2009 Eylül Anneleri

haklisin sekerim ama suan bize ihtiyaclari var birde gobegim cikdigi icin erdenay dahada dusdu bana yoksa oyun grubuna bayiliyorduuu.
nasilsin seker
duru nasil
duruya kim bakiyorrr

desene kıskanclık krızlerı baslamıs...ALLAH kolaylık versın...ıyıyım be canımm sen nasılsınn...duruyu sımdı anneme bıraktık kayınvalıdemler coook sukur carsamba gıdıyor...kızımızın dogum gunu bellı dimi aralık kaçta olucak hayırlısıyla...

allah iuyilik versin cnim sonunda ya 2ay kaldilar sanki hiiiiiiii
canim satta gore 4 aralik drye gore kasim sonu 29kasim demisdi ama saglikli olsunda tarihleri onemli degil benim icin babisinden aliskinim ge gelmelereee
darisi sana aylincim dusunuyorsan tam zamani 4-5yas arasindaki cocuklar daha cok kiskaniyor ve anlasamiyorlar haberin olsunnnnn.....

duruya hamıle kaldıgımda sat 29 kasımdı benımm....hayırlısı bakalım ALLAHIN izniyle sağ salım kazasız belasız dogurda kızz...seda sayan gıbı çatır çatır dogur dıcemde sezeryandı herhalde senın...canımm benım tek engelım kaldı epılasyon su epılasyon bıtsın 2012 yıl ıcınde ınsallah dusunuyorumm...

yok kizzzzzz catir catir normal dogum yaptim zaten topikdebenle beraber 4 kisi normal dogum yaptik gerisi hep sezeryanciydilarrrrrr
bunuda normal yapicam allah nasip kismet ederse suda dogum yapicam erdenayda suya girdim ama dogumu disarda yaptim bunda suda yapicammmmmmm

öylemi ben yanlıs hatırlıyorum ozaman...ne guzel bende normal dogum yaptım ...memnunum...suda dogum burda pek yaygın degıl sanırımm olsa bende dusunurdumm...nasıl oluyor rahatlatıyormu dahamı kolaylastırıyor...

benim fıstığım da bu sabah kreşe gitmek istemedi sarıldı ağladı göz yaşlarıyla ama ben çantasını dolaba yerleştirirken sustu bir ağlarken birde beni öpmeden gidince akşam olmuyor

gunaydinlarrrrrrrrrrrr
aylincim ewet su cok rahatlatiyor jakuzinin icine giriyorsun masaj halkalarinida aciyolrlar iyi geliyor esinde girebiliyor istersen suya. ben istememisdim disardan bana sadece destek olmusdu ellimden tutarak ama dogumun her aninda yanimdaydiiii

ooo süper yaa....benımkı kan gorse bayılanlardan...kendısıde ıstemez zaten...ama suda doğum çook rahattır umarımmm....neyse kısmetse bıze yıne çatır çatır çatala yatmak düşer....

ooo süper yaa....benımkı kan gorse bayılanlardan...kendısıde ıstemez zaten...ama suda doğum çook rahattır umarımmm....neyse kısmetse bıze yıne çatır çatır çatala yatmak düşer....

allah seni ne yapmasin hemiiiiiiiiiiiii
ya sumeyyenin isleri cok yogun artik giremiyor
yeride nasil belli cadininnnnnn

selam kızlar...
saniyecim nice yıllara canım Allah uzun ömürler versin. şu dönemdeki sıkıntılar nedeniyle ben oğluma yaşgünü hediyesi olarak Unicef'in hediye paketlerini almayı planlıyorum. çeşitli paketler yapmışlar bebeklerin ihtiyaçları için sen bütçene uygun olanı seçip bir bebeğe hediye ediyorsun ve mülteci kamplarındaki hastanelere gönderiliyor. 25-30-50 tl gibi seçenekleri var. düşündüm oğlumun herşeyi var çok şükür. yaşgününde de hediye gelecek illa ki. benim babamlar da anlamlı bir hediye düşünüyorlardı onlara da önerdim oğlum adına birkaç bebeği bir süreliğine de olsa rahatlatsak ne mutlu değil mi? hem unicef ten gelecek teşekkür mektubunu da hatıra olarak saklayacağım. oğlum için paylaşma adına, zorda olanı kayırmayı öğrenmesi adına yolgösterici olabilir.

selam hanımlar dr geliyorum temiz dedi sonuçlarım iyiymiş yani dün yoktu o yüzden bugün gittik egemende çok zorluyo bu hafta sebepsiz ağlamalar başladı geç yatıyo geç kalkıyo düzen müzen kalmadı

baharcımm harikasın...yaptığın çook doğru ve örnek bir davranış tekrar tebrik ediyorum seni...

nazancımm senın adına sevındımm şekerim..ALLAH bundan sonrasınıda iyi etsin senin ve aılen için...

sumeyyeee husnıyeee gulcannn zeyneppp nerdesınız beya kızcelerımm...

öff öff pöffffff öğrenci işlerindeki ve personelde ki arkadaş yıllık izne gitti ve joker eleman ben devreye girdim dün 5 dk oturamadım bugünde öğrenci işlerindeki bilg.çöktüde az rahatladım..
eymen çok huysuz 2 yaş sendromumu nedir devamlı bağırıyor.sadece caliou sakinleştirebiliyor.cd sini aldım döne döne izliyoruz artık kel görmek istemiyorum...

:90:sumeyye hosgeldın bacımm...senmısın ıs degıstırmek ısteyen al sana...:76zlettın kendını yaa...o sendromm bızımkındede basladı...istediği olmadıgı zaman saclarını yoluyor bagırıyor kızz sus dıyorum daha cok bagırıyor benden daha cırkef olcak sanırımm...:84:

tamam öğrenci işlerine geçmeyi istedim ama işleri öğretip gitselerdi daha iyi olacaktı. bacak kadar boyuyla ne sendromu yerim onların sendromalrını beennnnnnnnnnn

günaydın diyemedim bari iyi akşamlar diyeyim....pc çöktü bilgi işleme gitti ve değişen bişey yok tüm yazışmalarda içindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…