2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar egemen callıou izliyo bayılıyo ona inşallah iyileşir bebek saçlarımı boyatmak istiyorum ama karar veremedim egemende boyatmamıştım şimdi e beklesem mi acaba daha 5,5 ay var

eymende akşam 10.30 gibi yatıyor sabah mecburen 7 de ayakta haftasonda 8 gibi kalkıyor.ama gündüz uykusu iyiydir 2-3 saat uyuyor. aman gündüz uyusun babannesini üzmesinde ben gece bakarım ona.
doğum günü olayına gelincede geçen akyınvalidemde atanın doğum günü ne zaman şöyle hep beraber kutlayalım demişti.bende 30 yıl sizinle kutladı bundan sonra benimle dedim.güldük falan ama :26:

selam kızlar nasılsınız arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum

Benim kalbiminde pazar günü doğum günü 2 yaşımız geldi teyzoşları

yarın annemin d.günü ufak bişey alıcam ama karar veremedim yarın ablam kardeşim buluruz bişey eşimin ailesinde dgünü kutlaması yok bilmezler bile eşimin dgününü ben pasta alırım yada yaparım onlara ikram edince anlarlar k.pederim biraz bozuluyo kutlamayın gavurişi diyo ama ben yumuşatıyorum :))

demet-bahar-nazan çok tşk.ederim iyi dilekleriniz bu bir sınav hayrlısı ile buda atlattılcak.

saniye maşalllah senaya ablalarımızda kendisi, bileklik alabilirsin hem kalıcı olur saklanır yada kız çocukları harika bebekler var aklıma ılk gelenler bunlar

Son düzenleme:
kızlarr merhaba 1 gün yoktum yokluğumu farkeden olmadı hiçç nedense....neyse forum takipten bı konuya gırdım gırmez olaydım ceza aldımm....1 gun gıremedımm yaa...ilk kez boyle bısey geldı basıma...neysekı konu fake cıktı benım cabalarım bosa gıtmemıs oldu herneyse bundan sonra sıvrı dılımı tutmayı ogrenıcemm..daha dıkkatlı olucam sızden 1 gunde olsa ayrılmak koydu bana...ayy pardon koydu derken ...uzuldum yanı sızden ayrılığa dayanamadımm...

günaydın forumda böyle birşeyde varmış he yeni duyuyorum aylin ayrılamayız topiğimiz var vazgeçemeyiz biz bebişlerimiz var ocak kalmaz bence bu veled abisi 38 haftada doğmuşru ama aralıkta doğsun istemiyorum o kadar acele etmez umarım ben aralık doğumluyum hep problem oluyo

hayırlısı olsun bebeğimm...ben doktor n...a var reklam olasında dilim yandı bı kere onun sıtesınden bakarım hep.... dogru cıkar yanı...yaş konusunda sıkıntı oluyor ...sende be kızım azcık daha kazayı erteleyemedın yanı pess..

biliyorum canım egmendede oradan takip ediyodum hafta hafta fakat ay hesabım şaştı azcık şimdi 4 aylık diyorum bende hafta hesabını herkes anlamıyo bayağı büyümüş kuzucum bakıyorum artık büyümeye başlıyo gelişim tamamlanmış gibi çok şükür

ne güzel işte bak...allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde....eşimin akrabası var gecen sene kocaya kactı neyse 3 ay sonrada hamıle kalmıs doktora gıtmıs ama test falan yaptırmamıs herhalde neyse cocuk erken dogdu 1 ay onceden kızn bobreklerınde rahatsızlığı vramıs neyse gecen bı duyarımkı cocuk down sendromlu ...cocugu ılk gordugumde aklıma geldı ama konduramadım cunku bebekler ılk dogdugunda benzıyorlar ya durudada benzetmıstım ne kadar korkmustum yaa..
O yuzden dıyorum rabbım hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın ...kız erkek farketmıyor...saglıklı hayırlı evlat olsunlar...

günaydın kızlar

küçük bebişlerimiz hayırlısıyla gelsinler bende istiyorum ama korkuyorum 2 çocukla işe gelmek kabus gibi olur herhalde ördek aile sıraya gireriz artık :) ama kısmetse 2 sene sonra bende istiyorum bir tane bıcırık daha

hg saniye ....hayırlısı olsunn..bakıcı hazırsa yap seneye gıtsın yaa....ne iş yapıyordun sen???

gunaydin kizlar
nasilsiniz
insallah hersey yolundadir
kizlar yaa bebisimi oyun grubuna birakdim geldim ama yavrum arkamdan cok agladi anne biakmaaaaa anne biakmaaaa sonrada almancada soyledi kadin kucagimdan aldi erdenayi ciglik cigliga sizde gidin dedi bana ya tum gun birde yavrumu nasil merak ediyorum gitmeside gerek dil yonunden ve benden biraz ayrilmasi gerek offffffffffffffffffff
aklim hep kuzumda birsurude yapilcak is varrrrrrrrr

hg demetcimmm biz ne yapalımmm peki hergün ağlamaması için bin dereden su getiriyoruz...sen şanslısın bak onun iyiliği için bırakıyorsun bizim gibi mecburiyetten değil...işlere daldınmı unutursun canımmm ...üzülmee...ilerde ne yapıcaz düşünsene okumak ıstıcekler kımbılır hangı sehırlere okumaya gıdıcekler...hep aklımız onlarda kalıcak....bugunlerın kıymetını bılmelıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…