2009 Eylül Anneleri

kayınvalidem resimdeki normalde açıktır balkona falan açık çıkar ama dışarda kapanır modern kapalı diyelim yada yerine göre kapalı eşarbı daha bi rahat bağlamıştı saçları gözüküyordu aslında ama ben el attım ve kapattım karşı traf kapalı çünkü .arkada gözükende görümcem...
senin babannen nasıl oldu.dr gözüktünüzmü

görümcen karşı tarafı pek takmamış sanırım mini mini giyinmiş gibi görünüor. kucağındaki de yeğeniniz dimi. kıyamam ya ben ali efenin babasına düşkünlüğünü gördükçe bir de babamdan uzak büyüdüğümden çok üzülüyorum yıkılan yuvalar için. olan çocuklara oluyor derler ya hakkaten öyle oluyor. hep bir yanı eksik kalıyor insanın.
babaannemi daha götürmedim doktora. ne bileyim hiç içimden gitmek gelmiyor. ondan daha çok ben korkuyorum bişey olursa diye. dereotu hapı varmış onu kullananlarda çok iyi gelişmeler olmuş. bir süre ondan kullansın sonra baktırcam. belki o zaman gerek kalmaz biopsi falan ((

gelinde makyaj yok gibi bişey allah mesut etsin diyelim egemen uydu bende tatil için otel araştırıyorum hamilelik ve sıcak dolayısla işleri serdim zaten kalkıp yemek yapıcam çamaşır asıcam birde yerleri silicem hepsi beni bekliyo annemde tatilde hepten bunalıma girdim en azından meme bırakma çalışmaları iyi gidiyo buna da şükür

bahar gerçekten çok zor çocuk için de görümcem içinde düğünde herkes dans ediyor o tek akldı geride hatta ben eşime dedim ablanla dans et istersen dedim eşim kabul etmedi..herkes kuzeniyle amcasıyla dans etti . gelin fazla makyaj yapmadı ağlar diye ama hiç ağlamadılar zaten 3 yıldır konuşuyorlardı .
bahar umarım herşey güzel olur bende ilaçalrımı çok kullanmadım geçen tahlil verdim dr hemena anladıııı ve 1 ay sonra tekrar tahlil verecem olsa
nazan tatil planı var ve kocan ne tepki verdi bu ikinci çocuğa

oda çok şaşkın ama atlatıyo ilgilenmeye başladı süt için ne istiyosan alıyım falan dr gider gitmez dediki uçağa binebilirmiyiz biz balayı falan yapmadık ya uçağa hiç binmedim o daha önceki evliliğinde balayına gitmiş uçakla bana söz vermişti dr tamam dedi5,5 aylık oluyorum o zaman binebilir dedi bizi zorlıcak ama gidicez inşallah sonra ne olur bilemiyorum dedi 2 çocukla o yüzden gitmek istiyoruz ama bizim ev şuan biraz tuhaf ben eşim egemen yeni durum ortada bir başka hava estirdi

ya sümeyye büyükler bi şekilde güçlü olup hayatlarına devam ediyorlar. çocuklar çok yıpranıyor. birde babası başka şehirdeydi değil mi ha deyince gidip göremeyecek. ALlah herkesin yuvasına birlik mutluluk versin ne denir ki.
nazan hadi gözün aydın bi tatil yapın rahatlayın ailecek stresi atın gitsin anacım.

ahh bahar ah büyüdükça daha zor annem yalnız babamdan yabancı gibi bahsediyorum annemin geçim sıkıntısı yıkılan bir yuva tüm hayatı ve hayatları etkiliyo

balayı demeyin bana bende gidemedim ahhh ahhh içimde ukte ama ekim ayında antalya nasıl olur belki ekim 10 gibi gideriz o zman kredimiz bitiyor ama kasımdada kurban var memlekte gidecez tekrar kurban kesilecek ayyy ayyyy
nazan 7 aya kadar gidebiliyorsun benim bildiğim hatta benim arkadaşım son ayında binmişti uçağa görevliler sormuş 6 aylık hamileyim ama ikiz o yüzden akrnım büyük demiş

bazen biz büyüklere ne kadar kolay geliyor boşanmak hele çalışan kadınların işine ve maaşına güvenerek ufacık bişeyden dolayı boşanması daha tuhaf.evet belki çocuğumuza bakacak kuvvetimiz var ama baba sevgisi vermek de çok önemli Allah kimsenin yuvasını bozmasın şeytana uydurtmasın...

nazancım annenin de işi zormuş gerçekten canım.
sümeyye çok haklısın. kadın güçlendikçe çok daha koly görüyor boşanmayı. ha herşeye boyun eğilip her derdini çekin kimse diyemez ama evliliğin temeli değil mi sabır? eskiden bu kadar boşanma yokmuş büyüklerimiz nelere katlanmış.

selam hatunlar... sümeyye sanırım arkadaşlığımızı kk ortamında resmileştirmemişiz o yüzden göremiyom fotoları çatladım valla.. kabul et beni göreyim şu güzel eltini...:)
bizde bu sene tatil yapmadık ama didime gittik geçen apart tuttuk yeğenlerle birlikte iyi oldu.. belki eylülde memleketten dönünce yaparız birşeyler.. geröi geçen sene tatilden hasta döndükten sonra artık gözümde korkar oldu valla..
baharcım geçmiş olsun babanneciğinin nesi var.. inşallah önemili birşey değildir.

elticiğim güzellll malesefffff ahhh ahh çocuk doğursanda göreimmmm gelinliyken bizde güzeldikkkk
tatile benimde ihtiyacım var aslında aileler olmadan sadece bize ait eşim çok istiyor tek başınada yollayamam denize zaten diyor gece kulübüne gidersemdemi arkamdan gelecen tabii dedim eymeni alır gelir gece kulübüne asla yalnız bırakamm seni...

gunaydin ilk gozagrima eslik eden mukkemmel anneler harika danaciklar
hepinizi cok seviyorummmmm

demet prensesimiz hangi ay geliyor inşllh.kız başka forumlaramı takılıyon gel eylülde doğur onuda çıkma bu forumdan...

demet prensesimiz hangi ay geliyor inşllh.kız başka forumlaramı takılıyon gel eylülde doğur onuda çıkma bu forumdan...

teyzesi eylul cok erken olur prensesim icin 4 aralikda gorunuyor nasip olursa.senden nezaman duyucaz ikinci haberini ya eymen erdenaya cok benziyor biliyormusun yandan.

evet yüz yapıları benziyor ben den umarım uzun bir süre duymazsınız arabanın borcunu ödeyelim ,balayına gidelim eymende askere gidince belkiii can sıkıntısından yaparız..
4 aralık kış bebesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…