2009 Eylül Anneleri

kış bebeleri geliyor iyi yaza kadar kocaman olurlar zaten kışın bir yere gidilmiyor oturun çocuk büyütün.ama eylülde güzeldiii doğum için kışa kadar biraz büyümüşlerdi .

evet yüz yapıları benziyor ben den umarım uzun bir süre duymazsınız arabanın borcunu ödeyelim ,balayına gidelim eymende askere gidince belkiii can sıkıntısından yaparız..
4 aralık kış bebesi .

aman canim kimler borcsuz birseyler yapabilmiski babadan kalmalar haric tabi ewet teyzesi kis bebesi olacak minik prensesimmmm...

demet aramız fazla değilmiş bende ocak sonu bekliyorum yani dr öyle dedi :)

kiz nazan gercekden sana kocaman bir aferim nasil anlamadin ya benim 2 gun gecse hemen fark ederim yani.... senin bu erkek herhalde fazla bisey hissettirmediine gore..
benim kan tahlilime gore 29 kasim ama satta gore 4 aralik abisi gibi olursa gec geelir kesin abisi 17 gun gecikmeli geldiii

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sumeyye kiz nerelerde takilion ilk gunaydin cigliklarini senden duyardik

günaydın dr da seninle aynı fikirde demet görür görmez ilk ultrasonda bu da erkek olabilir dedi bakalım yarına çağırdı 13 gitmiştim ilk 2 test için yaptırsam mı karar veremedim eşim yaptırmayalım diyo ama ben yaptırmak istiyorum

selam kızlar.. ben bugün memlekete gidiyorum herkes kendisine ve bebeişinine iyi baksın.. uzunca süre netim olmayacak çünkü... byeeee

günaydınnnnnnnnnn haftasonu geldiiiiiiiiiiii yuppidikkkkkkk akşam düğüne gittik lunaparkın yanındaydı ve biz düğünde değilde lunaparkta vakit geçirdik eymen ağa yüzünden

gunaydin kizlar nasilsinizzzzz
yagmurlu bir isvicre sabahindan offfffff

husniyecim yolun acik olsun hersey guzel gecsin badenin istahida acik olsunnnnn
sumeyyemmmm isde budur hayatimmmmmmm sanada kocamannnn sevgiler dolusu gunaydinnnnnnn

Son düzenleme:
demetttt 7 yıl maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi bakalım ne hediye gelecek sen ne aldın .benim hediyem hazır cüzdan alacam yazık yırtılmış cüzdanı ağustos 14 doğum günü gıccık kocamın23 ağustosta evlilik yıldönümümüz. yani çok masraflı bir ayyy

canimm agustos ayi gercekden senin icin masrafli aymisss
esim turkiyede aldi hediyesini canim 5biyerde aldi bende ona isyerrine cicek gonderdiim ve koldugmesi aldim.

5i biyerdemi.leynnn benim kocam evlenirken bile almadı evlilik yıldönümünde hiç almaz..çiçekle idare edeceğiz yemeğe gideriz ramazan zaten iftar yaparız dışarda güzel olur

5i biyerdemi.leynnn benim kocam evlenirken bile almadı evlilik yıldönümünde hiç almaz..çiçekle idare edeceğiz yemeğe gideriz ramazan zaten iftar yaparız dışarda güzel olur

cnim benimkide zaten 5seyi birarada cikardigi icin aldi tek aliyim temiz alayim baskada isteme dedii

herkes yazın evlenir biz ocakta :) çok acelemiz vardı ya bekleyemedik yazı bizim 3 evlilik yıldönümümüzde bu yıl bebeğimiz geliyo 25/01/2009 evlenmiştik dr doğum tarihin 26/01/2012 dedi :)

selam kizlarrrrrr
nasilsiniz neden kimse ugramiyor yaaa topigimizeeeee
sumeyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aylin,husniye tatildeeeeeee yanliz birakmayyin topigi canimmmmmmmmm

hanımlar buradayım biraz sıkıntılıyım hem hamilelik hem sıcak hem egoşun yaramazlıkları süt olayını atlattık allahtan gece uykularımız düzene girdi böylece gece deliksiz uyuduğum için dinlenebiliyorum çok şükür haftaya egoşu kontrole götürücem çok zayıf görünüyo gözüme bir kontrol ettiricem gelişimini hadi kaçtım

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kiz nazan ugra buralarada ocak annelerininkine ugrarken buralarada bak sekerrrrrrrrr
cinsiyet belli oldumuuuuuuuuu
erkek gibi geliyor seninkisi bana ama hayirlisi keske 1 kizin olsa 1 erkek 1kiz tamam kapanisi yaparsin...

summeyye nerelerde yaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sonunda masamın başına geçtim klavyeme dokundumya ohhhhhhhhhhh beee bu hafta özel yetenk sınavı vardı okulda onlarla uğraştık akşam 9a kadar okuldayız ama çok şükür bitti

nerdesiniz kızlarrr pöff .ay ben anlatayım bari haftasonu kocamla feci kavga ettik halaadaaa küsüz
alamanayadan glen arkadaşı var uyuz kocamın geçen hafta devamlı akşamları gitti yanına 9da gidyor 12 de geliyor sesimi bile çıkarmadım haftasonuda arkadaşlarla pikniğe gidecez dedi gündüz 12de evden çıktı ve 5 te aadım nerdesin diye daha yeni pikniğe gitmişler arkadaşın işi çıkmış buda kahveye geçmiş sonra neyse dedim akşam 9 olu yine aradım 10 dkya geliyom dedim 11 oldu yok yine aradım 10 dk geçmedimi orada burada 2 saat geçtide dedim yine 10 dk geliyom dedi bende 11 dkyı geçerse eve almam dedim ve 11:30 oldu adam geldi bende açmadım kapıyı sonra aradı sen kimsinki eve almıyon beni saydı durdu neyse ben daha çok bağırınca kesti sesini ve sonra ben kapıyı açtım.eve geldi ve beyefendi bana küs neden anlayışsızmışım. bende dedim arkadaşlarınla gittiğin piknik yerine beni hiç götürdünmü yok diyo : arkadaşlarınla yiyip içip gezecektiyse evlenemseydin evlendiysen sorumluluk sahibi olacaksın . hafat içi çıkıp gezmese neyse diyecem .hergün 9da gitti 12 de geldi. amaaaannnnnnnnnn uyuz bende erzincana gittiğimde hiç bir arkadaşımla görüşmedimki uyuz kocam evde sıkılmasın diye uyuz işte halen de küs bana ben hiç sallamıyom ohhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…