Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işyerine elişi getirdim onu yapıyordum..ayy akşam hasta oldum zaten.heryerlerim ağrıyor..dünde yüzümü gözümü temizlettim kuaförde . anam o nasıl acıdır yanmadır..güzellik uğruna herşey işte
ne olsun aylin kadınlığın gözü kör olsun normal bildiğin hastalık. düğünden önce hasta olmam iyi oldu. düğüne kadar normala binerim.:)) bende düğün için süslendim napım..elti olmak kolay değil her gelen kıyas yapacak
düğünde makyaj için kuaföre gitsemmi ben evde becerememki.malzemede yok zaten gelin hanım gitseydi bizde takılır giderdik
onu kırşehirde sadece aile arasında kına olmuştu orada giyinmiştim görne 3-5 kişi geçende eşimin amca kızına sordum benim kına kıyafetini hatırlıyonmu yok dedi iyi o zman giyeyim.hem bakalım çocuk doğurduk fizikte değişme varmı. :44: hava atarım millete halen çıtır gibiyim diye![]()
yarın kayınvalidemler yemek yapacak eymene bakamayız dediler bende işyerine getirmeyi düşünüyordum müdüre söyleyecektim meğerse yarın müdür konyaya gidiyormuş ayyy çok sevindirik oldum![]()