• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

anlamazlarmı.eymen görümcemin kızını o kadar çok hırpalıyorki ben cesaret edemem şuan..çok vurdulu kırdılı bir çocuk

ALLAHIM ne günlere kaldık yarabbim....öğleden önce 1 tl fazlam vardı kasamda cebımden koymustum geldım 1 tl eksik ....şüphelendiğim birisi vardı gecen gunde 50 tl acık verdı kenarda paralarımız var onlarda gunden gune eksıldı...bız bazı ınsanlara guvenıyoruz...ama bundan sonra en masumunua bıle guvenmıcem ...yazıklar olsun....kameradan ızledım suphelendıgım kısı kasama yaklasıyor ısını goruyor ve uzaklasıyor ALLAHIM bu ne ınsafsızlık ne cesaret ....ALLAH bıldıgı gıbı yapsın ne halı varsa gorsun koskoca adam ....

Son düzenleme:
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .alan arkadaş 1 tl mi almış kasandan

amin canımm...2tl almış...kahrolası pıslık...200 tl buldu tum arkadaslarınkınıde hesaplarsak...bastan anlamadık...bı arkadas uyandırdı bızı guvenmeyın o alıyordur dedı...sonra akıl basa geldı...

akşama ne yemek yapıyım yaa...benımkı kızacak artık anasını satayımm...kaç gundur yemek yok...ben atıştırıyorum...o gec gelıyor...zaten benım adam ters yemek yaparım ozenırım bı tabak bıle yemez karnım tok der yapmazsamda getır az bısey der...

Allahım ne günlere kaldık aynı işyerindeki arkadaşların gün geliyor birlikte yiyoruz içiyoruz

ben geçen bulgur pilavı .güzel bir çoban salata ayran ohhh misler gibi yedik.
ayrıca kocama küstüm öğlen arası yemeği beğenmiş çarşıya inmişler işyerlerimzde yakın uyuz benide alsana ...ohhh be bu bahaneyi kullanarak akşam ona yemek yaptırtabilirim.

evet canım ne günlere kaldık hele ben herkesı kendım gıbı bılırım 4 sene oldu bu ısı yapıyorum bır kısının gunahına gırmemısımdır onu bırak bazen boyle kararsız oldugum zamanlar olurdu mesela arkadasımdan para bozarım para verdımmı vermedımmı kızın acıgı cıkarsa benım kasam tam olsada tamamlarım ne bıleyım ben haın dolu ortalık evlatlarımıza dogru yolu gosterıcez elımızden geldığı kadarıyla...nasıl korucaz onca kotuluk arasında rabbım korusun meleklerimizi....

günaydın kızlarr....sizlere güzel haber verebilmek isterdim ama çoook üzgünüm...babannem kanser...10 yıl önce rahim kanseriydi....atlattı şimdi kan kanseri kemiklerine sıçramış ....çook üzgünüm ALLAHIM şifa versin rabbim...:50:

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

aylincim sanada hayırlı cumalar.böyle bir durumda nasıl teselli verirlir bilmiyorum Allah Hayırlı şifalar versin.Alalha göre güçlük yokluk ol derse olur.

selam kızlar. Hayırlı Cumalar... Aylincim Rabbim yardımcısı olsun babaannenin. şifa versin.
benim babaneme de tiroid biyopsisi yaptırcaz. acil bi işlem olmadığı için temmuz ortası gibi gideceğiz. Doktor bi ilaç verdi onu bitirmeyi bekliyoruz. ama ben kendi kendime telaş yapıyorum onun canı hiç yanmasın istiyorum ondan herhalde. inş bişey çıkmaz ameliyat falan demezler dua edin babaannem için de.

baharcım inşllh temiz çıkar. içini ferah tut . benim dr demişti troit hastalarının 10 da 7si ameliyata gerek duymuyoruz.

sümeyyecim inş dediğin gibi olur canım. zaten daha önce de doktor gerek duymamıştı. bu sefer de gerek duymasın babanem o sıkıntıyı yaşamasın bir de.
bu arada sesin nasıl tatlı geliyordu öyle telefonda. 18 lik çıtır gibi maşallah arkadaşıma :29:

Kızlar merhaba...sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için hakkımızda hayırlısı...baharcımm sanada dua edicem inş bişey olmaz...bize güzel haber verirsin...benim babaannem için yapılacak bişey yok maalesef şu saatten sonra....

Kızz bende çook merak ediyorum seslerinizi....bayramda arıcam ....hayırdır siz ne olduda konuştunuz baharla...telden görüşüyormusunuz..

Son düzenleme:
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var...

tanıdıgınız bı avukat varmı....bılgı almam lazım cook acıl...

kızlar ben cıkıyorum konudan bıraz bahsedıcem ......pazartesı okurum haftasonunuz ıyı gecer ınsallah....

yaklasık 1 yıl once dayım verfat ettı evlıydı cocugu yok borcu varmıs annemlerıde kımse uyarmadı...red mıras yaptılar ama gec kalmıslar...benım ogrenmek ıstedıgım tekrar red mıras yapsalar durumu anlatsalar....sonuc değişrimi bunula birlikte bı kac sorum daha olucak....tesekkurler kızlar hoscakalın....:71:

Back