2009 Eylül Anneleri

bahar 18 çıtırlardan ne farkımız sadece ilk rakamlar değişik.. bencde inşllh ihtiyaç duyulmaz endokroloji uzmanıyla görüştünüz değilmi.
aylin deliye hergün bayram aramak için bayrammı bekliyon.
hukuki durum içinde ahhh vaktinde sokaklarda sürteceğimize ders çalışsaydık hukuk okuyaydık hadi oda olmadı avukat bulaydık belki aydınlatabilirdim...ama Allah kolaylık versin ..millete mısırdaki büyükamcalarında yatlar katlar aklır sizede borç kalmış şansa bakkk

aylin babaannen için üzüldüm canım. inş bi mucize olur. diğer konu hakkında bişi diyemiycim maalesef. komşumuz avukat görürsem sorarım ama.
Sümeyyecim işte araştırma hastanesi ile görüştüm. aynı ince iğne biyopsisini orda da yapıyorlar. sigortamız falan varken hemen de randevu veriyorlarmış neden özele bir dünya para verelim dedik. bir de zaten kadına bir sürü test çıkarttılar 500 küsür ödedik. boyna bişiler istiyorlar. bakalım orda bir doktor da görsün testleri falan muayene etsin belki biyopsi bile istemez. inş inş tabi

ünv hastanelerinde endokroloji bölümü oluyor esas ona bir görünün..genel cerrahalrlar kesmeye dikmeye meraklı oluyor.endokroloji uzmanı ameliyatları girmediği için hemen önermiyor çok acil gördüğünü cerraha yönlendiriyor. kız gelin kayseride benim dra götürelim prof adam..biraz para göz 200 tl muayene parası ama çok iyi bana dedi cerraha yönlendirecem git ameliyat ol bizde herhalde uzmana dedik anam ameliyatıma prof girdi..

bakayım sorayım hastanede vardır ama hemşire genel cerraha gelip muayene olacaksınız dedi. gene de sorarım canım bu konuda engin tecrübelerinden faydalandım walla çok saol.
pazar günü gidip evimi temizlicem haftaya da taşıncaz büyük olasılıkla. kadın tutacaktım taşınırken çok ayak gircek eşyaları taşıyıp öyle tutayım dedim şuanda çok ağır inşaat pisliği de yok kendim hallederim artık napıyım. tutumlu davranmak lazım dimi Allah bana kuvvet versin gari :) sen napcan haftasonu sümeyye?

ya şansa bak....olsun ben yinede bunun bı caresı olduğunu dusunuyorum sonucta kardeslerı kımse uyarmadı....bızımkıler sordular borcu varmıs ne olcak yok yok dedıler....iş işten geçtikten sonra red miras acıldı...neyse hayırlısı olsun ....

günaydınnnnnnnnnnn ve izin öncesi son hafta çok azimli bir şekilde çalışacağım lakin iş yok .okadarda heves gelmişti

haftasonu sinir bozucuydu 2 günde küs geçti kocamla .ctesi kapımızın önündeki salonda arkadaşının düğünü varmış bende o salonu çok merak ediyordum bende geleyim dedim olmaz dedi.eymeni götür bari evi temizleyim dedim yok dedi.küstüm bende sonra bizi pikniğe götürdüde az yumuşadım.pazarda kahveye gitti bende üst kat komşuya çıktım ama eymen evden çıktık ama dışarıya çıkmadıkya misafirlikte devamlı ağladı atta atta diye kapıda ağlıyor.neyse erkenden dedim kayınvalidemlere kadar gideyim hem eymen sussun hem düğün öncesi iş varmı bakayım diye kocamı aradım uyuz ben eymen misafirlikte durmadı dedim cümlemi bitirmeden ben 1 saate gelirim konuşuruz dedi.sanki ben muhabbet için aradım.sonra ben annesigile gittim bu eve gelmiş beni arıyor nerdesin dedi dinlemeyi öğrenseydin bilirdin dedim.şimdide bul beni dedim kapatıım.sonra 5-10 kez aradı söyledim kavga gürültü falan filan.halen küsüz zaten..

günaydınnnnnnnnnnn ve izin öncesi son hafta çok azimli bir şekilde çalışacağım lakin iş yok .okadarda heves gelmişti

amannn bosver ınsanlık sende kalsın hep bızde kalıyor zaten bu ınsanlık...akıllanmaz anacımm bunlar benımkıde oyle yapıyor bazen benımde ısıme gelıyor dınleseydın ogrenseydın dıyorum sonra anlat dıyor yoook dıyorum meraktan catlıyor...

ayy delı oldum sabahtan berı yaa...dişimde ağrıyo zaten ....bende haldır haldır avukat arıyorum amma avukat varmıs kk da yaa.....

aman aylin Allah evimizden uzak etsin ama ben bu tarz yazılar okuyamıyorum elimden bişey gelmiyor üzülmekten başka.kendi kendimede ne diye işkence edeyim..

aman aylin Allah evimizden uzak etsin ama ben bu tarz yazılar okuyamıyorum elimden bişey gelmiyor üzülmekten başka.kendi kendimede ne diye işkence edeyim..

kızz bı kez daha boyle bı yazı okudum kkda yorum yaptım falan sonra yalan oldugu ortaya cıkmıs konu kapatıldı...
bende bunu görünce direk yorum yaptım yok akıllının bırı tartısma yarattı ALLAHIM ne ınsanlar varya...konunun yönü değişti resmen banane ya salla gitsin......

okudum kız tartışmaları.kızın adı kadersiz.hikayesi tecavüz ne bileyim uydurmada olabilir..ama yinede Allah evlatlarımızdan uzak etsin

Pardon erzıncanmıydı kendımde degılım bugun cook uykum var hafta sonum dolu dolu gectı yaa....neyse ben bıraz cıkıcam gidip dinleniyim evdeki işler müsade ederse grş kızlar öptüm...

canımm sıkıldı yaa sümeyye laflayalım kızz azcıkk....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…