2009 Eylül Anneleri

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

bugünüde atlattık şükür biraz yoğun geçiyo iftar vardı bugün ama iyi diyelim yine de havalar yine mi ısındı bana m ı öyle geliyo

ateşli gacısınn sen kızz...ondandır...şekerim gebeliğin vermiş olduğu sıkıntıdan dolayı sıcak hissedebilirsin normal pek değildi normaldi diye düşünüyorum çünkü ben hiç susamadımm...

günaydınnnnnnn sahura geç kalktık son 10 dk..bu 3.oldu ama suç eymenin 2 de kalktı neyse daha var biraz yatayım dedim yatış o yatış

günaydınnnnnnn sahura geç kalktık son 10 dk..bu 3.oldu ama suç eymenin 2 de kalktı neyse daha var biraz yatayım dedim yatış o yatış

askımmm hosgeldın ozluyoorumm senıı...arada gır yaa nolur nolurr...bızde bı kere kaldık ezan oluyordu kalktım sofrayı hazırladımm yattım bı kerede 4. 10 gece kalktımm bakalımm bızım 3.ne zaman olcak duruda ramazan basladı baslayalı hep uyanıyor 1 de 2 de delı oluyorum sut ıstıyor her kalktıgında...esımde bısey demıyor hayret ..

Son düzenleme:
günaydın benim sıpa sanki oruç tutuyor 1'den aşağı yatmıyo öğlene doğru kalkıyo allahtan eşim kayınvalidemlerle yiyo ben arada katılıyorum onlara uyanma ve uyandırma işi hep eşimin sabah kalkar gider sahura kalkar az uykuyla idare edebildiği için sık sık az az uyuyo sürekli

aylin çıldırmak üzereyim sabahtan beri bir iş var elimde bir türlü müdür beğendiremedim git değiştir gel devlet malına yazık.tek kelime değişmese ne olur sanki.artistler git gel yaptırınca kendilerini ispatladıklarını zannediyorlar.zaten açımmmm ..bugün öğlene kadar zaman hızlı geçti diğer yarısınında aynı hızla geçmesini bekliyorum
eymene bakıcı buldum sadece görümce nöbetçi olduğu zamanlarda bakacak.zaten son zamanlarda kayınvalidem çıldıracak konuma geldi.her akşam 1 saat eymenden şikayetler dinliyorum. dün eymen yemek yememiş çok sinirlenmiş. birde üzereine 3 defa kaka yapmış ..ama eve gelince çok şükür yedi içti.. ama ishal gibiydi demek yavrumun karnı ağrıyormuş...

çook fena oldum yaa basım sepet gıbı esnemekten cenem agrıdı...mıdem boss ...ALLAHIM yardım et ...yarın ızın alıcamm...onumuzdekı hafta cok yogunum mısafır cagırıcam..bu hafta sonuda öyle ne yapsam değişik menülere bi göz atımm ...

salgın var ıshal ve kusma ...annemın komsusu aılecek yatıyorlarmıs...bugunde bızım sef olmus...dıkkat et devam ederse doktora goturursunn...ALLAH kolaylık versın sanada banada tum calısanlara...

selam kızlar. geçmiş olsun. bugün ben sahura kalkmama rağmen halsizim. depodan mı yiyoruz nedir? iftarda sahurda çok az yemek yiyorum ondan herhalde düştüm 54 kiloya kadar. toparlamam lazım benim de. salgın mı varmış aylin benim adam uyku uyuyamadı dün akşam ya karnının ağrısından yazık gezdi durdu.

evet baharcımm yaa...bısey yaptınızmı nane lımon ıyı gelır bırde turk kahvesıne lımon sıkıp 1 tatlı kaşığı yediği zamanda iyi geliyor...kola ve leblebı hepsını denemısımdır hepsıde ıyı gelıyor sızlerde bılıyorsunuzdurda ben hatırlatmak ıstedımm....

selam kkzlar
nasilsiniz
hasta olanlara gecmis olsun
offffffffffff kizlar yaaa bugunlerde erdenaya cokm sinirleniyorum ya bazen poposuna yapistiriyorum icimde yaniyor ya sizinkilerde ne alem sizlerde arada toz aliyormusunuz...

hg demetcimm...bende pek sabır yok ben hem bağırıyorum hem vuruyorumm ...çook yanlış ama napıyım ...zaten çook yorgun oluyorumm...ısteklerı hıc bıtmıyor bu aralarda ıstedıgı olmadıgı zaman aglama krızıne gırıyor cıglık atıyor...

sonra cook uzuluyorum bıdaha kızmıcam dıyorumm...zaten cocuk anaya hasret dıyorumm off. off..sadece cocugma vakıt ayırmak ıstıyorum ayıramadıgımdan kendım ofkelenıyorumm..

Son düzenleme:
aylin teşekkür ederim canım. leblebiyi ve kolayı seve seve deneyecektir diğerlerini sanmıyorum :)
demet aylin kızlar ben de kızıyorum bazen bağırıyorum, eminim siz de canını acıtacak şekilde vurmuyorsunuzdur. zaten ne anlıcaklar ki şu dönemde. çok inatlaşıyorlar evet ama onlara yapma ya da hayır demek bi anlam ifade etmiyormuş. dikkatini başka yöne çekmek gerekirmiş bu sabah okudum ben de.

geçmiş olsun canımm inş iyi gelir...bide o dediğini yapalım bakalımm dikkatini bana çekiyim bari...makyaj yapınca bana dikkatli dikkatli bakıp gülüyor..içinden diyordur annemde ne güzelleşmiş böyle diyee...

bende çok sabırlı olmay çalışıyorum ama krizleri başladığı zaman eşimde çok öfkeleniyo ondan uzak tutmaya çalışıyorum birgüün dayanamayıp vuracak diye ben uyumakta direndiği için bi iki popoya hafifçe vuruyorum ama çok hassas kızdığımı anladığından acımasada çok ağlıyo geçen kollarını bacaklarını sertçe tuttum kucağımdayken hafif sıktım susmak bilmediği ona kızdığımızda vurucam dediğimde çok daha fazla ağlamaya başlıyo inat konusu çok fazla şapkayı ayakkabıyı alıyo çıkıcam diye tutturuyo yemek işini azcık aştık derken uyumakta çok zorluk çıkarıyo bu sefer kesinlikle istediği herşey olucak

demekki tek ben değilmişimm...neyse kızlar ben cıkıuorumm...yarın ızınlıyımm...optum hepinizi...hoşçakalınnn...

hani tatiş falan olayının ötesinde bebek sayılan bir çocuğa sinirlenip vurmayı anlayamam. şükür eşim de asla öyle bişey yapmaz yeltenmez bile. kızdığında ali efe baba deyip yüzünü ekşittiğinde bile dayanamayıp hemen kucağına alıyo sarılıyor. benden daha da hassas yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…