2009 Eylül Anneleri

hadi ya ne güzel doğruya sen dün eşimin amcası babası falan demiştin...iyi bari sevap edindin hiç yoktan...:KK34:
benimde kayınvalidemler geliyor kaçıncı baskı söyleye söyleye bi hal oldumm...:KK76:ne kadar iyi bir gelinim yahu hevesle bekliyom gelmelerini seviyom galiba kız ben kayganayı...:KK23:

bende seviyorum ddiişmeyi arada canımı sıkıyorya allahtan kafaya takmıyorum..geçen eymeni oyy çirkin oğlum diye sevdim oda torunuma çirkin diyen çirkin dedi.bende zaten oğlum bana çekmiş bana çirkin dersen eymende otomatikmen çirkin oluyor dedim..:KK9:

yok yok aylin unuttunuz tabi.. biz gelemiyoz siz orda buluşun kaynaşın dimi.. bizde sümeyyemle anadolu grubu olarak buluşalım.. ortada bir yerde kız ne dersin bizde sizi çatlatalım....

aylinim gözün aydın diyeyim hakkatende ne iyi gelinsin sen öyle ya...

bade yine sabah arkamdan çom ağladı .. moralimi hala toplayamdım.. dolmuşta ağlaya ağlaya geldim.. halada hık desen ağlayacağım..

bende seviyorum ddiişmeyi arada canımı sıkıyorya allahtan kafaya takmıyorum..geçen eymeni oyy çirkin oğlum diye sevdim oda torunuma çirkin diyen çirkin dedi.bende zaten oğlum bana çekmiş bana çirkin dersen eymende otomatikmen çirkin oluyor dedim..:KK9:

patavatsızlıklarıda cabası anacumm...o ne demekmiş...:KK4:

günaydın fıstıklarım

ben bugün çok heyecanlıyım bayılmazsam iyidir kızımın karnesini alacağım çok mutluyum çok bu karneyi çoktan hak etti çocuğum
3 buçuk aylık kreşe başlayınca okuldan soğmazsa iyidir ve ben doğum iznine çıktım 1 hafta sonra doğdu az kalsın burada doğacaktı

ama senayı getirmedim hava çok soğuk babası ona ödül verdi (ben yırtarım ortalığı hediye almazsa bunla yırtamaz)
teyzesine götürdü annanesi ve dedesiyle akşamada alacak

saniye sen derken bbile ben çok duygulandım sıpalra bak.ben haya bile edemiyorum oğlumun ilk karnesini alacağı gün ağlamaktan helak olurum herhalde..hüsniye kız ankara gelsende buluşsak yada konya :KK55: az biraz patavatsız bizimkli ama onuda öyle kabul ettik

yok yok aylin unuttunuz tabi.. biz gelemiyoz siz orda buluşun kaynaşın dimi.. bizde sümeyyemle anadolu grubu olarak buluşalım.. ortada bir yerde kız ne dersin bizde sizi çatlatalım....

aylinim gözün aydın diyeyim hakkatende ne iyi gelinsin sen öyle ya...

vallahi unutmadım kızz...gel anacum gelll...bal bademimi kocanı alda gel ...:KK48:

saniye sen derken bbile ben çok duygulandım sıpalra bak.ben haya bile edemiyorum oğlumun ilk karnesini alacağı gün ağlamaktan helak olurum herhalde..hüsniye kız ankara gelsende buluşsak yada konya :KK55: az biraz patavatsız bizimkli ama onuda öyle kabul ettik

allah size de nasip etsin canım gidip alıyım bari bende :)

günaydın fıstıklarım

ben bugün çok heyecanlıyım bayılmazsam iyidir kızımın karnesini alacağım çok mutluyum çok bu karneyi çoktan hak etti çocuğum
3 buçuk aylık kreşe başlayınca okuldan soğmazsa iyidir ve ben doğum iznine çıktım 1 hafta sonra doğdu az kalsın burada doğacaktı

ama senayı getirmedim hava çok soğuk babası ona ödül verdi (ben yırtarım ortalığı hediye almazsa bunla yırtamaz)
teyzesine götürdü annanesi ve dedesiyle akşamada alacak

vay be kızımız büyüdüde karne alıyor...annesi bizi bilgilendir karnesini....

ayy hayali bile çok güzel inşallah görürüz o günleri ben derlerinde yardımcı olmak çok isterim çok faydası oluyor çocuğa ilginin..benim annem babam ilkokulmezunu isterdim en az lise olsunlar...

bizde bugün karne veriyoruz ama artık okullarda karne heyecanı kalmadı malesef e-okul çıktı çıkalı.. ancak veliler heyecan yapıyor..
seneye bizde kreşe gidince bizede mi karne verecekler ne güzel...

Yarın arkadaşımın dğum günü masasına isimlik yaptırdım en kalıcı hediye o geldi herkes kıyafet almış...

birde süpriz parti düşünüyorum arkadaşlar onun evine gidecek bende arkadaşı çarşıda gezmeye çıkacaz arkadaşlar evi süsleyecekelr sonra evine girince süprizzzzzz diyecez...

sümeyye ünv. çalışınca hala ünv gibi düşünüyosunuz ne güzel.. biz ünv yaprdık böyle kutlamalar şimdi okulda pasta kesiyoz bitti gitti.. zaten bu yaştan sonra hiç hevesi kalmıyor insanın doğum gününe.. yada benim için en azından eski heyecanı kalmadı gibi..

X