2009 Eylül Anneleri

ablamı acil ameliyeta almışlar.. kolundaki damar tıkanmış kritik bir ameliyatmış..çıkıncada yoğun bakıma alacaklarmış..

ay canımm ya olsun her işte bir hayır vardır..sağ salim çıksında ameliyattan inşaalllah herşey yoluna girer...
evlimiydi ablan çoluk çocuk varmı?

inşallah canım bekliyoruz hayırlısıyla çıksın inşallahta.. evli dört tanede çocuğu var..

bembeyaz kırşehirden günaydın yine kar yağışıyla uyandık..hüsniyem çok geçmiş olsun Alalh Şafi adıyla şifa versin.

iyi işte kar yağdı sabah bayaa zorlandık. eymen mızmızdı uykudan uyandırdık diye ama yolda kartopu falan attım keyiflendi.. sizler nasılsınız.sen sevgililer gününde ne alacan

ne güzel burda kar yok olsa keşke...sabah duru uyandı arkamdan ağladı...:KK50:ne zaman alışacak bilmiyorumm ayrılmıyor benden bir türlü...
bugün eşimin doğumgünü sevgililier günü yok bizde maalesef kutlamıyoruzz..ne alsam eşime bilemedimm..sen ne yapcan kızz fikir versen bana ..:KK23:

amannn bilmemki eşim tam bi öküz olduğu için ne yaparsam fazla gelecek.atkı yapıyordum ama kavuşmazki... akşam küstüm zaten dün yine kayınvalidem benim oğlum çok iyi sen çok şanslısın falan dedi.bende hem çok iyi hemde şanslı benim gibi birini aldığı için dedi. ama eşim beni hiç savunmadı annesi anlattıkça gülüyor bende benim annemi mi getirim beni methetsin dedim.kırşehirde beni savunacak olan sensin. benim annem hiç seni küçük düşürecek bişey söyledimi dedim o da yok ama benim annem böyle ne yapayım dedi

böyle konuşanlara sinir oluyorumm...benim teyzemde öyle kızını över över bi haka yaramaz kızıda...madem beğenmiyor oğluna yakışır bi gelin bulsaymış töbe töbe...

aayy evet 4 yıllık evliyiz zaten sevmesem almazdım oğlunu hala neyin mehini bana yapıyorki..senin bilmediğin huylarını biliyorum diyecem ayıp olacak...

selam güale hanımlar.. aylinin söyleddiği gibi yeni uyandım hemen size koştum.. badiş babasıyla oynuyorken.. dün ablamın amleiyetı iyi geçimiş şu a koluna kan gidiyor ama damaı tam açamamaışlar. omuznda azla bir kemik görmüşler damarlara o baskı yapıp pıhtı oluşturuyormuş yarında onun için ameliyat olacak.. kemik zor bir yerdeymiş .. şu an yoğun bakımda ablam ama durumu iyi çok şükür. yarınıda bir atlatırsak hayırlısıyla ahatlıyacağız..
aman sümeyye boşver şu kaynanaı artık hepsi aynı halt.. bencede iki kere eşin annesinin ağzını kapasa bir daha böyle şeyler demeye cesaret edemez..
aylinim ne kadar da büyüseler sanırım çalışmamıza alışmayacaklaar..bak beş gündür evdeyim bade sabah geldi abana anne bir daha okula gitme tamam mı diyor. demek ki ghala korkuyor giderim diye minik danam..

aayy evet 4 yıllık evliyiz zaten sevmesem almazdım oğlunu hala neyin mehini bana yapıyorki..senin bilmediğin huylarını biliyorum diyecem ayıp olacak...

deseydin ya utanırdı belki...bazıları abartıyor...ayarını bikemiyor...ama kocanı uyar ...hoşuna gidebilir belki övülmek ama benim hiç hoşuma gitmiyor bidaha aynı şeyi tekrarlarsa bozarım ananı çok pis haa de...:KK47:
hüsniyemm çok sevindim canım benim inşallah yarında iyi geçicek ve ablan iyileşicek kavuşcak kuzucuklarınaa...:KK76:

uykusuz sıkıntılı ve yorgunum geçicek inşallah mevlüt işi sıkıntı oldu çabucak yapuıcam galiba biran evvel atlatmak için

33. yılıda kutlamak nasip oluır inşllh. Allah ağzınızın tadını bozmasın.mevlit işinide nasıl istiyıorsan öyle yap ilerde keşke deme

sümeyye küçük görümcen aldığın çantayı çok beğendi ...zevkli biri demekki dedi...onu bunu bilmem çook tatlı sevecen çok içten o bir şahane dedimm...:KK34:

X