2009 Eylül Anneleri

Selam arada girip bakıyorum ama pek yazamıyorum malesef, biz ana ogul gribiz sümüklü olduk çıktık ikimizde.
ikinciler çoğaldı ne güzel,ben hap kullanıyorum arada unutuyorum içmeyi korkuma iğneye başladım daha garanti diye ama ilk ve son olcak cuvaldız gibiydi iğne.sizlerde keyifler iyidir umarım .

günaydınnnnnnnnnnnnn. cuma günü kontrollerim vardı kayseriye gittik. değerler yükssek çıktı ilacımın dozu yükseldi.kasım 28 de tekarar gidecem yine düşük dozda atom alcağım.göz dr.na gittim onlarda bozuk...c.tesi pazarda kayınvalidemler yemeğe geldi bize...

ooo kızlar ben yokken kazalardan bahsedilmiş...:23:benim ilgi alanımm...:49:kendı annem ıstemıyor sen calısıyorsun yapma 1 tane yeter dıyor bu konuda anlasamıyoruz kendı bakıcak ya o yuzden bence...kayınvalıdemde yap yappp bakılır dıyor ben zaten dunden razıyımmm...:10:eee nasılsınızz bakalımm ben ıyıyımm coook sukur....hafta sonu temızlık+mısafır agırladım eltımın oglu coook yaramaz bıttım valla ALLAH eltıme sabır versınn...duruda gunduz yaptı o dedıgımı yatırdım baktım ıkı dakka sonra ınmıs besıgınden odaya gelıyor...off.. hala muallaktayımm...ıns dusundugum gıbı degıldır....

sümeyye gecmıs olsun canımm...atom kadınn olcan desene yıne...hayırdır kutlamamı yaptınız ıkı gun ard arda geldıler sıze yemege...:44:

Sünnet hediyeleri fazla olunca üzerine yemek ısmarladık dedik ozaman pide az oldu.....:27: C.tesi mahallede düğün vardı gelin dedik.pazarda eşim balık aldı onları davet ettik..

günaydın herkese...
gülcanım çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın paşanla şu lanet gribi..valla orunma kısmına bizde eşim baktığından ben rahatım çok şükür.. iğneyle hapla falan uğraşmıyorum...
sümeyyecim geçmiş olsun canım baktı dr radyasyon azadı vucütta tekrar verecek sanırım.. son olur inşallah kurtulursun şu tedaviden.. haftasonuda bol bol kaynanacığınla özlm giderdin anlaşılan :))))

aylinim sen yinede bir iki hafta falan uykularında takip et kuzuyu ondan sonrada dr başvur.. hatta online cevap veren drlar var onlara mail atsan sana az çok birşeyler söylerler sanırım..inşallah geçicidir...

bende hafta sonu temizlik yaptım hava da yağmurluydu evde takıldık çekirdek ailecek.. bol bol badişle oynadık eşimlede film izledik güzel geçti ...

bende dun balık aldım hamsiii....hamsı tavasında yaptım ohh miss gibi...eltimler bizdeydi...bende annemle babamı cagırdım yedık...ohh...

bizde dün sadece badişe balık yaptık.. malum hanım etten balıktan aşağı yemek beğenmiyor bizimde kuru fasulyemiz vardı ona talim ettik...

biz balık aldık eşim annemlere gidelim dedi bende ayıp olur emri vaki gibi sen bize davet et dün geldiler bugünde siz bize gelin derler dedim.eşim aradı çağırdı onlarda tmm dediler biz evimi toplasak yemeği mi yapsak şaşırdık.ama aradan çıktı işte.eltimlerde kayseriye gezmeye gittiler...sonrda paramız yok demezlermi.. :43: neredeyse biz ağlayacaz paraları yok diye

duruda her balığı yer...sade makarnayı sever pılav ayran...patates kızartması kofte...bunlar en sevdıklerı...brokolıde yer...uzerıne yoğurt ama bı yerden duydum yesıl sebzelerı...yogurtle yemek ısı degılmıs besın degerlerı olurmus...

Eymende balık iyi edi aam oturup yemiyor oyunlarla bak bunu ababnnenin tabağından kaçırdım hemen hammmm yap diyoruz milletin tabağından çala çala yedik... :)) ama görümcemin kızı hiç yemedi onu görünce yesinde nasıl yerse yesin diyoruz

sumeyye sızınkılerde bı alem ...haa bızımkıler gıbı teklıf var ısrar yok onlara...bı kere soylerız hemn tamam derler...
ev işlerine çözüm buldum ben artık alıstım yaa iş olunca sinir geliyor...sabahları erkan kalkıyorum..bazende yatmadan önce toparlıyorum işten gelincede yemek varsa çamaşır yapıyorumm..ütü haftada bir çook şükür çat kapı gelen olunca içim rahat ...uykumdan feragat edıyorum...napıyımm:50:

Bende allahtan temizlik yapmıştım ama eymenin oyuncakları hep ortada onalrda torunlarının huyunu biliyorlar nasılsa..cumada kayınvalidem görümcemde geldi kayseriye yani 3 gün kayınvalidemle görüştük yüksek doz aldım anlaaycağın

ahh şu yemek dertleri geçsede rahatlasak ya... ne pişireceğimi şaşrıyorum Bade hanıma ne yiyeceği hiç belli olmuoyr çünkü..aç tok idare ediyoruz baklaım..
evet aylincim dediğin gibi uykudan feragat etmeyince toparlanamıyor insan.. bnede geceleri yada gündüz evdeysem badenin uykusunda yapıyorum ama bu hafta ütüyü salladım hiç canım istemedi hafta ii yapıcam fırsatım olursa...

C.tesi gündüz eymen uyudu heryeri çektim sildim akşamınada kayınvalidemler geldi yine battı pazar bir kez daha sildim. Akşamına yine battı .:53: Bu hafta full gezmelere gidecemmmm evde kimse olmazsa çat kapı gelen olmaz :52:

:59:selam kizlar
o ac kusdan bizim evdede var hic belli olmuyor ne yiyecegi icecegi güdük sipamin...
gulcan canim cok gecmis olsun
aylinnnnnnnnnnnnnnnnnn ve sumeyyyeeeeeeeeeeeeeeeee bi daha olmasinnnnnn:59::59:
bulan var bulamayan var o citir kitir mis kokulu hamsiyiiiiiii ama yaaaaa:56::56::56::56::56::59:

kizlar bebislerinizin 2 yas kg ve boylari nasil kocaman oldular yaaaa masallah 2 yil once nasillardi zaman cabuk geciyorrrrrrrr
cabuk sizlerde kaza yapin kizlarrrrrrrr
ben 3.kazayi bile dusunuyorummmmmmmm:78::78::78::78::78::78::82::82::82::82::82::82:

haklısın demetcımmm cook ozur dılıyorumm.....bı daha olmaz hamsı ne ye oda ne???:69:
canım bızımkı hala 9.bucuk 10a yaklasıyor yavas yavas...boyunu bılmıyorum ama uzun dıyor doktor...

kaza olayına gelınce....su kısı atlatalım dıyorum yaa bızımkıde az daha dıllensın derdını anlatsın....tuvalet egıtımını gorsun bakalım kısmet ama 3.5 -4 yas tan fazla vermıcem aralarını...calısıyorum ben yaa demet gaza getırmee benııı.....:78::77::49::49::49:

Son düzenleme:
Back