hg demetcimmm biz ne yapalımmm peki hergün ağlamaması için bin dereden su getiriyoruz...sen şanslısın bak onun iyiliği için bırakıyorsun bizim gibi mecburiyetten değil...işlere daldınmı unutursun canımmm ...üzülmee...ilerde ne yapıcaz düşünsene okumak ıstıcekler kımbılır hangı sehırlere okumaya gıdıcekler...hep aklımız onlarda kalıcak....bugunlerın kıymetını bılmelıyız...
allah iuyilik versin cnim sonunda ya 2ay kaldilar sanki hiiiiiiiidesene kıskanclık krızlerı baslamıs...ALLAH kolaylık versın...ıyıyım be canımm sen nasılsınn...duruyu sımdı anneme bıraktık kayınvalıdemler coook sukur carsamba gıdıyor...kızımızın dogum gunu bellı dimi aralık kaçta olucak hayırlısıyla...
allah iuyilik versin cnim sonunda ya 2ay kaldilar sanki hiiiiiiii
canim satta gore 4 aralik drye gore kasim sonu 29kasim demisdi ama saglikli olsunda tarihleri onemli degil benim icin babisinden aliskinim ge gelmelereee
darisi sana aylincim dusunuyorsan tam zamani 4-5yas arasindaki cocuklar daha cok kiskaniyor ve anlasamiyorlar haberin olsunnnnn.....
duruya hamıle kaldıgımda sat 29 kasımdı benımm....hayırlısı bakalım ALLAHIN izniyle sağ salım kazasız belasız dogurda kızz...seda sayan gıbı çatır çatır dogur dıcemde sezeryandı herhalde senın...canımm benım tek engelım kaldı epılasyon su epılasyon bıtsın 2012 yıl ıcınde ınsallah dusunuyorumm...
yok kizzzzzz catir catir normal dogum yaptim zaten topikdebenle beraber 4 kisi normal dogum yaptik gerisi hep sezeryanciydilarrrrrr
bunuda normal yapicam allah nasip kismet ederse suda dogum yapicam erdenayda suya girdim ama dogumu disarda yaptim bunda suda yapicammmmmmm
gunaydinlarrrrrrrrrrrr
aylincim ewet su cok rahatlatiyor jakuzinin icine giriyorsun masaj halkalarinida aciyolrlar iyi geliyor esinde girebiliyor istersen suya. ben istememisdim disardan bana sadece destek olmusdu ellimden tutarak ama dogumun her aninda yanimdaydiiii
ooo süper yaa....benımkı kan gorse bayılanlardan...kendısıde ıstemez zaten...ama suda doğum çook rahattır umarımmm....neyse kısmetse bıze yıne çatır çatır çatala yatmak düşer....
öff öff pöffffff öğrenci işlerindeki ve personelde ki arkadaş yıllık izne gitti ve joker eleman ben devreye girdim dün 5 dk oturamadım bugünde öğrenci işlerindeki bilg.çöktüde az rahatladım..
eymen çok huysuz 2 yaş sendromumu nedir devamlı bağırıyor.sadece caliou sakinleştirebiliyor.cd sini aldım döne döne izliyoruz artık kel görmek istemiyorum...
aaaa hem ramazan hem hamileyim hem sendrom hem adamı oruç vurmuş bana hırlıyo nedir bu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?