2009 Eylül Anneleri

ooo siz kreşleri bile buldunuz...neyse hayırlısı olsun ozaman kaza mevsimi....:64:

akşama ne yapıcaksınız kızlar...fikri olan varmı???:56::44:

akşamada çorbam var yanına pirinç pilavı mı yapsam yada en iyisi makarna... akşam birde çocuk görmeye gidecem alt kat komşumun çocuğu oldu gidip azıcık sevelim..

sizin ne güzel çevrenizde iyi yerler bana yakın hiç güzel devlet okulu bile yok bakıyorum sınıflar 50-55 kişi an az bu semtte nufüs artışı inanaılmaz fazla herkesin en az 4-5 çocuğu var zaten çoğu tekstil atölyesinde çalışan kesim yani ortaokula bile giden az ama küçük çocuk çok fazla anaokulu özel yok gibi bişey en yakını 2 durak ama benim anaokulu işi zaten annemin orada olur diye kafamda hem çok yakın anneme hemde bize kadar servisi varmış eşim diyo kendi evimiz annem babam olmasa 5 dak.durmama giderim annenlerin oraya hem temiz hem sakin semt

ıspanak yaptım dün makarna da var dünden egemende yedi ıspanağı turşu aldım azcık yicem tuzşişiriri diye korkuyorum ama yoğurt salata idare ederiz bu akşamı çıkarır :)) gece mısır kaynatıcam pazara çıkınca alabiliyorum anca birde güzel film olursa egemeni erken uyutup keyif yapıcam inş.

nazancımm burda bıze en yakın devlet okulu ve okul oncesı var bızım ıs yerınden arkadas verıyor...sabah 8 aksam 5 aylık 400 tl buluyormus ...tekın pastanesını cagdası bılırmısın osokakta ulku ılk okulu...ben orayı dusunuyorumm...arkadas cok memnun...bakalım hayırlısı...

kırşehirde eğitim düzeyi çok yüksek sbs ve össde birinciler çıkaran bir il. ailelerde çocukların eğitimine çok önem veriyor ama ana okulu var kreş fazla yok anokuluda5-6 yaşları alıyor

bende bulgur pılavı yapayım yanınada cıger kavurayım...nasıl ama...:56:
bızım kızz ne yaptı bana varya...ödum koptu...cumartesı gunu yoruldum ben yattım esım duruyu uyutmus besıgıne yatırmıs...saat gece 1 de kalk besıgınden ın oturma odasına almıs yastıgını yatmıs bende uyku sersemı yatak odasının kapısının acıldıgını farkettım..lan dıyorumm...hırsızmı gırdı acaba dur bakayım dedımm...besıge bır gozum kaydı ne goreyım kız yok..delırdım bızım herıfı uyandırdım cocuk yok almıslar ........:60:esımde korktu ben yatırdım ya yenı yatırdım kım alır dıyor...bende aglıcam oyle endıselıyımkı ...boguruyorumm...duru nerdesın dıye kızz bı baktım ıcerde yatıyor ...aglayım mı guleyımmı...esımde dıyorkı once sen bı odalara bak bulamazsan uyandır uykumun ıcıne ettın dıyor...ya sen manyakmısın dedım benım cocugum yok senın uyku derdıne dusemem kusura bakma dedımm...kızdı gıttı obur odaya yattı manyak yaa..
sızınde basınızdan gectımı buna benzer bısey...

bizde egemen babasını bulamadığı için yaşanıyo o sahneler eşim egemen uyuyunca üst kata geçiyo yatak odasına egemende gece yarısı uyanıp oturma odasını gidiyo babasını koltukta uyuyakaldığı için hep adamı orada arıyo ama yok baba yok ditti dieye feryat 1-2 kere gececiyken yukarı çıkardım bak uyuyo dedim gündüz şimdi arada gündüz kaçıp yukarı bakıyo işi gitti diye anlatmaya çalışıyorum 3.yılımız olucak ocakta toplam yatak odamda 3 kere yatmışımdır üst katta olduğu için hamilelik bebek çocuk odası aşağıda hiç kocamla keyif yapamadık annemler yapsaydınız ne olurdu acaba diyolar ha bire doğuruyosun 3 sene olmadan 2 çocuk :)) gece çamaşırlarım bile duruyo çeyiz getirdiğim gibi ablam bundan sonra sakın giyme diyo bir de onların gazıyla doğursan bu hızla 5 tane yaparsın diyo

nazann...kız kardesın haklı...bosver keyfı falan...:60:sızın ev dublexmıydı..

nazan senın egemen dugun oncesı sanırım temelı ozaman mı atılmıstı ???senı senı:23::23:alyazmalımdada aılesı ogrendı asıyenın hamıle oldugunu senınde ogrenmıslermıydı..

Son düzenleme:
yok zaten bizde bilmiyoduk eşim hamilesin demiştide ben yok demiştim o hemen hamilesin gör bak babası gibi aceleci bir oğlan demişti hala mesajı durur tel 24 ocakta yazmış 25 ocakta biz evlendik sonradan test yaptık dr gittik 6 haftalıkken ben anca kabullendim gittik :))

bugünde mesai bitti iş arkadaşlarım kafede oturalım çay içelim diyor çocukla kafeye alırlarmı acaba kayınvalideye versem dellenem ihtimali var ama gündüz eymene bakmadı akşam 1 saat baksa ne olurki

gunaydın canımm ben hep burdayımm ama gelen gıden yok...kendımı 2009 eylul anaları sayfası bolum yonetıcısı secıyomm...:)):63:

ben geldim geç uyandım kahvaltı ederken kaynanam geldi şimdi gitti o yüzden şimdi yazabiliyorum yoksa erkenden bir göz atıyoru sayfaya

ben geldim geç uyandım kahvaltı ederken kaynanam geldi şimdi gitti o yüzden şimdi yazabiliyorum yoksa erkenden bir göz atıyorum sayfaya

Back