Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
egemen nmezle oldu burnu akıyo ve biraz kırık gibi ilaç vermiyorum şimdilik atlatırız inş.
slmlar tatil bitti yine kürkçü dükkanındayız...
günaydın hanımlar kreş ve bakıcı olayını erteledik biz hamileleliğim dolayısıyla seneye diyodum yarım gün kreş parayı denkleştirirsek ama yeni kardeş gelince çocuğu evden çıkarmak psikolojisi için iyi olmuyomuş o geldi beni istemiyolar diye düşünürmüş
kız aylin valla üzüzldüm yazık gitti paralar.. kaç seansın kalmıştı bari ...
bende seneye vermek istiyorum evde çok sıkılıyor arkadaş istiyor sürekli ama erken kalkacak orda yemeğini yiyebilir mi diye şimdiden de düşünmeye başladım .. bakıcımız da çok iyiy ama nereye kadar yetecek çocuk arkadaş istiyor.. balkondan dışarı bakıyor çocuklar var mı diye varsa hemen aşağı inelim mi diye tutturuyor kuzum..
bu arada kardeş çalışmaları başladı desene... ben hala niyetim yokdört beş yaşını bekleyecem sanırım...
bakıcımız sadece görümcem nöbetçi olduğu zamanlarda bakıyor ama aklım rahat geçen yıl kayınvalidemin evine gelen bakıcı eymen alışık yani...gelecek yıl bizde kreş düşünüyoruz hatta akşam eşimle çocuk muhabebti bile yaptık akzara hamile olursam nelr olur diye yaptığımız planlar mantıklı geldi yanlışklıkla kazamı yapsam