2009 Eylül Anneleri

demetcimm ben beklesem iyi olcak bizim bu kız kınalı yapıncak ALLAHIMM...dün dışarı dolaşmaya çıktık mısır satıyorlar burda ondan aldım yedi neyse ...eve geldik..midesini gösterdi ağlamaya başladı bende sussun diye ağzına memeyi verdim sallamaya başladım bir kustuki anlatamam ...böyle bir huyu var çok hassas midesi...fazlamı geliyor ne ...

canımm bu arada resimdekiler kim eşin ve paşan mı???

nazancımm sende bize yaz bakalım kazaya ne maal oldu...eşinin ayağımı kaydı yoksam haa...

Son düzenleme:

ayy yavruma kiyamam ya demek ki adamlar deniz suyuylami haslamislar neee aman dikkat et gullum ya
ewet resimdekiler benim büyük ve kücük erkeklerim
nazan anacim bebeginin cinsiyetinide ogrendinmii:)))))))))))))

bilemiyorum aslında almam kolay kolay dışardan bişey yedirmem ama istedi kıramadım...biliyorsun yesinlerde ne isterlerse verelim diyoruz...yanlış yapıyorum .farkındayım ..

nazan ya nasıl anlamadın bebeğim hamile kaldığını 12 haftalık olana kadar...cinsiyeti belli olur şimdi haftaya falan söylerler...bize hemen bildir..bana erkek gibi geliyor ama ne bilim hayırlısı be tatlım ...

nazan icin bende erkek diyorum ama belli olmaz demekki ilk 3ay iyi gecdiyse erkekdir bir degisiklik olmadiysa kizlar cok mide bulantisi agri yaparmis gercekdende oyle wallaaa

demet...erdanaya bak maaşallahçook tatlı bakışlara bak hele bak bak...kime benziyor kız...yandan görünüşü babasına benzettim biraz ama seni görmedimki...:98:

nazannn tbrkler şekerim Allah sağlık sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin..Allah verdikten sonra yiyecek rızkı varsa dünyada korunmaylada geliyor..ayyy heyecan yaptım hamileliği seviyorum ama doğumdan sonrası korkunç hamileyken sana herkes çok özel davranıyor..hamilelilk canım çekti bak şimdikkkkkk

günaydın iyi haftalar hamileliği öğrendiğimden beri hem çok gerginim birde egemeni sütten kesmeye çalışıyorum perişanım yani duyan herkes şokta bana demediklerini bırakmadılar 3 ay nasıl anlamazmışım ben daha geçen hafta halsizlik yorgunluktan doktora gittim insan hamile olmadığını düşününce olmaya ihtimal vermiyo işte

nazan stres yapma zaten egemenin sütten kesilme zamanı gelmişti vardır herşeyde bir hayır sen seni üzecek yorumları dinleme egemeen nasıl sevindiyyse nasıl heyecan duyduysan bunada aynen öyle davran .ailenin ikinci çocuğu olarak haksızlığa karşıyım :)))) ama herşey güzel olacak unutma

bende öyle 2.yim haksızlık oluyo biliyorum fakat çok stresliyim 2 gün annemde kaldım 1 gün görümcemde yalnızken daha zor egemen hep geliyo ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hem karnımdaki bebeğe haksızlık etmek istemiyırum hemde egemene üzülüyorum kendimi zaten geçtim

nazan daha olan olmuş keyfini çıkar egemene üzülme kardeşi olacak bu çok güzel bi duygu ona oyun arkadaşı geliyor .sakın kendini üzme ilerde iyiki diyeceksin eminim.Allah kulunun kaldıramayacağı yükleer yüklemez.sen bu işinde üstesinden gelirsin..

selam kızlar....
nazan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al millete kulaklarını tıka. bak sana ve hamişlerimize özenen kaç kadınız burda. gerçi ben ciddi ciddi istemiyormuyum nedir :) ali efe çok yoruyor ikinci bir cicozdan önce baya bir dinlenmeye ihtiyacımız var eşimle. Ali efe ikimize de kök söktürüyor.
biz de yeni evimize taşındık şükürler olsun. sitedeki komşularımız da yavaş yavaş geliyorlar zaten halihazırda 5-6 ev dolmuştu. haftasonu yerleşme işlerimizi tamamladık eksiklerimizi gideriyoruz. evin eksiği bitmiyormuş hakkaten bi yeri kapatıyoruz başka yer çıkıyor :)

selam kiozlar nasilsiniz
sumeyyem hosgeldin kizzzzzzzz nasil gecdi tatilllll

baharcim hayirli ugurlu olsun eviniz.ev isde hicbirzaman eksigio bitmez sagliginiz yerinde olsunda hersey zamanla olur babaannen nasil oldubaharcim sende 2. kervanina katilsan diyorum o potansiyeli goruyorum seker sendee:)))))))))))))))))))

aylinnnn nerelerdesin kiiiizzzz

nazancim dili olan konusuyorbosver sikma canini hamileliginin tadini cikar bak oglusuna arkadas geliyor hemde bizim icinde iyi olacak ikisini bir buyutup kurtulcaz emin ol.
zaten egemende kocaman dana oldu sutten kesilmesi 1 haftayi bulur zor donem ama yanindan uzaklastirma gibi bir hatta yapma onun psikolojisini bozma tatli dille anlat meme istediginde dikkattini baska yone cek sevdigi seyleri verrrr yuce rabbim herseyin en iyisiini bilir bebislerinin tadini cikarrrrr benim gibiiiii:)))))))))))))))

tatil süperdi her sabah kalktığımda annemi görmek herşeye bedeldi.ama anne evine kocayla sığılmıyor bunu anladım 10 günde eşim çok sıkıldı haliyle bende dedim gör bak ben ne çekiyorum kırşehirde :)) ayy ben alıştım eşimin eymenin sesine kalkmasına artık geceleri hiç çocuğun sesini duymuyorum yada eşim beni kandırıyor 3-5 defa uyandım diye bahar yeni evin hayırlı olsun umarım 4 duvar hep mutlu anlarınıza şahit olur ama yeni ev yeni çocuk derler bzim orada

Son düzenleme:

canim ayni9 seyler esimle benim aramdada geciyor bana sen benimle yasiyorsun kaynananla degil diyor dusun yani hem baska ulke hem onun ailesi offfffffff ailemiz gercekdenn ilac gibi geliyorlar yaaaaaaa.....

kesinlikle ilaç gibi geldi ama benim babam biraz gıccıktır eşime pek sıcak davranmaz benimde canım sıkılıyor haliyle..annemle sorunu yok eşimin ama mesela bende kayınvalidemle çok sorunum yok ama bir süre sonra sıkılıyorum eimide çok sıkmak istemedim tatili kısa tuttuk tadında kaldı damağımda kaldı

kiyamam ya yine sukretki turkiyedesin bayramda seyranda alir eymeni gidersin anneciginin yanina
ya bizimkilerle benim esimin arasi cok ama cok iyi annemler oglu gibi davranirlar ama garibimde ilgiden cok sikiliyor cunku ailesinde gormemis

benim babam aklı sıra mesafe koyuyor sinir oluyorummm onu adam yerine koymayan gelinine kızım diyor benim eşim babasından daha yakın davranır yinede enişte der oda mecbur kalırsa yoksa hiç konuşmaz sanki niye geldiniz der gibi.tuhaf bir kişilik babamınki aman neyse benim için iyiydi demet evden çıktıktan sonra heryer gurbet aslında bende ramazanda gidemem ama kurbanda inşllh giderim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…