2009 Eylül Anneleri

işyerine elişi getirdim onu yapıyordum..ayy akşam hasta oldum zaten.heryerlerim ağrıyor..dünde yüzümü gözümü temizlettim kuaförde . anam o nasıl acıdır yanmadır..güzellik uğruna herşey işte

geçmiş olsun neyin var bacımm....bende kaş bıyık aldırcam bu hafta sonu düğün var ya onu bekliyomm boşa gitmesin....

bazen evdeyken aklıma gelıyorsunuz...dıyorum olcak surda net gırcem anasını satayımm...neyse benımkı alcaktı bu sene ....bakalım ....alsında bı facebook patlayım ardından....

ne olsun aylin kadınlığın gözü kör olsun normal bildiğin hastalık. düğünden önce hasta olmam iyi oldu. düğüne kadar normala binerim.:)) bende düğün için süslendim napım..elti olmak kolay değil her gelen kıyas yapacak

biz evdeki neti kapattırdık..ama benim için kolaylıktı yemek tariflerini genelde oradan bakıyordum pasta börek falan..

düğünde makyaj için kuaföre gitsemmi ben evde becerememki.malzemede yok zaten gelin hanım gitseydi bizde takılır giderdik

anladım şekerimm....geçmiş olsun deyim bende bari adet yerini bulsun...hehee...benimde 1 hafta var daha....
gelse bir an önce bizim adamada bir haller oldu anacumm...2 günde bir dürt dürt aaa dedim dün gece ben çalışıyorum yaa bende enerji az küstüm dıyorr kusersen gul dedım cevırdım totoşu yattım...

düğünde makyaj için kuaföre gitsemmi ben evde becerememki.malzemede yok zaten gelin hanım gitseydi bizde takılır giderdik

aa kaynanan gider belki kızz takıl sende ona...bizde kuaför parası 500 buluyor valla....herkes benıde yaz bende gelcem dıyor bısey dıyemıyorsun gelıyorlar bır fon kuaforde zaten fırsat beklıyor...

ayy dünde eşim maça gitti eymende uyudu bende banyo yaptım yattım anam kocam maçtan geldi adamda enerji bitmemiş senin kaşın gözün ne güzel diyor.de get dedim..senden önce gelenler var geç kaldın..

bence git ama fazla abartı yaptırma sade olsun bazı kuaforler bır ton sey suruyor yuzume eve gelıyorum ben sılıyorum ustunden kendım yapıyorum gozler harıc .....sızın gelın neden gıtmıyor...

geçen dedim stüdyo ayarladınızmı foto çekilecekelr herhalde .kayananm dün diyor sen hep aklına getirdin ne güzel unutmuşlardı.350 tl stüdyoymuş bende dedim bizim düğünde 1500 tl oldu 1000 salona 300 kuaföre 200 fotoya verdik hiç para almadan istanbula dönmüştük onlarda kendi düğün paralarından versinler..oda haklısın diyor.fotosuz gelin mi olur.

gelin hanım makyaj ve türbanı kendisi yapacakmış masraf olmasın diye tutumlu kız anacum birde bunlar 7 kardeşler şimdi hepsi gelmek istermiş diye gitmiyor

uyanık yanii.....bir kere oluyor hiçte vazgecemem o zevkimden...neyse seker ben kacıyorum grs optum....

günaydın canlarım ciğerlerim...sümeyye baktım şekerim...her birine ayrı yorum patlattım umarım beğenirsin...

günaydın çayımın şekerleri .aylinci çok tşkrler yorumların için benim kınada giyindiğim elbiseyi şimdi kaynımın kınasındada giyineceğim .çünkü ondan güzelini bulamadım düğün fotosunuda eklerim...

kınamıydı o nişanmıydı....kararsız kaldım ama gerçekten güzel görünüyor bence giy...bende giymiştim kınamdaki elbiseyi çook sevmiştim...hem kaynımın nişanında köyde olmuştu....görümcemin düğününde...miladı doldu herkes gördü artık şimdi kızıma saklıcam onu kimseler vermem....isteyeni çookta...

bak bu hafta sonu düğün var sende cek bende yükleyelim kaynanayıda ama hee merak ettim valla...

onu kırşehirde sadece aile arasında kına olmuştu orada giyinmiştim görne 3-5 kişi geçende eşimin amca kızına sordum benim kına kıyafetini hatırlıyonmu yok dedi iyi o zman giyeyim.hem bakalım çocuk doğurduk fizikte değişme varmı. :44: hava atarım millete halen çıtır gibiyim diye
yarın kayınvalidemler yemek yapacak eymene bakamayız dediler bende işyerine getirmeyi düşünüyordum müdüre söyleyecektim meğerse yarın müdür konyaya gidiyormuş ayyy çok sevindirik oldum

ne güzel işte hatırlayanda yok ama olsada nolur sankı bısey olmaz gıy gıtsın....bende arada duruyu getırıyorum yanıma cocuk bı sevınıyor..paralarla oynuyor manyak şimdiden paraya düşkün kesin zengin biriyle evlenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…