2009 Eylül Anneleri

görümcem emirgana gitmiş manitasıylaa...ohhh ohh..bende yıldız parkına giderdim ne günlerdi onlar beee...

sen birde kaynanasına sor iyimi diye deseydin...içime dert oldu herkese yarandım bir kaynanama yaranamdım.güle güle kullan içi paralarla dolsun inşllh

ahh yavrumm benimm...sıkma canını sen en değerlisin oo koca suratlı kayganan halt etsin....:KK42:
çook samimi söylüyorum buna inan sen şu yalan dünyada bulunan en gerçek en temiz yürekli en güleryüzlü en canayakın ve daha bir sürü iyi güzel özelliğe sahip sayılı insanlardan birisin...seni çook seviyorum arkadaşımm benim....:KK16:

bu kadar methiye sana 1 yıl yeter sanırımm...sümeyyem şaka bi yana çok samimiydim söylediklerimde...diğer arkadaşlarında ayrı ayrı yeri vardır gönlümde...meselaa...
hüsniye;çok tatlı dilli...
nazan;çok amaçlı ana kraliçeem sevgi dolu ....
saniyee;arkadaş canlısı...
bunların dışında tanımaya fırsat bulamadığım bir çok arkadaşlarımm...hepinizi çook seviyorum iyiki varsınız....bu kaa yeter sanırımm...
:KK24:ardından bir şarkı benden size....:KK24:

Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş
(Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş)

Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana
Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın
Bana yürümeyi öğrettin yeniden
El ele ve daima ileriye
Bir gün.
Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile
Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız
Ve aynı yolda yürüdükçe
Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir
Ayrılsak bile kopamayız....:nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

süpersinnnn aylinnn :KK16:
14 Şubat gelmesin, şubat 13 çeksin. Kalan 15 gün mart'a eklensin. Bana hayrı yok bari kediler bayram etsin.D çok güldüm beee

unutmamış uyumadan evvel kutladı seneye daha güzel bir ortamda farklı şekilde kutlarız dedi bu sene hediye alamamış sadece buseyle idare ettik :)

ne güzel önemli olan hatırlanmak zaten bizim öküzde sümeyye sevgililker günü için ne istiyon söylede alayım diyor.ben tabanca getir ya seni ya da kendimi öldürecem dedim :KK57:

ne güzel önemli olan hatırlanmak zaten bizim öküzde sümeyye sevgililker günü için ne istiyon söylede alayım diyor.ben tabanca getir ya seni ya da kendimi öldürecem dedim :KK57:

sümeyye bunların hediye anlayışıda bu kaa işte..netcenn oda iyi bişey benimkide dün doğumgünüydü aradımm kutladımm dedim ev kalabalık onlar gitsin kutlarız dedim nasıll diyor süpriz dedimm...:KK23:

aynen:KK31: belli olmuyormu gevezeliğe vurdum işi...eve gidip yarım kalan uykumu tamamlamak istiyorumm....neden böyle bir hakkımız yok ...herşeyin karşılığı para olmamalı bencee...:KK34:

X