Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar nasilsiniz insallah bol istahli ve ilik bir havali gun gecer
mermaid09 sen neden yazmiyorsun hep yanimizdasin sadece okuyorsun.sende paylas birseyler
günaydın canımm ...burada havalar gayet iyi seviyorum bu havaları...iştah desen hep aynı...off yaz gelince çalışma isteğide azalıyor...şimdi havuzda yada denizde olmak varya zaten onları düşünüyorum iştah azalıyor az kaldı neyse haftaya cuma kısmetse yola cıkıcaz...
![]()
nereye gideceksiniz canim ya tr heryeri turistlik yer guellim heryerinde ttilde gibi oluyorsun ama orda degilde baska ulkede olunca degerini anliyorsun.
ben eşimin memleketine gidicem sinop gerze ilçesine küçük kasaba ama harika yer ya ben çook beğendim...hem duru için iyi oluyor ...seviyor çocuk köy ortamını...
ben geldim gece gece ne arıyorum canım sıkkın bir acayip oldum ne sevinebiliyorum bir tuhafım test yaptım hamileymişin yarın dr gidicez sonra yine yazarım
inan bende şoktayım spirali çok kanamam olduğu için çıkarttırdım adet olmayı bekliyodum ve hep korunduk nasıl oldu anlamıyorum
bende şimdi dicektim bi prenses te nazandan gelir...hade bakalım hayırlısı olsun 2.ciler sıraya dizildi ...
bende bi prens mi yapsam haa ne dersiniz..neyse neyse içim gidiyor sizi duyunca ama biraz daha beklicem ..
![]()