Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo maşallah demet az kalmış kocaman olmuş güzel meleğin.. bende pek hevesle toklar falan almıştım Badeye halada alıyorum ama saçını benim dışımda herkese yaptırıyor sıpa.. hevesim kursağımda kaldı anlayacan.. ben bir tokayı bile zor takıyorum ama bakıcısı maşallah çeşit çeşit örüyor topluyor ona hiç gıkı çıkmıyor cadının.. erdenayada aferin şimdiden abi olmuş ne güzel.. inşallah doğum sonrasıda böyle gider de zorlanmazsın..ben yeni bir bebek ve Badeyi düşünemiyorum bile.. çok kıskanç ben onun yanında bebek bile sevemiyorum..
ayy sümeyye kız çok tembelsin anacım..kız yaptırsa keşke neler neler yaparım onun saçlarına ben ama yaptırmıyor sıpam...bencede yollamasın görümcen hastanede ne işi var çocuğun ..
demek erkek çocukları daha kolay kabulleniyormuş bak bunu bilmiyordum..Bade kardeş konusunda bizi çok zorlayacak gibi ama daha ikinciye çok var...
evet valla ne çoraplarının süsü bitiyor ne elbiseleri ne tokları ne kazakları ne etekleri.. erkek çocuğuna benzemez valla masraflı kız çocukları ama çok tatalı oluyor giyinip süslendiklerinde sıpalar.. gönlünce olur inşallah...güzel güzel süslersin kızını.
valla ben dayanamıyorum vicdan azabı çekiyorum ben evdeyken eymen yanımda olmayınca sanki ihmal ediyormuşum gibi
ya doğrusu beni çokta ilgilendirmiyor kayınvalidemle görümcem arasındaki bir durum ama birde akşam eymen hiç kızı rahat bırakmadı şöyle yaptı böyle yaptı deyince sinirleniyorum sende kızı götürmeseydin diyesim gelyor sonrada amannnnnnnnnnnnn deyip geçiyorum