demetcimm ben beklesem iyi olcak bizim bu kız kınalı yapıncak ALLAHIMM...dün dışarı dolaşmaya çıktık mısır satıyorlar burda ondan aldım yedi neyse ...eve geldik..midesini gösterdi ağlamaya başladı bende sussun diye ağzına memeyi verdim sallamaya başladım bir kustuki anlatamam ...böyle bir huyu var çok hassas midesi...fazlamı geliyor ne ...
canımm bu arada resimdekiler kim eşin ve paşan mı???
bilemiyorum aslında almam kolay kolay dışardan bişey yedirmem ama istedi kıramadım...biliyorsun yesinlerde ne isterlerse verelim diyoruz...yanlış yapıyorum .farkındayım ..
nazan ya nasıl anlamadın bebeğim hamile kaldığını 12 haftalık olana kadar...cinsiyeti belli olur şimdi haftaya falan söylerler...bize hemen bildir..bana erkek gibi geliyor ama ne bilim hayırlısı be tatlım ...
günaydın iyi haftalar hamileliği öğrendiğimden beri hem çok gerginim birde egemeni sütten kesmeye çalışıyorum perişanım yani duyan herkes şokta bana demediklerini bırakmadılar 3 ay nasıl anlamazmışım ben daha geçen hafta halsizlik yorgunluktan doktora gittim insan hamile olmadığını düşününce olmaya ihtimal vermiyo işte
tatil süperdi her sabah kalktığımda annemi görmek herşeye bedeldi.ama anne evine kocayla sığılmıyor bunu anladım 10 günde eşim çok sıkıldı haliyle bende dedim gör bak ben ne çekiyorum kırşehirde :)) ayy ben alıştım eşimin eymenin sesine kalkmasına artık geceleri hiç çocuğun sesini duymuyorum yada eşim beni kandırıyor 3-5 defa uyandım diyebahar yeni evin hayırlı olsun umarım 4 duvar hep mutlu anlarınıza şahit olur ama yeni ev yeni çocuk derler bzim orada
kesinlikle ilaç gibi geldi ama benim babam biraz gıccıktır eşime pek sıcak davranmaz benimde canım sıkılıyor haliyle..annemle sorunu yok eşimin ama mesela bende kayınvalidemle çok sorunum yok ama bir süre sonra sıkılıyorum eimide çok sıkmak istemedim tatili kısa tuttuk tadında kaldı damağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?