egemen doğduğunda kız 2 yaşına bastı 10 eylül doğumlu ama yok herşey kıyaslanıyo kaynanama en az 500 kere söyledim o büyük ben ne biliyim okumam yazmam yok anlamıyorum diyo bunun onunla ne alakası var her çocuk akranlarıyla anlaşıyo harekleri uyuyo bizimkiler benim oğlan daha bilmiş diye bile laf söylüyolar çok mızmız bir kız mahvediyo çocuğun huyunu değiştiriyo bağırmayı dediğini yaptırmak için ağlamayı öğretiyo allahtan görümcem farkında yoksa çok daha zor olur gece muhallebisi konusunda yatmadan önce muhallebi veren var mı?
bahar hayırlı uğurlu olsun allah daraltmasın bunaltmasın kolayca ödersiniz inş borçsuz olmuyo doğru tek başına çalışınca biz cesaret edemiyoruz borca girmeye şimdi 2. geliyo benim çalışmama iyice zorlaştı allahtan hayırlısı allahtan oturduğumuz ev kayınpederimin yani eşime kalır diye umuyoruz :) bu yemek konusu emzirmeyi kesince iyice üzmeye başladı beni birde etrafımda herşeyi isteyip saldıran çocukları görünce deli oluyorum çikolata bile yemiyo daninolara pudinglere razıyım yeterki bişey yesin dondurmayı iten çocuk ya anlamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?