kızlar günaydın....sabah ilk işim sizleri görmek hemen açıyorum ondan sonra kendı sıstemımı acıyorum ...burdakıler alıstı artık aylın napıyorsun dıyorlar yınemı pembe sayfa....falan oluyorlar.....
günaydın sümeyyecimm.......nasılsın alıştın mı yeni yerine yeni görevine....
nazancımm hoşgeldin şekerim....görüşmeyeli nasılsın....bebişler nasıl....
hoşgeldin demetcimm kendi adıma iyiyim...kızımıza benden slm ....isim düşündünmü demet yaa..çiçek isimlerinden koyabilirsin bence senın adına uygun olur...fulya akasya açelya falan ....
yorma kendını canımm ya sende 2 canlısın unutmaa....kendını dusunmuyorsan pasalarını dusun...tıcaret konusunda eger daha onceden bı deneyımı yoksa zor olur ama yınede hakkınızda hayırlısı...esın ne ıs yapıyordu nazancımm...menude ne var ???
hayırlısı olsun canımm....menu guzelmış varsa dıfrızınde kırmızı bıber kozlenmıs salatasını yapabılırsın ....fazlada bısey yapma bence cunku yenmıyor...ben çalıştığım halde annemlere pek yardım edemıyorum ...sağolsun eşim bu konuda hakkını yıyemem benden once dusunur ama fazla verdıgımde de sana guvenmesınler fazla verme der...yınede verırken cekınyıorum bence onun aılesıne falan yardım edıyorsanız kendı aılenede yardım esırgeme ben calısmıyum ama vermek ıstıyorum benı kırma falan de yınede bılemem esın ne tepkı verır ...bosver takma cıcıı annee..
bence egemene uygun bişey olsun....eymen olabilir.....ben uymasını isterim ama ne bileyimm...işlerin bitmiş bak ne güzel...iftarın kabul olsun ...inşallah ....
slm kızlar öğrenci işlerine geçtim ve buradaki arkadaş cuma izne gidiyor kısa sürede işleri öğrenmem gerekli o yüzden pek bi yoğunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?