2009 Eylül Anneleri

Günaydın..eymende bu gece ağalayrak uyandı yanına gittim anne bak dedi perdeyi gösterdi ben de tmm dedim yattı uyudu rüyasında perdedeki hayvanlardanmı korktu acaba..aylin duru karyolada yatmıyormu bizimki çok şükür inemiyor...

yok be canımm beşiğinde yatıyor hala ama büyük beşiği...karyola alıcamda odası yok cocugumun yatak odasıda kucuk off napıcam bılmıyorumm.....:50:kıracı olunca boyle oluyor zaten ev alırsam kesınlıkle cocuk odası olmalı...zor oluyor boyle...

günaydın kendi kendine uyuyup uyanması iyide dolaşması kötü çıkamıyacağı gibi bir yerde uyutmayaı denesen

haklısın kilit bozuk ama önüne ağır bişey koymalı...yarın ızın alırsam bu aksam ızlıcem bakıyım uyumıcam yada saatı kurcam ara ara kontrol edıcem...ben uyur gezer olmasından korkuyorumm...inş öyle bişey değildir..

selam kizlar nasilsiniz
dun kizimi gordum cok tatliydi masallahhhhhh
aylincim uyur gezerlik 2 yasinda basliyor haberin olsun ve cocugun bilinc altida cok onemli cok dikkat et duruya uyurken ne yaptiklarini bilmiyorlar mutfagin wc kapilarini hep kilitle tehlikeli yerleri....

$299296_2345460163257_1452605185_2525270_262432262_n.jpg kızlar kuzeniminoğlu emir ve benim egemenim iyiyce büyüdü adam gibi poz vermeye çalışıyo :))

babasına özentisinden dolayı saat takıyo çok komik oluyo tam küçük adam hareketleri erkek çocuklarını çok dikkatli izliyo birde

ayy bilmiyorum demetcimm cok endıselenıyorumm...aslında suda olabılır cocuk hastalandıgından berı uyku duzenı bozuldu..gunduz 10 da uyuyp 12 de kalkıyor sonra bı daha taa aksam 8 e kadar uyumuyorr...eskıden aksam uzerıde sekerleme yapıyprduu...ben dıyorum acaba uykusunu alıyorda canı sıkılıyor bakıyor bız uyuyoruz yaramazlık yaosın dıye seslenmıyor ...her sey olabılır...bakalımm...ıns dusundugum gıbı uyur gezer degıldır...offf..

maaşallah egemene bak sen...coook tatlı olmus muzur muzur bakısları var kızz...:23::nazar:

selam hatunlar ben geldim..
aylincim üzüldüm bak şimdi gerçekten dikkatli ol allah korusun kapıları fallan kilitle dedikleri gibi ve bence hemen doktora götür..
demet kızını gördün demek ayy ne güzel ne heyecanlısındır şimdi.. kaç haftalık oldu prensesimiz valla az kaldı kucağına almaya.. bu arada adını belirlediniz mi..

nazan senin oğluşuna da maşallah gerçekten büyümüş..benim kızda bu aralar çok fena baba düşkünü babacım diye diye geziyor peşinde..ben de sinir oluoyrum tabi..o kadar eziyetini ben çektim cilvesini ona yapıyor...

bizim babasının tuvalete gitmesi bile olay o derece yani işten geldikten sonra adamı yatana kadar 1 an olsun bırakmıyo spatulayla kazıcam üstünden o derece yapışıyo annem egemenei enverden soğutmak için hocaya gidicem dedi :))

yok hoca flaln daha neler.. özlüyor belli ki yavrucak babasını...ama bizimkinin cilvesi daha başka dün akşama çorabını falan giydirmeye çalışıyor cadı..

hakkaten ciddimisin..iki sene eresmen bade kucağımda yaşadı benim.. sırt ağrısından uyuyamadığım geceler oldu .. yapmayın allah aşkına çocuk iyice doysun babasına

devrik cümle sayıyorum tatlımm...neyse nazan gıtmıs bende cıkıcam bırazdan...pazartesi gunu görüşürüz...inşallah sıkıntılarımı gidermiş bi şekilde gelirim karşınıza öptümmm....hepinizi...paşaları prenseslerii...:54:

yok be işin şakası hoca bilmez bulamaz bir kadın zaten annem kuantuma modern bilimlere inanan bir kadındır şakasına yapıyo :))

Back