2009 Eylül Anneleri

aman iyi bari nazan korkutma bizi..
aylincim sana da şimdiden iyi tatiller..inşallah durunun durumu geçicidir. öpüldünnn

yarın kayseriye hastaneye gideceğim kontroller için ama benimki guatr kontrolü..kaynanamda gelecek bizimle oda göze gidecek ben ona dedim kaynanann gözleri az göreni makbuldür dedim..

ohh kaynanayla hastane keyfi yapacaksın yani.. kontrollerin iyi çıkar inşallah..

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60: harikasin summeyye dogru demissin
husniyecim 32.haftamiz bitmek uzere...
ayy cok simarik yaaa hepimizden biseyler almis cok tatliydi ve cok heyecanliyim simdiden saclarina takacagimiz tokalrin hayalini kuruyoruz:37::37:
abiside kisacik bir etek aldi dun magzadan kadese kadese diye cok anlayisli yavrum ama ona gelen hediyeleri once o acmak ve denemke istiyor:32::32:

aylincim suan bizim bebislere 12 saat uyku yeterli gunduz uykusuda 1 sefer yeterli insallah dedigin gibi degildir dr gotur hemen canim...

oo maşallah demet az kalmış kocaman olmuş güzel meleğin.. bende pek hevesle toklar falan almıştım Badeye halada alıyorum ama saçını benim dışımda herkese yaptırıyor sıpa.. hevesim kursağımda kaldı anlayacan.. ben bir tokayı bile zor takıyorum ama bakıcısı maşallah çeşit çeşit örüyor topluyor ona hiç gıkı çıkmıyor cadının.. erdenayada aferin şimdiden abi olmuş ne güzel.. inşallah doğum sonrasıda böyle gider de zorlanmazsın..ben yeni bir bebek ve Badeyi düşünemiyorum bile.. çok kıskanç ben onun yanında bebek bile sevemiyorum..

işte bu yüzden kız çocuğum olmaz benim gibime geliyor ayyyy hiç uğraşamam saçıydı tokasıydı görümcemin bile kızının saçlarını gördükçe canım sıkılıyor kestirin diyorum..umarım yarın görümcem kızını kayınvalidemle göndermez yada görümcemde gelirmi acaba bilmiyorum çünkü biz alışverişe gidecez...

oo maşallah demet az kalmış kocaman olmuş güzel meleğin.. bende pek hevesle toklar falan almıştım Badeye halada alıyorum ama saçını benim dışımda herkese yaptırıyor sıpa.. hevesim kursağımda kaldı anlayacan.. ben bir tokayı bile zor takıyorum ama bakıcısı maşallah çeşit çeşit örüyor topluyor ona hiç gıkı çıkmıyor cadının.. erdenayada aferin şimdiden abi olmuş ne güzel.. inşallah doğum sonrasıda böyle gider de zorlanmazsın..ben yeni bir bebek ve Badeyi düşünemiyorum bile.. çok kıskanç ben onun yanında bebek bile sevemiyorum..

canim kiz cocuklari cok kiskanc oluyormus
baana burdaki aile danismanimizda soyledi erdenay cok anlayisli bir cocuk ve sansina ilkin erkek dedi onlar daha cabuk kabulleniyormus kardesi ama kizlar oyle degil cunku kizlar aileye daha bagli olduklari icin...
ewet zaman az kaldikca erdenayda bana coik duskun oldu benimle yatiyor yaklasik 2ay olacak annem dittme kolla yatttim diyor gecede kalkip askiiim diyip opuyor sonra tekrar yatiyor oda beni mest ediyor yaaaaaaaaaa....

way way cadiya bak insallah benimki bana yaptirir yaaa arkasi tullu killotlu coraplardan aldim hep heveslenirdim allahima sukur bizede nasip etti kiz evladiii...

ayy sümeyye kız çok tembelsin anacım..kız yaptırsa keşke neler neler yaparım onun saçlarına ben ama yaptırmıyor sıpam...bencede yollamasın görümcen hastanede ne işi var çocuğun ..
demek erkek çocukları daha kolay kabulleniyormuş bak bunu bilmiyordum..Bade kardeş konusunda bizi çok zorlayacak gibi ama daha ikinciye çok var...
evet valla ne çoraplarının süsü bitiyor ne elbiseleri ne tokları ne kazakları ne etekleri.. erkek çocuğuna benzemez valla masraflı kız çocukları ama çok tatalı oluyor giyinip süslendiklerinde sıpalar.. gönlünce olur inşallah...güzel güzel süslersin kızını.

ah ben ayrıntıcı bir insan değilim erkekler çocuklara al güzel bir kazak pantolon üzerinede sweettt ohh oldu bitti...ben hiç kızım olacakmış gibime gelmiyor...
görümcem gönderirse hiç şaşırmam çünkü dün iş çıkışı eymeni almaya gittim görümcem evde çocuklar kayınvalidemle bahçeye gitmiş.

sümeyye valla senin görümcende bir garip.. çocuğuma ben bakmamayımda kim bakarsa baksın şeklinde düşünüyor sanırım..

valla ben dayanamıyorum vicdan azabı çekiyorum ben evdeyken eymen yanımda olmayınca sanki ihmal ediyormuşum gibi

ayy sümeyye kız çok tembelsin anacım..kız yaptırsa keşke neler neler yaparım onun saçlarına ben ama yaptırmıyor sıpam...bencede yollamasın görümcen hastanede ne işi var çocuğun ..
demek erkek çocukları daha kolay kabulleniyormuş bak bunu bilmiyordum..Bade kardeş konusunda bizi çok zorlayacak gibi ama daha ikinciye çok var...
evet valla ne çoraplarının süsü bitiyor ne elbiseleri ne tokları ne kazakları ne etekleri.. erkek çocuğuna benzemez valla masraflı kız çocukları ama çok tatalı oluyor giyinip süslendiklerinde sıpalar.. gönlünce olur inşallah...güzel güzel süslersin kızını.

amin insallah canim ya cocuklarin arasindada fazla yas iyi olmuyor ona gore ayarla canim veyada kazaci olllllll:)))))))))))))))))))))
valla ben dayanamıyorum vicdan azabı çekiyorum ben evdeyken eymen yanımda olmayınca sanki ihmal ediyormuşum gibi

canim kisiden kisiye degisir oda ben biraz daha dinleneyim dusuncesindedir veyada hep ben bakiyorum babasi haftada 1goruyor herseyiini ben cekiyorum dusunceside olabilir
insanlari anlamak zorrrrrrrrrrrrr

sumeyye bende oyle dusunuyordum canim sanki hep oglum olacakmis gibi ama yuce rabbim kiz evladinida nasip etti.

ya doğrusu beni çokta ilgilendirmiyor kayınvalidemle görümcem arasındaki bir durum ama birde akşam eymen hiç kızı rahat bırakmadı şöyle yaptı böyle yaptı deyince sinirleniyorum sende kızı götürmeseydin diyesim gelyor sonrada amannnnnnnnnnnnn deyip geçiyorum

ya doğrusu beni çokta ilgilendirmiyor kayınvalidemle görümcem arasındaki bir durum ama birde akşam eymen hiç kızı rahat bırakmadı şöyle yaptı böyle yaptı deyince sinirleniyorum sende kızı götürmeseydin diyesim gelyor sonrada amannnnnnnnnnnnn deyip geçiyorum

canim neden soylemiyorsun kizi goturmeseydin degilde evde kimse yokmuydu biraksaydin birini diyebilirsin bosver torunlari bakacak tabi simarik olucak erkk dediginde biraz

desem bi türlü demesem bi türlü ama herakşam 1 saat eymenin yaramzlıklarını dinliyorum bakıcıya verelim diyince ben bakarım diyor..tmm eymen çok yaramaz biliyorum ama evde 3 kişisiniz neyse yinede Alalh razı olsun aklım evde kalmıyor 3 yaşına gelince inşllh kreşe verecem

ben daha bir gece ayrı yatmadım oğlumdan ben nereye o oraya evdeyim müsaitim kimseye zorda kalmadıkça emanette etmem niye yük ediyim 1-2 saat bakarmısın demeye bile zorlanıyorum anneme anca uyuyunca bırakıyorum hele artık bu kadar hareketlilerken kimseyi yormanın gereği yok ben anne olmak böyle diye düşünüyorum uykusunu yemeğini her anını sen düşünüceksin mecburuz buna

negüzel keşke bende her anında yanında olsam ama keyfi bırakmıyorum en azından vicdanım rahat

Back