• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

karışımı ben 3 aya kadar veriyordum bıraktık..baktık çocuk daha çok domates zeytin yiyor yumurtayı kendi yemek istiyor...bende bıraktım ...kahvaltı mamasıda iyi oluyor...

.............................................................................................................................................

Son düzenleme:
erdenayim;
09.30 da kalkiyor
10.00-10.30 kahvalti
recel,yag,domates salatalik zeytin ne varsa isde portakal suyu veya ihlamur cayi esliginde bazen kelonks yiyor
11.30 -12.00 meyve
13.00-13.30 yemek ne olursa ama mutlaka ya pilav yada makarna oluyor yaninda balik et tavuk olmasina onem veriyorum
14.30 uyku
16.00 meyve
21.00 yemek ya oglenin aynisi yada baska bir menu tabi hepsini yemiyor
benimki sut urunlerini sevmiyor yaaaaa yumurtada yemiyorrrr

gunaydin kizlar nasilsiniz insallah bol istahli ve ilik bir havali gun gecer
mermaid09 sen neden yazmiyorsun hep yanimizdasin sadece okuyorsun.sende paylas birseyler

gunaydin kizlar nasilsiniz insallah bol istahli ve ilik bir havali gun gecer
mermaid09 sen neden yazmiyorsun hep yanimizdasin sadece okuyorsun.sende paylas birseyler

günaydın canımm ...burada havalar gayet iyi seviyorum bu havaları...iştah desen hep aynı...:37:off yaz gelince çalışma isteğide azalıyor...şimdi havuzda yada denizde olmak varya zaten onları düşünüyorum iştah azalıyor az kaldı neyse haftaya cuma kısmetse yola cıkıcaz...:10::32:

günaydın canımm ...burada havalar gayet iyi seviyorum bu havaları...iştah desen hep aynı...:37:off yaz gelince çalışma isteğide azalıyor...şimdi havuzda yada denizde olmak varya zaten onları düşünüyorum iştah azalıyor az kaldı neyse haftaya cuma kısmetse yola cıkıcaz...:10::32:

nereye gideceksiniz canim ya tr heryeri turistlik yer guellim heryerinde ttilde gibi oluyorsun ama orda degilde baska ulkede olunca degerini anliyorsun.

nereye gideceksiniz canim ya tr heryeri turistlik yer guellim heryerinde ttilde gibi oluyorsun ama orda degilde baska ulkede olunca degerini anliyorsun.

ben eşimin memleketine gidicem sinop gerze ilçesine küçük kasaba ama harika yer ya ben çook beğendim...hem duru için iyi oluyor ...seviyor çocuk köy ortamını...

ben eşimin memleketine gidicem sinop gerze ilçesine küçük kasaba ama harika yer ya ben çook beğendim...hem duru için iyi oluyor ...seviyor çocuk köy ortamını...

ohhhhhh ne guzel walla kac hafta gideceksiniz
ya sumeyyede izinde topike kimse ugramiyo biz haric birde su misafirlerimiz var ama acilamiyolar nedense

kısmetse 2 hafta kalıcaz..ramazan 1 iş başı 1...bakalım belki başka yerde görev yapabilrim..inşallah hasta olmayızda bol bol gezcem eşim otoyuda bana bırakıyor...deneyim yapacam inşallah ...:64::66::51:
sümeyye yok tatilde yeri bomboş değilmi arada girip laf atardı kulakları çınlasın..

öznur.....harikasın nerdesin bebeğim yaa....gözlerim yollarda kaldı...:66:hoşgeldin...

ben geldim gece gece ne arıyorum canım sıkkın bir acayip oldum ne sevinebiliyorum bir tuhafım test yaptım hamileymişin yarın dr gidicez sonra yine yazarım

olsun canımm hakkında hayırlısı süpriz oldu hepimize....:emir_bebek::nazar::49:kazaya kurban gidenler arasında yerini aldın canım tebrikler...:46:

inan bende şoktayım spirali çok kanamam olduğu için çıkarttırdım adet olmayı bekliyodum ve hep korunduk nasıl oldu anlamıyorum

canim bizde ikincinin nasil oldugunu anlamadik ama yuce rabbim ne eylerse dogrusunu eyler.simdiden rahat hamilelik dilerim bir prensesde sana verir
simdiden hamileligin tadini cikar

bende şimdi dicektim bi prenses te nazandan gelir...hade bakalım hayırlısı olsun 2.ciler sıraya dizildi ...:64::66::nazar:
bende bi prens mi yapsam haa ne dersiniz..:34:neyse neyse içim gidiyor sizi duyunca ama biraz daha beklicem ..:55::10:

bende şimdi dicektim bi prenses te nazandan gelir...hade bakalım hayırlısı olsun 2.ciler sıraya dizildi ...:64::66::nazar:
bende bi prens mi yapsam haa ne dersiniz..:34:neyse neyse içim gidiyor sizi duyunca ama biraz daha beklicem ..:55::10:

aylin piyasa acilmisken sende yap canim bak 4-5 kisi hamile hadi sende katilllllllllllll

hanımlar şimdi bakalım kimler hamile başka hiç konuyla ilgilnmeyen ben tüm hamilelelrden destek bekliyorum 12 haftalık hamileymişim yani ben anlayıp öğrenene kadar aylık olmuş ve korunurken kalmışım

nazan kız naptın sen nerdeyse doguracakmışsın :))hayırlısı arkadaşım çok şaşırdım 2.ler çogaldı valla nihal,demet,gülnaz,kezban başka bekleyen varmıydı ya bak unuttum şimdi,allah saglıcakla dogurmaya nasip etsin,ya peki korunurken nasıl hamile kaldın spiral ile 3 aydır adet olmuyomuydun fark etmedin mi bak bende korkttum şimdi hap kullanıyorum ama:18:

Back