Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende seviyorum ddiişmeyi arada canımı sıkıyorya allahtan kafaya takmıyorum..geçen eymeni oyy çirkin oğlum diye sevdim oda torunuma çirkin diyen çirkin dedi.bende zaten oğlum bana çekmiş bana çirkin dersen eymende otomatikmen çirkin oluyor dedim..
yok yok aylin unuttunuz tabi.. biz gelemiyoz siz orda buluşun kaynaşın dimi.. bizde sümeyyemle anadolu grubu olarak buluşalım.. ortada bir yerde kız ne dersin bizde sizi çatlatalım....
aylinim gözün aydın diyeyim hakkatende ne iyi gelinsin sen öyle ya...
saniye sen derken bbile ben çok duygulandım sıpalra bak.ben haya bile edemiyorum oğlumun ilk karnesini alacağı gün ağlamaktan helak olurum herhalde..hüsniye kız ankara gelsende buluşsak yada konya az biraz patavatsız bizimkli ama onuda öyle kabul ettik
günaydın fıstıklarım
ben bugün çok heyecanlıyım bayılmazsam iyidir kızımın karnesini alacağım çok mutluyum çok bu karneyi çoktan hak etti çocuğum
3 buçuk aylık kreşe başlayınca okuldan soğmazsa iyidir ve ben doğum iznine çıktım 1 hafta sonra doğdu az kalsın burada doğacaktı
ama senayı getirmedim hava çok soğuk babası ona ödül verdi (ben yırtarım ortalığı hediye almazsa bunla yırtamaz)
teyzesine götürdü annanesi ve dedesiyle akşamada alacak
saniye sen derken bbile ben çok duygulandım sıpalra bak.ben haya bile edemiyorum oğlumun ilk karnesini alacağı gün ağlamaktan helak olurum herhalde..hüsniye kız ankara gelsende buluşsak yada konya az biraz patavatsız bizimkli ama onuda öyle kabul ettik
Yarın arkadaşımın dğum günü masasına isimlik yaptırdım en kalıcı hediye o geldi herkes kıyafet almış...