• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

bugün cumaaa yarın tatilmi değil daha büyük koşusturma iftara misafiirm var sabahtan başlarız yine temizlik yemek ...pazarda kocamın doğum günü süpriz bişeyler istiyorum ama ne yapsamki

günaydın hanımlar. sabah ilk selamı ben veriyim demiştim ama ne mümkün gemilerin biri geliyor biri gidiyor. krizmiş dolar fırlamışmış peh peh... yok anacım kriz falan suni gündem bunlar ben size diyeyim.
sümeyye eşine nice yıllara. düşünelim biraz anacım nasıl bir sürpriz yapabilirsin diye...

kolay gelsin kriz orta kesimi ve alt kesimi etkiliyor zengin kesim aynen devam...devamlı gittiğimiz pastane var önceden söylesem biz oraya gittiğimizde pasta getirseler falan çokmu liseli öğrenci tarzı olur...

gunaydin kizlar
nasilsiniz
sumeyyecim yarin benimde misafirim var seker
esinede nice yillara ben esime oglen yemegi esnasinda isyerine pasta ve cicek gondermisdim esime baya supriz olmusdu helede isyerindekilereeeee:)))))))))))))

ben bir defa normal öptüm tebrik ettim hediyesini verdim. o kadarcık gibi yaptım. sonra komşularımız tavla bahanesiyle oturmaya gelmişlerdi. birden pastayı çıkarttım. çok şaşırmıştı. o sene hamileydim yeni yeni karnım çıkıyordu. bi çift ayakkabı alıp içine babacığım bu sene yanında olamıyorum ama söz bundan sonraki her yaş gününde seninle olacağım yazmıştım. ertesi sene de o ayakkabıların da resminin olduğu ali efe ve eşimin resimleriyle süper baba müziği eşliğinde bir video hazırlayıp hediye etmiştim. çok duygulanmıştı.

günaydın herkese bana pek gün aymadı ama kağan saat 1.5 da uyudu sahura kalktım toplam 4 saat uyku +oruç+ iş nasıl geçecek bugün

hoşgeldiniz filiz, demet. Allah kolaylık versin. Ali efe de dün 5 te kalktı bir daha yatmadı. ruh gibiydim. bugün gene şükür 7 ye yirmi kala kalktık :)

hoşgeldiniz filiz, demet. Allah kolaylık versin. Ali efe de dün 5 te kalktı bir daha yatmadı. ruh gibiydim. bugün gene şükür 7 ye yirmi kala kalktık :)

hoşbulduk bu çocuklar uyumamak için neden direniyorlar bilmem zaten normalde benimki gece 11 de uyur sabah 7 e 5 kala kalkar

selam arkadaşlar
cumanınız mübarek olsun
şu mübarek günlerde hayr dualarınıza ihtiyacımız var kuzenimin oglu 10 aylık böbregine yakın bi yerde timör tespit edildi dün ameliyat oldu dua edin pataloji sonuçları temiz çıksın.....

sizin kuzular gündüz uykusunu güzel uyuyodur ozaman yagızda gündüzü iyi tamamlarsa geceden düşüyo saatleri

evet maşallah :nazar: güzel uyuyor ondan gece sapıtoyor ama hiç 1,5 a kadarda uyanık kalmamıştır. yavruya bu cuma saati allah acil şifa versin inşallah iyi çıkar

gülcancım kıyamam ben o kuzuya ya. çok üzülüyorum böyle duydukça. inş temiz çıkacaktır sonuçlar ben inanıyorum. hemencik te toparlar kuzum ALlahın izniyle. dua edicem canım.
filizcim bizim de 11 gibi uyur sabah 7 gibi de kalkar. gündüz 3 saate yekın uyuyor ama eşşek

gulcancim yavrucugun sonuclari insallah temiz cikar su mubarek ayda kalbinizi temiz tutun pozitif dusunun canim hayirlisiyla insallah aile bu gunleride atlatir temiz bir sonucla.
dualarimiz bebisle

baharrrr canimmmm 3 saatttttttt super masallah ya keske erdenayda 3 saat uyusada bende isleimi rahatca yapabilsem
dun oglen uykusuna yatirdim kucagimda 30dk dalmasini bekledim yatagina koydum.pilav ocaga koyduk arkami dondum ki erdenay yani 15dk icinde uyandi sipa toplam45dk sekerleme yapti benimde isler kaldi.cok simarik bir cocukkkkk.
normalde 22.30da uyuyor 09.00 kalkiyor
ama aksam 23.45 uyudu esekkkk hala uyuyor herne yaptiysam uyanmiyor popoyu bi otarafa bi bu tarafa atiyorrrrr

demet ben evdeyken en fazla 1,5-2 saat uyur babanemleyken uyuyor 3 saat kadıncağız da dinleniyo iyi oluyor. ali efe doğduğundan beri 1 ya da 2 kere 9 da uyanmıştır onda da gidip gidip kontrol etmişimdir ateşi falan mı var diye. sabahları çok hafif oluyor uykusu ve uyandı mı asla yatmıyor bi daha.
sen nasılsın var mı bulantı kıpırtı vs anlatsana cicim.

demet ben evdeyken en fazla 1,5-2 saat uyur babanemleyken uyuyor 3 saat kadıncağız da dinleniyo iyi oluyor. ali efe doğduğundan beri 1 ya da 2 kere 9 da uyanmıştır onda da gidip gidip kontrol etmişimdir ateşi falan mı var diye. sabahları çok hafif oluyor uykusu ve uyandı mı asla yatmıyor bi daha.

canim hersey yolunda allaha sukur sadece bel agrim var
kipirkipr teyzesi hepsinin heyecani farkli kizlar yaaaaa carsamba dr gittim ay nasil hareketler insan heyecanlaniyor ve ne buyuk bir mucize ^tasiyorum diye dusunuyor yaa
insan oglunun olusumu gercekden bir mucize yaaaaaaaaaaa

canim hersey yolunda allaha sukur sadece bel agrim var
kipirkipr teyzesi hepsinin heyecani farkli kizlar yaaaaa carsamba dr gittim ay nasil hareketler insan heyecanlaniyor ve ne buyuk bir mucize ^tasiyorum diye dusunuyor yaa
insan oglunun olusumu gercekden bir mucize yaaaaaaaaaaa

Back