2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin nazan.. afiyet olsun ben çok acıktım yaa.. az kaldı eve gitcem ama evde yemek yok.. ne yapsam ki bugün..

slmmm işte geldim burdayım ben gevezelikte 1 numarayım :65: dün arkadaşalrla buluşamdım eşim izin vermedi bende küstüm ona ben ona küstüm diye oda bana küstü...:60: çokta tınladımmmm

hoşgeldin geveze..demek izin vermedi eşin.. intikamını alırsın sen merak etme.. onunda elbet arkadaşlarıyla gezeceği tutar dimi....

nazan ben hamile değilim ama bende zırt pırt acıkıyorum yaa.ama tutuyom kendimi verdiklerimi almayacam asla kararlıyım..

öğrenci yazı işlerine geçti geçeli oda pek uğramıyor...:63:neyse ben tek başıma idare ediyorum yazıyorum yazıyorumm...baharda yok...öznur zaten kayıp...1 yıl olcak nerdeyse...ben buraya ilk geldiğimde bu topik böylemiydi haa söyleyin bana boykot ediyorum sizi konu açıcam 2009 eylül anaları kayıp aranıyor dıye...:2:

uyuzzzz yaaa halennnnnnn sinirliyim ha gitmeyi çokmu istiyordummmmmm hayır:1: ama olsunnnn demekki çok isteseydimde izin vermeycekti çok istediğimi düşünerekten küstüm..ben onun babasının bostanına gidiyorum uyuzzzzzzz bak yine sinirlendim....

sümeyyede gelmiş pehh...:63:kızlar boykotumm devam edıyor...arada konusmalarınza katılabılrıımm....sumeyye hanım esınız arkadaslarınızla bulusmanıza ızın vermedımı...gıccık kocan kendı gıdınce oluyor amaa....sonra kadın erkek esıttır dıyorlar yanı ne dıyımm...tam gaz dıyorumm...:51:

aylin hanımmmmmmmm dur azıcık ciddi olup geliyorum ...:82: evet iyi bir dayak istiyor aslındaaaa

boykota devamm...:kkk:sumeyyee haaanımmm.....:1:hıc sevmem hanım olayını sumeyyeemmm....canımmm....:70:boykota devammm.....:kkk::47:

şu bilgisayrdan nefret ediyorum ya her giriş yaptığımda kullanıcı adı ve şifre istiyor.kaydet diyorum kaydetmiyor...

çıkma ozaman be gülüm kal işte bak yazına hasret kaldımm...
:24:hasret kaldım hasret kaldım...laylay..ben kafayı yedım sanırım vatana mıllete hayırlı olsun..sıkıntıdan off...

çıkmamak elde değil bugün öğrenciler için komisyonlar toplandı rapor yazıyorum o yazılar rektörlüğe gidecek öfff yanımdaki arkdaşta pek bi panik ataktır.şöylemi olsa böylemi olsa iki ayağım bir pabuca sokuyo..

Merhaba ben 2010 eylül annesiyim, benim kızım her gece yeni doğmuş bebek gibi sürekli uyanıyor nerdeyse 2 saatte bir. Emdiği için mi sürekli uyanıyor yoksa huy mu edindi anlamadım. Ne zamana kadar sürer bu gece kalkmaları? Birde sütü içiremiyorum neler denedim ama içmiyor. Emdiği için zorlamamalı mıyım? Yoksa emmeyi bırakınca alışır mı süt içmeye? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
MERHABA bozo85 emdiği sürece ben süt vermedim yani istemedi bende zorlamadım gece uyanmaları emdiği sürece oluyo emmeyi bıraktığında uyumadan evvel muhallebi gibi tok tutacak bişeyler verirsen uyanmaya biliyo

nasilsiniz
neler yapiyorsunuz
Merhaba ben 2010 eylül annesiyim, benim kızım her gece yeni doğmuş bebek gibi sürekli uyanıyor nerdeyse 2 saatte bir. Emdiği için mi sürekli uyanıyor yoksa huy mu edindi anlamadım. Ne zamana kadar sürer bu gece kalkmaları? Birde sütü içiremiyorum neler denedim ama içmiyor. Emdiği için zorlamamalı mıyım? Yoksa emmeyi bırakınca alışır mı süt içmeye? Şimdiden teşekkürler...

selam canim
uyanmasinin sebebi;
ac uyumasi yada senin hala yemek duzenini saglayamamandir.
benim oglumda emmerken sut emmedi emmeyide birakinca sut icmedi
istersen emzirme sayini azalt sutu dene hos denemissinde ama ac oldugu zamanlar ver
allah yardimcin olsun ama fazlada zorlama ok

Teşekkür ederim cevaplarınız için....Karnımız tıka basa tok olsada meme emicez memesiz duramıyoruz. Anlaşılan gece uykusu emmeyi bırakana kadar yok bize neyse 1 sene daha dayanıcaz...Bu arada biz hiç muhallebi yemedik sevmedik bi türlü....Yeseydi belki uyurdu geceleri ama aç da uyumuyor....

kızlar günaydınnn.....duruda bı haller var...gece kalkıyor besıgınden ınıyor evın ıcınde dolanıyor sonra bos buldugu yere yatıyor bılınclımı yapıyor anlamıs degılım coook uzuluyorumm...son 3 gundur boyle yavrumm...bu sabahta saat 7 de kalktımm ustunu orteyım dedım bakarım yok besıgınde...odaya gıttım baktım çıplak yerde yatıyor almıs yastıgını uymus bıle...:59:

Son düzenleme:
Günaydın..eymende bu gece ağalayrak uyandı yanına gittim anne bak dedi perdeyi gösterdi ben de tmm dedim yattı uyudu rüyasında perdedeki hayvanlardanmı korktu acaba..aylin duru karyolada yatmıyormu bizimki çok şükür inemiyor...

Back