2009 Eylül Anneleri

egemen nmezle oldu burnu akıyo ve biraz kırık gibi ilaç vermiyorum şimdilik atlatırız inş.

çook geçmiş olsun ...ben 2.günü devam ederse aferin yada peditus veriyorum...

slmlar tatil bitti yine kürkçü dükkanındayız...

selam canımm gec geldın bugun bende yogundum malum kurkcu dukkanın pazartesı musterısı bol oluyor...neyse cıktım ben hepınızı optumm..byee...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün eymen bakıcısına gitti kayınvalidem dün bayaaa aşikayet edince bizde kadın azıcık dinlensik dedik haa verecez dediğimizde yokk oğlum güzel güzel oynuyor ben bakarım diyor ama daha çözemedik içinden neler geçtiğini.git derkenmi samimi kal derkenmi

selam güzel hatunlar..
sümeyyecim eymene kolay gelsin umarım sever yeni bakıcısını.. senin kaynanada gelin misali hem bakarım hem söylenirim diyor..ama yinede kolay değil iki çocuğa bakmak arada dinlensin tabi

bu arada seneye kreşe göndermeyi düşünüyor musun.. ben yollamak istiyorum ama bir yandan da kararsızım hala napsam ki yaa...

kızlar merhaba...sinirlerim bozuk...epilasyona gittiğim yer iflas etmiş...şimdi telefonlarımızı açmıyorlar...yani anlıcanız bu iş bitiş garantiliydi..1000 tl gitti yazıklar olsun...kel aynak gibi kaldım burda..napalım hayırlısı artık...bende karınca yumurtası yagını denıcem bıde belkı onda fayda gorurum..

sumeyye sen bakıcımı tuttun kızz..hayırlısı olsun...ınsallah ıyı bakar senın puştaa....bızım trakyalılar puşt derde kucuk erkek veletlere....
husnıye sende hosgeldın canımm...bende seneye krese vermeyı dusunuyorum bakalım annemde dıyor barı yarım gun gonder ben bakarım kızıma dıyor ....yenı bı kardesı gelırse zaten ben bakıcam kızımaa...:66:

günaydın hanımlar kreş ve bakıcı olayını erteledik biz hamileleliğim dolayısıyla seneye diyodum yarım gün kreş parayı denkleştirirsek ama yeni kardeş gelince çocuğu evden çıkarmak psikolojisi için iyi olmuyomuş o geldi beni istemiyolar diye düşünürmüş

kız aylin valla üzüzldüm yazık gitti paralar.. kaç seansın kalmıştı bari ...

bende seneye vermek istiyorum evde çok sıkılıyor arkadaş istiyor sürekli ama erken kalkacak orda yemeğini yiyebilir mi diye şimdiden de düşünmeye başladım .. bakıcımız da çok iyiy ama nereye kadar yetecek çocuk arkadaş istiyor.. balkondan dışarı bakıyor çocuklar var mı diye varsa hemen aşağı inelim mi diye tutturuyor kuzum..
bu arada kardeş çalışmaları başladı desene... ben hala niyetim yokdört beş yaşını bekleyecem sanırım...

günaydın hanımlar kreş ve bakıcı olayını erteledik biz hamileleliğim dolayısıyla seneye diyodum yarım gün kreş parayı denkleştirirsek ama yeni kardeş gelince çocuğu evden çıkarmak psikolojisi için iyi olmuyomuş o geldi beni istemiyolar diye düşünürmüş

evet canımm bencede ıyı dusunmussun...bende olsam oyle dusunurdum yenısı geldı benım pabucum dama atıldı dıye...bende o yuzden dıyorum kardes yapayım su bızım kıza kardes yapalım sıncık degılde ılerleyen zanalarda...sonra ben evdeyken ıkısınede bakayım sonra ben ıse baslayınca duruyu okula ıkıncısıde ALLAHA emanet...:26::44:

kız aylin valla üzüzldüm yazık gitti paralar.. kaç seansın kalmıştı bari ...

bende seneye vermek istiyorum evde çok sıkılıyor arkadaş istiyor sürekli ama erken kalkacak orda yemeğini yiyebilir mi diye şimdiden de düşünmeye başladım .. bakıcımız da çok iyiy ama nereye kadar yetecek çocuk arkadaş istiyor.. balkondan dışarı bakıyor çocuklar var mı diye varsa hemen aşağı inelim mi diye tutturuyor kuzum..
bu arada kardeş çalışmaları başladı desene... ben hala niyetim yokdört beş yaşını bekleyecem sanırım...

öyle valla kaldım boyle neysekı karınca yumurta yağı varmıs...bıde onu denıcem..yanı bıtıs garantılıydı ...seans olarak bılemıcem..hayırlısı yaa bundada vardır bır hayır dıyorumm...

kardes nıyetıne gırdık...esım dedı sen he de ben her zmaan hazırım zevkle dedıı...:23:calısmalara baslarsak zaten duyuru yaparım burda..varmı bana arkadas sumeyyee...hııı...ne dersın..:23::80:

bakıcımız sadece görümcem nöbetçi olduğu zamanlarda bakıyor ama aklım rahat geçen yıl kayınvalidemin evine gelen bakıcı eymen alışık yani...gelecek yıl bizde kreş düşünüyoruz hatta akşam eşimle çocuk muhabebti bile yaptık akzara hamile olursam nelr olur diye yaptığımız planlar mantıklı geldi yanlışklıkla kazamı yapsam

bakıcımız sadece görümcem nöbetçi olduğu zamanlarda bakıyor ama aklım rahat geçen yıl kayınvalidemin evine gelen bakıcı eymen alışık yani...gelecek yıl bizde kreş düşünüyoruz hatta akşam eşimle çocuk muhabebti bile yaptık akzara hamile olursam nelr olur diye yaptığımız planlar mantıklı geldi yanlışklıkla kazamı yapsam

yap yap nolur yap sumeyye hade kızz...sen kız yap ben oglan...:66:şaka şaka ALLAH HAYIRLI EVLAT SAGLIKLI EVLAT VERSIN...bızde dun aksam yaptık dedım epılasyon bıtsın yaparız dıyorduk epıde boyle olunca esım dıyor yapalımda cıksın aradan...manyak dedım dur suan hazır hıssetmıyorum yavas yavas dedımm naz yaptım yane meraklı gıbı gorunmeyım ...bende kımseye demıcem dıcem esımın ayagı kaydı kazaya sebeb oldu....:23:veee sonuc...:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ohh kızlar haydee bakalım kaza mevsimi açılsın...çocuk mevsimi demiyorum gördüğüm kadarıyla kaza mevsimi başlayacak.. istemiyoruz diye kandırın adamları sonra kaza olsun demi.. valla az değilsiniz ....

aylin karınca yağlarının sahtesi çok oluyormuş onlara dikkat et canım..anladığım kadarıyla herkeste seneye kreş düşünüyor ehh rahatladım azcık..
nazancım dediğin gibi kreş ve okul dönemlerinin ikinci çocukla denk zamana gelmesi sorun oluyormuş.. istenmiyorum gibi düşünüyomuş kuzucuklar... dikkat etmek lazım

yokk benim koca istemiyor çocuk garibim oda anasını düşünüyor.bende ikincisi yaramz olmaz belki bu size çekmiş ikinci bana çekerse ağır sessiz sakin olur dedim :60:
kreş ciddi ciddi düşünüyorum lakin tuvalet eğitimi şart seneye kadar öğrenir elbette bizim buradaki kreş 8-5 450 tl bu sene ama güzel bir yer

benim eşimde pek istemiyor biraz daha büyüsün istiyor.. genelde öyle derler biri yaramazsa diğeri sakin olurmuş biz yaramazları atlattık inşallah ikinciler sakin olur.. yoksa yanarız valla..
bende düşünüyorum kreşi bu seneki durumuna da bakıcam .. tuvalet eğitimini o vakte kadar hallederiz sanırım seneye iyice büyümüş olurlar. burda da fiyatlar öyle 400-600 arasında tam gün yaza hepsini gezerim na göre karar verrim artık.. hep evde bakıldığından dışarda bakılması garip geliyor bana.. ama onun için en iyisi bu sanırım..

bizim burada 1 tane buldum. özel okulun anaokulu kreşe giderse ilkokulada o özel okula gönderince indirim oluyormuş..ama iyi bakılıyormuş kırşehirin en lüks kreşi sonuçta başkada yok galiba..

oyy oyy eymenimiz özel okullarada mı gidecek.inşallah bakalım okula başladıkları günleride görürüz.. burda seçenek çok hem özel kreşler hemde devlet kreşleri var seçip beğeneceğim bir tane.. iyice gezerim içlerini sınıfları falan ondan sonra karar veririm artık..

özel okul bilmiyorumki şimdiden erken mahallemizdeki devlet okuluda güzel görümcemde ilkokula birlikte gitsinler birbirlerine destek olur diyor..aman ben istemem kıyas etmesinler aynı okula gidince.

Back