2009 Eylül Anneleri

kız pcyi virüsler ele geçirdi ben neti açıyorum onlar kapatıyor. deli ettiler beni..
kız kaynanam birde kiloludur ben öyle giyinsem safinaz bacaklarım çıkar onun bacakalrı falan bir yakıştıki.:)) görümcemde elbise almış bunun altı nerde diye sordum mini .Allahım gelin türbanlı bunlar sosyede aancum.benimkide belediye temizlik şirketine hizmet eder gibi yerleri süpürüyor..

tamam yapsınlarda kız tarafı kapalı sende az usturuplu giyin zamana ve mekana uygun hareket etmek gerek.. ha senin çevrenin düğünü olur giyersin mini sonuçta tercih meselesi. amannnnn benim kıyafetim bana çok yakışmıştı düğün olsada giyinsemmm .

evet canım haklısın gecen dugun oldu aynı anlattıgın gıbı bı taraf cok kapalı bı taraf cok acık herkes zıtlaşmış sankı ...
bıraz uyum sağlanıcak bu her ıkı taraf ıcınde gecerlı....aman bosver onemlı olan senın uyumlu olman ....

iş arkadaşımın bebeği olmuş...ne güzel ya çook heyecanlandım duyunca dünyanın en güzel müjdesi bu olsa gerek...

ALLAHIM O GÜZEL BEBEĞİN BAHTINI İYİ ETSİN SAĞLIK SIHHAT VERSIN INSALLAH HAYIRLI BIR EVLAT OLSUN .....

Son düzenleme:
Kızlar ne geldı aklıma bızde ıkıncı bebeklerımızın mujdesını verıcez ınsallah...pushıng(zeynep)uzun zamandır yok o ne yaptı acaba bı mujdede o verır dıye dusunuyorum...hayırlısı allahtan....

günaydın ayy buradan tanıştığım gülay arkadaşımızda hamileymiş .arada banada deli cesareti geliyor ama sonra deliliğe gerek yok otur Allahını seversen diyorum..

O bahsettiğin deli cesareti benden hiç gitmedi ki....ama son kararımı verdım anacumm....duru tam 3.5 yaşındayken baslıcam calısmalara.....artık hayırlısı....rabbım nasıl uygun gördüyse...

Bende bu yaz laptop ıstedım kocamdan bakım alırsa kandırcam onu bı sekılde face acıcam yoksa gozum acık gıtcem ya...:90:

PEKİ ZEYNEP BISEY DEMIYOMU...HAMİLE FALAN DEĞİLMİYMİŞ...

Son düzenleme:
biz evdeki neti kapattık vın dı ve yeni evde tam çekmiyor..işyerinde neti depoluyorum . çocuk bende 30 yaşımda yapacam birde 35 yaşında diye düşünüyorum..

Yani 4 sene sonramı yanı bence gec sumeyye gel sen sunu 2 sene sonra yap kızz kım bakıcak bızım ıkıncılerı....bakıcı mı kaynanalarmı....benım annem bunu zor baktı zaten dıyor yaparsan bı tane daha ben bunu bakarım oburunu bakmam kaynanan baksın dıyor artık hayırlısı napıcam bılmıyorum ....

geçen görümcem bakıcı tutmayacam dedi bende ben tutacam dedim kayınvalideme sen daha bana çok lazımsın 2. 3. bakacan diyorum oldu diyor.tamam dedim erzincana tayin isteriz annem bakar dedim kadının rengi kaçtı tamam diyor.:)))

iyi demişsin hayırlısı olsun ...dün epilasyon günümdü randevu almıştım...gittim kimse yoktu...
Bugun arıyım dedım aramaz olaydım...kadının sesı coook kotu bıseymı oldu dedım cok kotu bısey oldu dedı...annnesı kanserdı ınsallah bısey olmamıstır cok genc annesı ya ....haber beklıyorum ortak arkadas vardı hemen onu aradım onunda haberı yoktu hayırlısı merak ettım sımdı...

walla aylıncım gelsenız ne kadaer güzel olur
cok sevınırımmm
cocuk konusuna gelınce bence en guzel zamandayız ıkıncıler ıcın yınede sız bılırsınız ben 3. bıle düsünüyorumm
sümeyye harıkasın kızx sen amanbos ver kaynanangılı herkes uslubuyla saygı gorur
eylül annelerınden hamıle olan cok
ben
kezban
gulnaz
gülay
bır arkadasımız daha vardı unuttum
ama ben zeynepden beklıyorum bırde kaza kursunu olarak aylındennnnn

DEMETTT....:78:BILEMIYORUM AMA BU ARALAR COK AGZIMDA DOLANDIRIYORUM ...GONLUM ISTIYORDA SIRF CALISIYOR OLMAM ENGEL YOKSA SIMDIYE 3. YE ADIM ATARDIM EMIN OLUN...

HÜRREM GİBİ DİYORLAR SULTANIMIZ MAAŞALLAH HİÇ Bİ SENEYİ BOŞ GEÇİRMİYOR BENDE ÖYLE YAPARDIM CALISMASAYDIM...

Son düzenleme:
geçen kaynanam diyor seneyede yeni gelinden gelir bir torun 3 leriz bende sen tek çocuk bakmaya alışkın değilsin ben eltimlede yaparım sonra görümcesiyele yaptı eltisiyle yapmadı demesinler .diyor yaparsın yaparsın sende o potansiyel var.. hayırlısı olsun tabi. Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın .Allah her isteyene versin bizim işyerinde bir abinin çocuğu olmuyor onun yanında çocuk muhabbeti bile edemiyorum

laflar o biçim biz seninle elti olmalıydık daha ötesi kardeş benimde bazen vardır böyle laflarım ama sen benden bi gömlek üstünsün şekerim...bencede bıraz daha dıkkatlı olunması gerekıyor....yazık her cocuk lafı anıldıkca ıclerı acıyordur rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın dedıgın gıbı....

kız kötü niyetli olmadığım için benim laflar dokunmaz gülergeçeriz.dün kayınvalidemelr çocuklarıda almış bahçeye gitmişler bizde işten çıktık eşime dedim haydi bizde gidelim hem piknik yaparız .kayınvalide bana oyyy yazık oğluna dayanamadınmı dedi bende dedim daha ne istiyon bende oğluma kavuştum sende . birde demezmi görümcen nöbete kaldığında bizde bahçedeki evde kalcaz eymende kalır oldu dedim..aslında fena olmazda sinemaya canlı müziğe gideriz falan ama sonra hemen atladı demesinler diye olmazzzzzzzzzzzzz dedim oğlumun yeri benim yanım ..:86:

ÖĞLE ARASI BEBİŞİ GÖRMEYE GİTTİK KIZIMLA...ÇOOOK TATLIYDI YAA....KÜÇÜÇÜK YAVRUM....AİLEDE BÜYÜK MUTLULUK VE SEVİNÇ ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…