yardım etcek ALLAHtan ....genel temizliğe ramak kaldı düşüncesi güzelde...yaparken heves gidiyor...:KK37:
nazancımm sabır sabır canımm ilerde rahat ediceksin...

yoğun ve kısacık bir hafasonundan sonra yine işyerindeyim püff ne kısaydı ya mutfaktan çıkamadımki..

günaydın hanımlar

ctesi itibariyle yalnızız misafirlerden sonra annem ve kardeşimde gitti ve öküz eşim asrın kazığını atıyo bana ticaret hayatına atılması sebebiyle evde değil

günaydın hanımlar

ctesi itibariyle yalnızız misafirlerden sonra annem ve kardeşimde gitti ve öküz eşim asrın kazığını atıyo bana ticaret hayatına atılması sebebiyle evde değil

alıştık be nazancımm kazık yemeyee...:KK47: ALLAHyardımcın olsunn...
bende doktora gittim çok fenayımm...istirahat verecekti istemedimm...ama fenalardayımm...

c.tesi misafirim vardı.ona hazırlık yaptım pazarda eşimin amcasına geçmiş olsuna gittik eli boş olmaz tatlı yaptım bu akşamda arkadaşın sohbeti var yardım istedi ona da yaptım..çokkk yorgunum beee.pazar akşamı eşime ben yorgunum amcaana gelmeyim dedim.oda ayıp olur dedi gittik ama görümcem gelmedi canı istememiş.kızını yollamış sanki millet onun çocuğuna bakmaya mecbur sinir oldum. kayınvalidemde bana belim çok ağrıyor falan dedi sende kızın kucağında taşıma dedim..:KK36:

sinirlerim bozuldu iyice ya kaynanam geliyo çocuklarla kurmaya çalıştığım düzenin içine sıçıyo gidiyo ya bir tas çorba yapmadı 1 hafta olucak deliricem artık akşam eşime dicem gelmesin zırt pırt akşam sen gelince gelsin istemiyorum dicem çocuğu uyara uyara yazmayan çocuk duvarlara yazdı ya onu yapma bunu yapma çocuk daraldı saldırmaya başladı oraya buraya

yok ya her dakika uyarıyo sütün akmış şu olmuş çocuğun burnu akmış yerde çöp var işe güce yetişiyorum yemek yapıyorum çocuklara bakıyorum birde talimat veriyo

Ben hep kötü niyetli değildi niye kötülük yapsın ki diye düşünürüm:.ya iyi niyetimden.bizimkide ayy öyle tutulmaz böyle tut. Zorla emzir çocuk aç kalmasın görümceme ama tutmuyorsa zorlama canına yazık mama yedirrisin demişti..

bende kayınvalidemleri çook özlemişim hiç ayrılmak istemedimm ALLAH bozmasın aramızı....evliliğimin ilk yıllarında hepsiyle bir sürtünmem oldu ama bence onun tek hatası birbrimizi iyi tanıyamamız oldu...bu aralar eltimee takığım sinir oluyorumm yaa...mal gibi bişey oldu iyice çocuğu olduktan sonra...yine haftaya bize gelmek istiyor...kayınvalidem şimdi ona gitti...bende kayınvalideme dedimki çarşamba gel seni gezdircem ..oda soruyordu...kim kim gitceksiniz diyee...neyse şimdi aradım babaanesi ölmüş köye gidiyorr...

Ben amannnnnnnnnnnnn deyip geçiyorum hayat kısa hiç kafama takarak günümüz kendime zehir edemem..

Ben amannnnnnnnnnnnn deyip geçiyorum hayat kısa hiç kafama takarak günümüz kendime zehir edemem..

o benim anlık değişen psikolojime bağlı...bazen senin dediğin gibi düşünüyorum bazende sinirimi dışarıya yansıtıyorumm...elimde değill...neyseki seviyeli bir okadar sevdiğim canım ciğerim dostlarımm...sizin yeriniz bambaşkaa....hepinizi çook seviyorum iyiki varsınızz...

en iyisi be sümeyyemm...nazanın kayınvalidesini gördüm o gün..ben oturdum kadın kızım la başladım kalktım kızım diyor...sanırım kızı erken evlenmiş...kızına hasretinden benim kayınvalidemde mesela büyük görümceme düşkündür...demekki kaynanagillerin hamurundaa var bu...kızz ayakları biz nasıl olcez...kim bilir..

26 yaşında evlenmiş kızı hep aynı şeyi yapıyo kime ne olursa olsun fark etmez o hep kızını anlatır bu sefer doğum için hastaneyue geldi kızıyolar tek kişi kalıcakmış kardeşim klıcak dedim egemende ben sancı öçekerken o kızım gelmeden doğurmasaydı diye herkese görümcemi aratıyodu onlarda keyif yapıyolarmış telefonları kapatmışlardı ben sancı çekerken kimbilir ne oldu kıza diye söyleniyodu

X